|
-
-
iha sihacılar baykarda çok çalışıyorlar ama 5 sene tecrübeyle 50k civarı alıyorlar. 40-50 diyelim.
bir de tıpcılar 2 sene fazla okuyor bizden.
bir de mühendis çok daha kafa patlatıyor, tıpçı insanlarla uğraşıyor
her zaman bir tıpçı kesinlikle mühendisten daha fazla almalı.
kendini geliştiren mühendis ile doktor ile maaş arasında %30 fark olur max. 2 katı falan alanı duymadım hiç. ama çok isim yapmış doktorlar 3-4 mühendis maaşı alır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hocam önce bir yerde çalışmayıp deneyim olmadan iha siha yapmayı mı düşünüyorsun
_____________________________ -
Raymond hocam haklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Software Engineer
METU CENG '25 -
evet insanda ilk önce meslek aşkı olmalı
https://forum.donanimhaber.com/forumdaki-kimya-muhendisligi-lobisi--153740510 şu şekil mesleği özümsemeniz lazım önce
proje takımları bunun için var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yeterli mi peki? insan ilk önce kurumsal bir yerde çalışsa onun için daha iyi olmaz mı
Kayinpederinin boyu oldukca uzun ve hapis geçmişi 9lan biri olmadığı durumda kendi kendine iha siha yapip satabilecegini mi sanıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silverpm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin -
Öyle deme kayınpederin yola bir yüzükle çıkıp daha sonra parayı kıran karadenizli orosfdskfksdz çocupdfaskk birisiyse de iha siha yapabilirsin bence
Şu top üni işletmeyi kazanırsam hazırlıktan sonra bide psikoloji okuyacam ikisini harmanlayıp protokol hazırlayacam şu olayda ne yapmalısın bu olasılığı yok etmek için ne yapmalısın olası afet durumlarında veya şirket olarak üzücü bir olayın yaşandığı esnada şirket bu durumlardan en iyi şekilde nasıl kârlı çıkar her hocayla muhabbet edecem herkesin fikrini alıp mantığa uygun şekilde birde ben yama yapacam 5 sene sürse üni her olasılığa hazır olursun 2 3 senede bir şirkette tecrübe kazanıp sermaye yapsan mis
Tabi hayat her zaman istenildiği gibi gitmiyor bunlar sadece plan
Edit : afet durumu olasılığında insanların acıları üzerinden kâr yapma amacı yoktur lafı çarpıtacak kişilere karşı şimdiden söylemiş olayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 28 Şubat 2023; 17:45:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet
İşin içinde bir kah***lik olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
3 tane kafayı kırmış adama bakar ama Z kuşağında pek yok bu girişimcilik ruhu beyaz yakalı olup patrona kahve yetiştirme hayali kuruyor hepsi
@Ankaratıplı ağabey senin düşüncelerin nelerdir
Andrew tate izliyorum, girişimci sayılır mıyım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
siha yap kardeşim
Aman hocam ben uzaktayım tepedeki vatan haine rahatça soverim de size bir şey olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i7 14700k, rtx 4070ti super, g80sd 32", xps 14 platinum, galaxy s24 ultra titanium green, galaxy s23+ cream, galaxy tab s10+ moonstone gray, galaxy watch6 classic 43mm silverpm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
En Beğenilen Yanıtlar
|
Kayinpederinin boyu oldukca uzun ve hapis geçmişi 9lan biri olmadığı durumda kendi kendine iha siha yapip satabilecegini mi sanıyorsun
|
|
hocam önce bir yerde çalışmayıp deneyim olmadan iha siha yapmayı mı düşünüyorsun |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı