Şimdi Ara

Forumlardaki Yorumlara Bakarak İnternet Servis Sağlayıcısı Seçilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir internete geçeceğim. Geçmeden önce forumlardaki yorumlara bakayım diyorum. Bütün İnternet Servis Sağlayıcıları hakkında memnun değiller. Sizce verdikleri kampanyaya göre mi internet seçilir yoksa verdikleri hizmete göre mi?

• bölgeden ve mahalleden mahalleye hizmet değişiyor kimisi çok iyi kimisi kötü türknetten memnun olanıda var memnun olmayanıda genelde memnun olmayan çoktur binanızda ne altyapıları var türksat mi superonline mı yoksa türk telekom mu şahsen şu 3lüden benim seçimime göre ilk başta telekom sonra turkcell sonra türksat geliyor varsa eğer vodafoneda olabilir 2. seçim olarak

Orijinalden alıntı: erkaninn59

bölgeden ve mahalleden mahalleye hizmet değişiyor kimisi çok iyi kimisi kötü türknetten memnun olanıda var memnun olmayanıda genelde memnun olmayan çoktur binanızda ne altyapıları var türksat mi superonline mı yoksa türk telekom mu şahsen şu 3lüden benim seçimime göre ilk başta telekom sonra turkcell sonra türksat geliyor varsa eğer vodafoneda olabilir 2. seçim olarak

Binada Türk Telekom ve onun altyapısını kullananlar var. Bir de Vodafone fibermax altyapısı döşedi 1 ay önce. Kablonet olsa kablonete geçicektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soykan Soycan -- 23 Temmuz 2017; 14:53:22 >
  • Servis sağlayıcının problemlere yaklaşımı da önemli tabi. Ama daha da önemlisi sizin altyapınız ve sizin orada olan altyapı sahibi olan Türk Telekom ekipleri. Bazı bölgelerde kendilerine öncelik verip diğer servis sağlayıcıları dikkate almıyorlar. Bazı yerlerde ayrım yapmayıp hepsine eşit davranıyorlar (ki olması gereken).

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.