Şimdi Ara

forumun acınası hâli ve yaş ortalaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 sene önce forumun yaş ortalaması bu kadar düşecek deseler gülerdim, o zamanlar liseli olan ben bile dışlanırdım

Şimdi ilkokullularla uğraşıyoruz yok neymiş 7.sınıf icat bulacakmışız buna, bir kız görünce selam sevişelim mi gibi cümleler sözlükmü burası sincap, ulan yok yani hadi bunuda anladık 2001'li olupta foruma üye olmak ne lan!? sigara mısın paşam sen, doğum tarihini söylesen uzun mu kısa mı diye sorarlar adama

forumu terkedin abicim gidin en azından bi' liseye geçin öyle gelin yoksa doğrayacam hepinizi

Bkz:

edit: konuyu ss'ler ile destekleyelim lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 17 Mart 2014; 21:23:07 >

• lise biter bitmez bütün liselileri ezmeye başlıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blok yapmıs gun kullansana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDMA2

Blok yapmıs gun kullansana

gördüğüm zaman zaten blockluyorum bunları hocam, göstermek için ss alıp blockladım zaten
  • amaç:üniye geçtim qnqlar xdd
  • cbs yazanlara ''okumayın'' yazanlar oldukça boyle sacma seyler daha da artar....

komık konular konu dısının tadı tuzudur ama bazıları burada modern tıbbın temellerını atmayı beklıyorlar...

yanı kufur etmedıkçe ve hakaret etmedıkçe hikayeler güzel olur ama işte.... işte...... işte...... anlayan kim....
  • 2000li nedir ya.Çok talihsizler bu 2000ler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tabiri caizse cozutanlar var burayı serbest alan sanıp kendinden büyük ve bilgili kişilerle dalga geçebiliriz diye düşünüyorlar.

Hoş hak veriyorum normal hayatlarında aileleri sallamıyor okulda desen öğretmenleri bırakmış kendi başına takan yok buraya geliyor birine laf sokuyor 4-5 kişi "" yapıyor kendini bir şey sanıyor.

Tüm küçükler için söylemiyorum bazıları var cidden haddini bilen türden.
  • Ve gitgide dahada azalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Ve gitgide dahada azalıyor

yakında 66 aylıklar okuma yazma öğrenip buraya gelicekler. görebiliyorum..
  • Pepee buluşması diye konu açılcak yakında.

• Bunda 4 ay önce 99 lılar vardı şimdi 2000 olmuş yakında forumu bırakmayı düşünüyorum

Eskilerden kim kaldı Bea

• Bende bıktım bu liseli, hatta liseli taklidi yapan ilk okullulardan.

Blok yapa yapa doğru dürüst konu okuyamıyorum....
  • Yalnız ben 7. sınıfa giden çocuğun konusunda bir problem göremiyorum. Çocuk gayet düzgün fikir sormuş, gelen mesajlara da üslubunu bozmadan cevap vermiş. Problem sadece yaşı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

amaç:üniye geçtim qnqlar xdd

• quote:

Orijinalden alıntı: Inferno10

2 dakikada trollerden kurtulma rehberi ve blacklist yapalım bence.

yavru sincaplar rahatsız.

olabilir hocam, 2-3 kişi daha toplayıp özelden ayarlayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramızdaki katil

2-3 sene önce forumun yaş ortalaması bu kadar düşecek deseler gülerdim, o zamanlar liseli olan ben bile dışlanırdım

Şimdi ilkokullularla uğraşıyoruz yok neymiş 7.sınıf icat bulacakmışız buna, bir kız görünce selam sevişelim mi gibi cümleler sözlükmü burası sincap, ulan yok yani hadi bunuda anladık 2001'li olupta foruma üye olmak ne lan!? sigara mısın paşam sen, doğum tarihini söylesen uzun mu kısa mı diye sorarlar adama

forumu terkedin abicim gidin en azından bi' liseye geçin öyle gelin yoksa doğrayacam hepinizi

Bkz:

Sansar Salvo
    Yaş konusunda kimsenin elinden bişey gelmez maalesef

• Adam haklı çocukla aramızda 15 yaş var. Şimdi bu çocuk nasıl forumdaşım olabilir ?
  • a üstüne şapka koyunca kuul olmuyorsun kardeş

• eskiden blok nedir bilmez kimseyi bloklamazdım. son günlerde iyice zıvanadan çıktılar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.