Arkadaşlar forza'da robinho konularının silinmiş olduğu söyleniyor.Acaba bunun hakkında yönetim bir açıklama yaptımı? Recai veya gelmezse etek giyerim diyen forum kurulu vs. durumlar nedir?
Beşiktaş'lı sporcular bölümündeki Robinho konusuda silindi, ana forumdaki hayırlı olsun konusuda. hiçbir bilgilendirme yok. yalan oldu.
Beşiktaş tarihine bi rezalet olarak geçmiştir. Transferin olmaması değil şu düştüğümüz durum. Forumda Robinho hayırlı olsun konusu ve yaşananlar... Resmen yanlış anons olduk... Bütün basın traş Forza Beşiktaş da yalan oldu ya ...
ben adminlere söverek bu yükü üstümden attım sizede tavsiye ederim.tabi üyelik yalan oldu.
Walla Forza'ya üye olmak neden bu kadar zor anlamadım, çok merak ediyorum orada yazılanları, birkaç kişinin yaptığı ufak alıntılardan başka birsey yok ortada, şu an misal transfer konusunda neler konuşuluyor, üyeliği olan biri buraya yazabilir mi?
Resmen 2-2 Anonsuna döndü.
Bütün Forza traş Şampiyon Beşiktaş
admin recayi'de al git.
yarına kadar bekleyelim derim
Valla bende Recai ye salladım , 1 ay banlandım
arkadaş benim anlamadığım bu "kaynak sağlam beyler, Allah utandırmasın" adamlarının amacı ne? erkenden bir olayı haber verip egolarını mı tatmin ediyorlar? "ben söylemiştim olum" demek çok mu matah birşey? bu son düştükleri rezillikler yüzünden fotomaç kadar itibarları kaldı, bunu da sonuna kadar hakettiler. onların peşinden koşmak da bir o kadar safça.
ne demişler "mosurağa gülenin mosurak kadar aklı yoktur."
O admin Beşiktaşlıya yakışır bir şekilde sözünde durur inşallah, etekli fotolarını görürüz nette. Yoksa kendisini en büyük fenerli ilan edeceğim ahanda bu forumda.
ya beyler tamam size hak veriyorum bir haber gelince hemen beşiktaşlı kardeşlerimizi bilgilendirelim diyorsunuz ama forzadaki her haberi taşımayın buraya diğer takım taraftarlarına malzeme vermeyelim,ayrıca forza hakkında yazarken 2 kere düşünün derim forza diğer dandik taraftar sitelerine benzemez ordaki duyumcu diye adlandırdığınız kişilerin çoğu duyumlarını ilk başta admine bildiriyo sonra açıklıyolar,bende rahatsızım bu durumdan yok formasına iddaya girip ağalayanlar mı dersin,yok kaç gecedir bekliyoz niye olmadı mı diyenler,ya guti quaresmayı ne çabuk unuttunuz bu arada beşiktaş'tan menfaat bekleyen... gerisini herkes anlamıştır.
bjk'nın veya en azından yönetimin (bu sene için) rezil olduğu falan yok abartmayalım.. alamadığımız diye tabir edilen isim robinho dikkat çekiyorum, kaldı ki yönetim kaç kere yalanladı her şeyi geçtim, serdal adalı bizzat yalanladı ki kendisine saygım ve güvenim sonsuz demirören in en büyük transferi adalı'dır bence.