Görüyorum ki aramızda küçük topluluğumuza yönelik kafa karışıklıkları ortaya çıkmış ![]() Bölümümüzün daha isminde kafa karışıkları görüyorum. Özetle Che-Kimya mühendisliği Chem-Temel bilim kimya bölümü Chengaver- Kimya mühendisi dh aslanı Chengaver simgesi için
![]() Gördüğünüz gibi fişek gözler ve muzip bir gülümseme. Bir dh chengaverinin genel özellikleri. Uğraştığı kimyasallar sebebiyle yeşil rengini almış. Forum Chengaverleri olarak birinci vizyonumuz kimya mühendisliğini tanıtmak ve yks 2023 tercihlerinde kimya mühendisliğinin daha da yükselmesini sağlamak. Tercih demişken kimya mühendisliğinin durdurulamaz yükselişine bir göz atalım isterseniz Boğaziçi kimya mühendisliği 7598------>6491 Odtü kimya mühendisliği 25494--------->18150 İstanbul teknik üniversitesi kimya mühendisliği 32927------>26093 Yeditepe Kimya mühendisliği 44320------->33242 Yıldız teknik kimya mühendisliği 46591------->38057 Hacettepe kimya mühendisliği 57675-------->50290 Başlıca bölümlerimiz bunlar hepsini yazmıyorum yükselişi her üniversitede görebilirsiniz 2022 tercihlerinde en çok ilerleyen mühendislik olduğu aşikar. Özetle bölüm arayan arkadaşlarımı kazanan tarafta olmaya davet ediyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ

-
-
Fizik dersi görünce gelen pişmanlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine birileri üzülecek ama Türkiye şartlarında oldukça kötü bölüm
Ayrıca mimik oynamadı bunlara zaman mı harcadınız
İyi konu.
Bence Che ile Ceng dost olmalı.
-
Yani önceliğinizin ne olduğuna bağlı. Eğer maddiyat, garanti meslek, prestij gibi bazısı Türkiye'ye özgü kavramlara öncelik veriyorsanız ki Türkiye'de yaşadığımız için anlarım. Bu tarz bölümleri okuyan insanların hevesini anlamayabilirsin.
Ama bazılarımız mesleğini seçerken başka şeylere öncelik verebiliyor sevdiği mesleği yapmak ya da idealist olmak gibi. Kimya metalürji mühendisliği, matematik mühendisliği, istatistik gibi bölümleri okuyan arkadaşlarında motivasyonunun bu olduğunu düşünüyorum. Yeterince boş vaktim var ayrıca
-
Gerçek chengaverler termodinamiğin adını duyunca zevk alır bence hocam
-
chengin mucidi bendim sanki öyle bi şeyler hatırlıyorum
Kaçıncı sınıfınız hocam
Daha odtüde hazırlık okuyacağım hocam :) 2 yıldır bu bölümü kazanmaya çalışıyorum araştırmalarım devam ediyor.
-
Telif haklarını satın alıyorum. Bizim bir tavukçu var oraya gel ödeme yapılacak sana
-
Che lobisi olarak kardeş bölüm cengi selamlıyorum
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HEISENBERG
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana da bölüm beğendiremiyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ULAN. HACETTEPE. GELIYORUM OGLUM. 4/4 ortalama cakıcam sana… okulun efsanesi olucam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Yani önceliğinizin ne olduğuna bağlı. Eğer maddiyat, garanti meslek, prestij gibi bazısı Türkiye'ye özgü kavramlara öncelik veriyorsanız ki Türkiye'de yaşadığımız için anlarım. Bu tarz bölümleri okuyan insanların hevesini anlamayabilirsin. Ama bazılarımız mesleğini seçerken başka şeylere öncelik verebiliyor sevdiği mesleği yapmak ya da idealist olmak gibi. Kimya metalürji mühendisliği, matematik mühendisliği, istatistik gibi bölümleri okuyan arkadaşlarında motivasyonunun bu olduğunu düşünüyorum. Yeterince boş vaktim var ayrıca |
Yine birileri üzülecek ama Türkiye şartlarında oldukça kötü bölüm
Ayrıca mimik oynamadı bunlara zaman mı harcadınız |
İyi konu.
Bence Che ile Ceng dost olmalı.
|
Fizik dersi görünce gelen pişmanlık
|
Benzer içerikler
- ea ilk 1000 netleri
- en zor ayt matematik soru bankası
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- trigonometri fasikül önerisi
- altuğ güneş ayt fizik 1. kitap pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X