Şimdi Ara

FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
10
Favori
24.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayır benden sadece 4 kere key aldı, bunun ikisi aynı kişi yatırmış, ilk işlem 31 ocak son işlem 3 şubat. 493 + 243 (7şey lira atm masrafı oldugunu varsayıyorum), 550 ve 250 lira şeklinde. 550 lira yatırana ulaşamadım. ismi Onur A.

    ara ara bakıyorum açılan bi şey yok. ama olmayacagı anlamına gelmiyor.

    yahu bi de ben bu elemanın forumda pek kimseyi tanımıyorum lafına inanıp işi görülsün diye key topladım buna sattım, kendi keylerim bitmişti esasen. bi hafta boyunca kanka takıldı benle, sonra ben duruma uyanınca neyse dostum çok muhabbet tez ayrılık diyip engellemiş sağolsun.
  • Yuh diyorum, bu nasıl bir çakallıktır arkadaş. Uyardığın iyi oldu, bu veya başka kişilere karşı aklımızda bir fikir oldu en azından.
  • Gelecekte yaşlı, ihtiyaç sahibi, fakir, yetim hakkı yiyecek olan bir dolandırıcı daha peydah olmuş sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orion578 -- 1 Mart 2016; 3:50:01 >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    hiç bir cezai yaptırıma uğramıyorlar. üstüne alışmış kudurmuştan beterdir misali, bedava kazancın tadına varmış vazgeçmez ki... ne yapsan üzerine kafa patlatıp yeni bir şeyle çıkıyorlar ortaya. fazla temkinli olmak gerekiyor. yalnız bloklamışım ben zaten bunu. sürekli olarak dolandırıldım konularını takip edip itinayla blokluyorum bunları. bunu yapmış olsaydın başına gelmezdi belki bu olay. çok rezil bir durum. geçmiş olsun.
  • m sektorde dolandırıcı birisi vardı adam yakmadık can bırakmıyordu bide çok farklı çalısıp her türlü dolandırıcılık vardı . adamı yakalıyorlar 1 hafta saklıyolar ordan bi şekilde kaçıyor dogulu otelci abilerimizide takıyor onlar adamı dovuyormu yoksa farklı birşeymi yaptı bilmiyorum ama 1 ay koyde evden çıkamamış ama huylu huyundan vazgeçmiyor 1 sene sonra duydukki adam bu seferde baklıyat satan abi kardeşi dolandırıyor abiden malı alıyor kardeşine satıyor bence arkadaş yeterince sert kayaya çarpmamış düzelir farklı sektorlere yonelir
  • loast kullanıcısına yanıt
    bazı üyeler forumda şahsın profillerini belirtmiş zaten, gözümden kaçması benim hatam. artık dolandırıcı diye belirtilen herkesi blokluyorum, zaten steam işlerine bi süre ara vereceğim gibi. bilen bilir ben normalde cs go itemi alan satan biri değilim, nakit lazım olduğu için yatırımlarımdan bi kısmını keye çevirdim, onları satıp kart borcumu ödedim. ama piyango bana vurdu şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 1 Mart 2016; 12:00:34 >
  • Forum dışında kimi sitelere satılık kancalı bıçak 60 tl gibisinden konu açmış ve banada bu kimliği attı gerçek ismi BORA 0534 721 50 10 numarasını bırakmış siteye ve benden kimlik fotoğrafı istedi ardından parayı yanhesaba atıcaz dedi ben olmaz orjinal hesaba atıcaz dedim öyle yakaladım düzenbazı daha 18 yaşını bile doldurmayan bu ergen benimde kimlik bilgilerimi kullanmaya kalkışırsa burda belirtiyorum kimliğin işime yarıcak falan diyodu dediğim gibi sakın kanmayın Tayfun şulan isimli kimlik fotoğrafı gönderirse
  • donanımhaber aracılıgıyla ulaştı bu şahıs bana steam bırakmıştım konuya ekledi beni donanımhaberdeki üyeliğin ne senin dediğimde man down dedi sonradan konuştuk telefon numarası var mı dedi bende verdim telefonumu ona 05534799254 bana bu telefon numarasından arıyarak ulaştı kendisi bu foruma satılık bıcak diye konu açmıştım 41 yaşında oldugunu söyledi çok kafamı s*kti telefonda bana diyor senin bana sağlıyacagın referansların 4 katını ben sana sağlarım rahat ol trafik şubede polisim diyor kimlik bilgilerimi atarım diyor izmirde aracım var 51 yaşında diyor ben dedim 51 yaşında adamın ne işi var cs go yla sonra steamden yazmaya başladı dedim ben önce para sonra item şeklinde calısıyorum küfür etti bana sonra bende ona küfür ettim sildim onu hemen profilime dolandırıcıdır yazdı




