Şimdi Ara

FORZA HORIZON 3 (ANA KONU - XBOX ONE) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.250
Cevap
15
Favori
47.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadasinizla kardeslik kurdunuz mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

horizon 3 ultimate edition almak istiyorum. En uygun fiyatı nasıl bulabilirim? Sanal kredi kartı kullanacağım.

Amazonda Ultimate Edition 79.99$ şu anda. Ama yılbaşında daha da düşeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odogru77

quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

horizon 3 ultimate edition almak istiyorum. En uygun fiyatı nasıl bulabilirim? Sanal kredi kartı kullanacağım.

Amazonda Ultimate Edition 79.99$ şu anda. Ama yılbaşında daha da düşeceğini düşünüyorum.

beklemedeyim hocam :)
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Hocam mesaj attım bakarmısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LittleThings kullanıcısına yanıt
    Expansion Pass Ultimate Editiona dahil degil. Sadece Ultimate Editiona sahipsen, Expansion Passde $10lik bir indirim oluyor. $35den $25e dusuyor. Paketlerin tekli fiyati $20 oldugu icin ultimate alirsan expansion passi indirimle almak mantikli yoksa ilk packi $20a al ikincisini begenirsen yaza dogru ciktiginda alirsin.
  • satılık xbox one 500gb 2 gün kullanabildim hediye gelmişti iş dolayısıyla satıyorum ,

Fiyat 650tldir

ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşabilir
    Batuak29'un açıklaması çok mantıklı
  • Saklı garajlarda bulduğumuz araçlarda 73 Falcon XB buldum. Konuşmalar sonrasında oyun öğle kalıyor video devamlı oynuyor bir türlü geçme yok. Sizlerin başına geldimi bu ?
  • white_power kullanıcısına yanıt
    Evet oluyor. Son zamanlarda yarış sonrasında da olmaya başladı. Olduğunda ben xbox tuşuyla ana menüye gelip ardından tekrar oyuna dönüyorum, o zaman düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rofrexpo

Evet oluyor. Son zamanlarda yarış sonrasında da olmaya başladı. Olduğunda ben xbox tuşuyla ana menüye gelip ardından tekrar oyuna dönüyorum, o zaman düzeliyor.

Pc üzerinden oynuyorum. alt+tab deneyeyim yada windows tuşunu bakalım bir değişiklik olacakmı bakalım.
  • Arkadaşlar forza da photo mode ile kaydettigimiz resimleri pc ye vs nasıl aktarıyoruz?
    Forzamotorsport.net de göre bilirsin. Xbox one daki mail ve şifenle giriş yapıyorsun. Xboxdvr.com dada normal kayıtlı videolarını fotolarını görebilirsin game id ni aratman veya giriş yapman yeterli

Not: photo modda çektiğin fotoyu kaydetmen lazım direk upload ediyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikaze_TR_ -- 25 Aralık 2016; 1:01:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

Forzamotorsport.net de göre bilirsin. Xbox one daki mail ve şifenle giriş yapıyorsun. Xboxdvr.com dada normal kayıtlı videolarını fotolarını görebilirsin game id ni aratman veya giriş yapman yeterli

Not: photo modda çektiğin fotoyu kaydetmen lazım direk upload ediyor zaten.

Cok sagolun hocam forzamotosport.net den aldım görüntüyü. Peki bu dvr nasıl birşey oluyor? onu bilmiyorum
  • Xboxdvr.com a girip game tag ını arattığında kayıtlı olan video klip ve ekran görüntüsünü gösteriyor
  • Merabalar
    Ben ve 3 arkadaşım beraber oynamak için Forza Horizon 3'ü pc için aldık ancak oyunda yaşadığımız bazı sorunlardan dolayı düzgün bir şekilde oynayamıyoruz. Yaşadığımız sorunlar:

1- Oyun, yarış sırasında veya herhangi bir durumda kendiliğinden aniden kapanıyor.

2- Kendi kurduğumuz veya public session da oynarken birimiz veya birkaçımız session dan düşüyor ve kendi single player moduna dönüyor. Hata mesajı da vermiyor ve düşen arkadaş içinde "oyundan ayrıldı" gibisinden bildirim mesajı veriyor sadece. Bazende 2 arkadaş saatlerce oynadığımızda 3üncü veya 4üncü arkadaş geldikten sonra düşmeler başlıyor. 4 kişi olarak kimse düşmeden hiç bir yarış bitiremedik bugüne kadar.

3- Para ve level kasmak için kullanılan baya uzun bir yarış olan goliath circuit yarışında arkadaşlarımla girdiğimde muhakkak ya birimiz yada hepimiz düşüyor ve yarış bazen devam ediyor bazen devam etmiyor.

Bu sorunlar hakkında bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba ben normalde ps4 sahibiyim ama sırf gorza 3 için xbox satın aldım bu yüzden xboxta yeni sayılırım online oynayan arkadaslar varsa beraber oynamak isterim beni eklesinler lütfen ilginize teşekkürler 😊 Xbox Nick : ErogluCR7
  • Alpertb A kullanıcısına yanıt
    PC bölümüne sormanız gerekir. Xbox bölümüne sormuşsunuz.
  • 4spenox kullanıcısına yanıt
    Pardon. Dikkat etmemişim. Teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba Forza Horizon 3'ün Xbox kutulu versiyonu mevcut elimde.Bu kutulu oyunu Pc'de kullanabilir miyim acaba?İçinde sanırım cd var key çıkıyor mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar merhaba Forza Horizon 3'ün Xbox kutulu versiyonu mevcut elimde.Bu kutulu oyunu Pc'de kullanabilir miyim acaba?İçinde sanırım cd var key çıkıyor mu bilmiyorum.

Yok hocam. O sadece Microsoft/Xbox mağazadan alınan dijital oyun için geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.