Şimdi Ara

Forumun kafasını yaşamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay önce stadda beşiktaş maçı ve şampiyonluk kutlaması yaptık ortalık yıkılıyor kutlamalarda da havai fişekler disko müzikleri patlıyor çalıyordu 4.yıldız formaları konuşuluyordu.Rakip takım 3 tane transfer yaptı t.d değiştirdi forum ağlak taraftar ile doldu

• Kolpa taraftar dolu da o yüzden. UEfa kupasını aldı diye Gs'ı tutan bebeden ne hayır gelir bize. Hayır dönecekse dönsün asıl tutması gereken Fb'e Bjk'e neye ise. Dalga malga geçmeyeceğiz söz la valla!
  • Her hafta birinin evinde toplanıp bucket parti yapıyoz. Kafayı yaşayabilmen için en az yarbay olman lazım daha alt rütbeler davet edilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Kolpa taraftar dolu da o yüzden. UEfa kupasını aldı diye Gs'ı tutan bebeden ne hayır gelir bize. Hayır dönecekse dönsün asıl tutması gereken Fb'e Bjk'e neye ise. Dalga malga geçmeyeceğiz söz la valla!

Genç yavrularımız fazla TV izliyor ebeveynleri uyarmak lazım sonra kadıköyde kaç yeriz diye konu açıyorlar
  • Hiç bir çekincem yok bırakın favori onlar olsun üzerimizdeki baskı azalır biz yine şampiyon oluruz
  • Silbaştan takım yaptılar uyum sağlayana kadar ligten kopmasınlar
  • hacı psikolojik savaş diye birşey var..gs bunu kaybetti..hemde çok kötü kaybetti..bu yaşananlar normal..

mevcut durum iyi yönetilmiyor millet buna ayar oluyor.

en başta büyük konuşmak yerine bu sene transfer bütçemiz kısıtlı taraftarlarımız ço beklentiye girmesin denilse bunlar yaşanmazdı..ama sen alacağız yapacağız diyip fb art arda bomba patlatırken mal mal bakıp bir de sabri maxi den daha iyi falan dersen taraftar atarlanır tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Forumun kafasını yaşamak istiyorum

Renkdaşlar, bunun üstüne birşey yazmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Aynen çaça.

• Senin Podolski dışında doğru düzgün transfer ettiğin adam yok. Fener Kjaer, Nani, Rvp gibi kaliteli adamlar alıyor. Sen jem, Bilal, Niasse, carole gibi ilk 11'e değil, alternatife oyuncu alıyor. Lan bizim zaten alternatif sorunumuz yok ki? Sorun ilk 11.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Aynen çaça.

Galatasaray'mı aldı kupayı ?

• Doğruya doğru siz rakip taraftarın aldığı adamların 1'ini alamadığınız için çamur atmayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

Galatasaray'mı aldı kupayı ?

Fener'de mi Nani,RVP oldular ?
  • Bu taraftari anlayamiyorum cidden. Sabri oğlumuz kaldi, bilal geldi, genç yetenek Jem geldi. Hala bir elestrahahshhshs.
    Allah islah etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nationalsocial

1 ay önce stadda beşiktaş maçı ve şampiyonluk kutlaması yaptık ortalık yıkılıyor kutlamalarda da havai fişekler disko müzikleri patlıyor çalıyordu 4.yıldız formaları konuşuluyordu.Rakip takım 3 tane transfer yaptı t.d değiştirdi forum ağlak taraftar ile doldu

.

• Bu forum fener daha hiçbir transfer yapmadan önce söylüyordu şuan söylediği şeyleri.Mesele yıldız oyuncu değil.Klüp resmen hatır üzerine yürütülüyor.Sabrının gururu kırılmasın,Burak küsmesin.Diğer takımlar mantıklı hamleler yaparken biz her gün hamzanın,Cüneyt,dursunun saçma sapan demeçlerini dinliyoruz.Taraftarın isyanı buna.

• quote:

quote:

Aynen çaça.

Aynen keke

• quote:

Orijinalden alıntı: Fanatizm

quote:

quote:

Aynen çaça.

Aynen keke

Sidik yarışı burda sona ermiştir,dağılabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

quote:

Orijinalden alıntı: Fanatizm

quote:

quote:

Aynen çaça.

Aynen keke

Sidik yarışı burda sona ermiştir,dağılabilirsiniz.

O çok büyüttüğünüz Sneijder'in kaptanını aldık farkındaysan. Bu sidik yarışı akşama kadar sürer. Uefa kupamız var diyin konu kapansın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

hacı psikolojik savaş diye birşey var..gs bunu kaybetti..hemde çok kötü kaybetti..bu yaşananlar normal..

mevcut durum iyi yönetilmiyor millet buna ayar oluyor.

en başta büyük konuşmak yerine bu sene transfer bütçemiz kısıtlı taraftarlarımız ço beklentiye girmesin denilse bunlar yaşanmazdı..ama sen alacağız yapacağız diyip fb art arda bomba patlatırken mal mal bakıp bir de sabri maxi den daha iyi falan dersen taraftar atarlanır tabi

ne güzel yazmışsın kardeşim eline sağlık. ben de bir kaç bir şey ekleyecem.

bizim yöneticiler cidden beceriksiz abi cidden. kabiliyet yok. beceri yok. 2 aydır ne icraat yaptılar anlamadım.

en absiti ya şu şampiyonluktan 4. yıldızdan ne yaptılar da para kazandılar nemalandırlar. abi daha forma yeni çıktı ya. 4. yıldızı takmışın, şampiyon olmuşun bir kek kalıbı çıkardılar ne hayallerim vardı çıksın alalım dedim. bakıyorum ön sipariş, bakıyorum ön sipariş, bakıyorum ön sipariş artık bakmaz oldum. bir kek kalıbını bile haftalşarca ön siparişte tuttular. fener olsa ciddi söylüyorum 3. günde o kek kalıplarını piyasaya sürerdi.

ben size diyim. podolskiyi de almayacaklardı. çok ciddiyim. baktılar nani felan geliyor. dedilerki podolskiyi alalım taraftar susar. bakın ciddi söylüyorum sırf bu yüzden aldılar. önceden hiç bir planlama yapmadılar. çünkü alma niyetleri yok adamaların. şimdi huntelarr muntelarr diyorlar. nereye alıyorsun artık. alırsan da eşşek yükü para ile alırsın. ederinin üstüne. millet takımını oluşturdu planını yaptı. şimdi sana adam forvetini mi satacak.

bu iş planlama ister planlama. çalışma ister. yatıyo karpuz büyütüyor adamlar. ya valla sinir oluyorum ya.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.