Şimdi Ara

Forumla nasıl tanıştınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimsenin gidipte şu foruma üye olayım diye geldiğini zannetmiyorum forum kültürü 3-4 sene önce baya çürüdü sanıyorum.Ben tipim nasıl ss'li konularını gördüm onlara baktım sürekli(asosyal ve tipsizdim hala öyleyim) sonra konu dışını falan öğrendim.O zaman bu zaman konu dışındayım :D

Bu arada eskidende sensizolmuyor da takılırdım aka warrock hack :D eskiden warrock oynardım harika oyundu.

• lol ile. Iyi post kastım lol bölümünde xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedi giflerine bakarken
  • 2005 yılında bir kız sayesinde.

not: Evet yanlış duymadınız KIZ vardı buralarda çılgın partiler dönüyordu buzlu bademler...
  • Babam sayesinde

Bilgisayarla ilgili bi sıkıntı olduğunda burdan bakar çözerdi

• Googleda bir şey araştırınca bu sitenin linkleri cok fazla cıkıyordu,sonra üye oldum pişmanım
  • kimse yazmamış knight online key görevi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne hayaller ile kayıt oldum foruma, bir hi bile demedi bana
  • Ben internet kafeden gider gider telefonuma besteliyiciye forumdan buldugum notalari yuklerdim. Sonra bu isler kolaylasti melodi yuklemek fln foruma gelmez oldum. Zaten o zamanlar bizim oralarda adsl baglanti fln yoktu. Bayagi zaman bir daha hic gelmedim vesselam

ilk mail adresime bir uyeligim daha olacakti ama ne mail adresimi, ne nickimi, ne sifremi, ne mail adresimin sifresini hic bir sey hatirlamiyorum. Sadece yahoo idi mail adresim, bir arkadaşım alivermisti bu daha karizma diye.

Neyse aradan cok zaman gecti sony w800 aldim cikar cikmaz sonra foruma üye oldum tekrar. Oylelik nihaî uyeligim baslamis oldu.

Ozellikle bir zaman sony ericsson konuları neydi be

• Google a ne yazsan burasi cikiyor sonra turuncu tema seni kendine cekiyor bu arada bu forumda kiz var arkadaslar hatta ve hatta bulustuk seneler seneler once ister inanin ister inanmayin.

• Bilgisayar hocası ödev vermişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartım yanmisti, tavsiye almak icin foruma girdim. Giriş o giriş daha da cikamadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir yaz akşamıydı..
  • Benim zamanımda çoğu gencin olduğu gibi, tabiki Knight online ile.

• Knight online 50 lvl anahtar görevi
  • Msn girişteki hata kodlarıyla cebellesirken buldum

2k lılar bilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2002...

İşlemci alacağız internette araştırıyoruz. Buranın ikinci el bölümünü bulduk. O zaman saftık. Çocuktuk. İnternet(ADSL) 128K idi.

2003 de tekrar geldik. Alım satım yapmak için. öyle bir başladık. Sonra durduramadık.
  • Knight Online
    Oyunda beni GM zannedip buraya konu açmışlar, arkadaşta lan forumda seni anlatıyorlar dedi.
    Cevap vermek için üye oldum.
  • Lanet lol bölümü çok kötü haldeydi Canıtın a tanrı aşkına burayı kurtarmamız lazım dedim.Canı cehenneme orayı Riçırd lar basmıstı adamım.Lanet olası küçük sincaplar.

• Hatsune'ciğim le geldim baktık güzel yerleştik buraya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.