Şimdi Ara

forumun klasik tasarımı daha güzeldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumun dizaynı gibi saçma işlerle uğraşmayın

özüne sadık kalın

• Ben hala bildirimde kaldim

Bu tasarim falan bosverde bildirimler neden duzelmiyor onu anlamadim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilige acik olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Yenilige acik olun.
    birader yeniliğe açık olun derken? doğru dürüst iş yapsalar neyse.

dizaynı değiştirince ne oluyor? yenilik dediğin bir şeyi geliştirirsin. yeni bir özellik eklersin vs vs

adamlar olan şeyi buglatıyor . eski güzel tasarımı değiştiriyor , tamamen boş işler
  • Sana göre ozaman sana kalsa binalarda 1770 lerden kalma olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Sana göre ozaman sana kalsa binalarda 1770 lerden kalma olmalı.
    Yeni binaların yeni özellikleri vardır. Havuz , spor salonu vs vs

Burada tamamen aynı özellik sadece tasarım değişiyor , ayrıca tasarım da saçma sapan olmuş

Yeni binalar daha estetik durur. Yeni binaların güzel olduğu konusunda herkes HEMFİKİRDİR

Ama forumda yeni tasarımı beğenmeyen bir çok kişi var. Çok saçma bir örnek olmuş ağla
  • Yeni binalarda spor salonu vs olmaz zenginsen vardır Ayrıca forumda gezineceğine bi kız bulda gezin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 19 Haziran 2018; 16:27:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chrome a bikaç eklenti yüklemiştim sonra foruma bi girdim dedim ulan hangi eklenti bunu bu hale getirdi o derece göze batıyor. Forumun diğer kısımlarıyla alakası yok çok büyük ve göze hitap etmiyor.
  • klasik tasarımla cartla curtla olmaz bu iş yenilik şart. Ben php'yede geçmesinden yanayım forumun.

Klasik bi vbulletin dahi kursalar bu sorunları yaşamazlar, İyi olmuş bu tasarım güzel böyle artık donanımhaberinde yenilenmesi lazım hem scprit hem tasarım olarak.
  • Haklısın balıkçı.
  • Renkler ve şekillerde sıkıntı yok. Biraz daha küçültülür ve mümkünse şeffaflık ile gölge (Eski tasarımda vardı.) eklenirse daha güzel olacağını düşünüyorum. Bazı sayfalarda halen eski tasarım görülebiliyor örneğin yönetim kadrosu.
    https://forum.donanimhaber.com/staff_members.asp
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nasıldı ki ben yeniyim buralarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum eski tasarım daha güzeldi. Şuan yukarıda eşşek kadar bir bar ve buttonlar var. Eski ince ve zarifti. Çok basit durmuş bu tasarım. Eski logo hala kalbimizde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabuk

Nasıldı ki ben yeniyim buralarda.
    forumun klasik tasarımı daha güzeldi

Edit: Mesaj boş değil forum mükkemel yine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 19 Haziran 2018; 18:18:11 >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Aynen ya. Takip ettiğim konuya bildirim geliyor. Bi basıyorum, 6 gün önceki mesaja atıyor. Kafayı yiycem yakında.

• dawras kullanıcısına yanıt
    Neden boş mesaj attin ki ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.