  • yahobea Y kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum, her tam3535 yazan kişiyi zan altında bırakamayız. Elimde çeşitli bilgiler var zaten, uygun bi vakit düzenleyexeğim konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın ismi bora bende demin yazdım arkadaşa fakat bıçak konularını gezerken buraya denk geldim zaten satmaktan vazgeçtiğini sonra da satıldığını söyledi arkadaş ama envanterindeydi yani iyi kolpa sıkıyo.
    Güncel profili ise buhttp://steamcommunity.com/id/GewreK

    Whatsapptaki adı Selahattin olarak gözüküyo fakat profilde info da Bora yazıyo emojilerle fark ettiyseniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZERR0W -- 11 Mart 2016; 0:12:00 >
  • şahsın güncel hesabı: Cavanda61http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=2246476

    FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL

    Ozan Kaplan adına bir iban veriyormuş. Ozan Kaplan umarım bu mesajı okur ve bu kişiyle işlem yapmaz. Çünkü onu dolandırıcı olarak gösteriyor.

    01dead hocama bilglendirdigi için teşekkür ediyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahobea

    Bu şahıs mı.

    https://twitter.com/HsynTam3535
    https://www.facebook.com/huseyintutak.35

    FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL


    bu adamdan her türlü pislik çıkabilir beyler herif kendinden küçük motora biniyor




  • Vandraren kullanıcısına yanıt
    eleman bu değil ama. şüpheli olarak paylaşmış arkadaş.
  • Cavanda61 nickli kullanıcı tarafından bende dolandırıldım hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunup işlem başlattım. Konu başındaki polis kimliğini banada attı kimse alışveriş yapmasın. Umuyorum ki elbet yakalanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım tez zamanda yakalanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam sistemi sağlam kurmuş. milletin güveninirliklerini sorguluyor, bi şekilde kimlik bilgilerini veya fotosunu alıyor. bu polislerin memurların kimliklerini de böyle almış mesela. sonra bi sonraki kurbanında o kişinin bilgilerini kullanıp ikna ediyor, şurda memurum burda polisim falan. işin kötü yanı dolandırmakla kalmıyor, senin kılığına giriyor. bu sefer hiç yoktan başın agrıyor, geleceginle oynuyor resmen. çok tehlikeli bi durum, ki geçmişi kontrol ettigimizde forumlarda 2008 yılından başlıklar var, adam yıllardır yapıyor bu işi.

    bu konuyu gören sözlük yazarlarından ricam, olayı ekşi sözlük'e taşımanız. orada gündeme gelirse daha çok kişinin dikkatini çeker, daha çok kişi bilinçlenir. talha aynacı'ya da twitter'dan yazdım 2si1'de konuyu gündeme getirebilir misiniz diye ama şimdilik ses yok, düşük bi ihtimal şimdilik. onedio'da editör olan varsa onlardan da yardım beklerim. fenomen tanıdığı olan varsa da twitter'da yayabilir.

    klasik bir söylem olabilir ama başıma gelmez diye düşünmeyin, bugün bize yarın size. masum insanların hayatları söz konusu.

    edit: ilk mesaj halen güncel değil. oturup uzun uzun düzenlemem lazım. biraz geç olsa da baştan sonra yenileyeceğim. kendinize dikkat edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 27 Mart 2016; 14:53:10 >




  • http://forum.donanimhaber.com/m_111443684/f_//tm.htm#111547059


    Kendisi zamanında dragonloremi çalmıştıda mahkeme kağıtlarıyla geri alabilmiştim 1 ay içinde.

    Mücadelemi sabitlerseniz daha iyi olur. Selamlar
  • Mew The Legend kullanıcısına yanıt
    hocam peki sizin başvurunuzdan sonra bi şey oldu mu adama? görüldüğü üzere halen forumda aynı işe devam ediyor. sizin davada son durum nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    hocam peki sizin başvurunuzdan sonra bi şey oldu mu adama? görüldüğü üzere halen forumda aynı işe devam ediyor. sizin davada son durum nedir?

    Hala haber bekliyoruz. Yargı çok yavaş işliyor. Zaten dolandıran kişi tipsiz şişman hayattan bir beklentisi olmayan 1.50 boyunda 28 yaşında bir adam :) Ablasıyla yaşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.