Şimdi Ara

FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüyorum ki aramızda küçük topluluğumuza yönelik kafa karışıklıkları ortaya çıkmış FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ  Bu kafa karışıklığını gidermek için bugün chengaver lobisi dh teşkilat üst kurul başkanı olarak açıklamalarda bulunacağım. Öncelikle biz kimiz?

Bölümümüzün daha isminde kafa karışıkları görüyorum. Özetle

Che-Kimya mühendisliği

Chem-Temel bilim kimya bölümü

Chengaver- Kimya mühendisi dh aslanıFORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ 

Chengaver simgesi için

Gördüğünüz gibi fişek gözler ve muzip bir gülümseme. Bir dh chengaverinin genel özellikleri. Uğraştığı kimyasallar sebebiyle yeşil rengini almış.

Forum Chengaverleri olarak birinci vizyonumuz kimya mühendisliğini tanıtmak ve yks 2023 tercihlerinde kimya mühendisliğinin daha da yükselmesini sağlamak. Tercih demişken kimya mühendisliğinin durdurulamaz yükselişine bir göz atalım isterseniz FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ 

Boğaziçi kimya mühendisliği 7598------>6491

Odtü kimya mühendisliği 25494--------->18150FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ 

İstanbul teknik üniversitesi kimya mühendisliği 32927------>26093

Yeditepe Kimya mühendisliği 44320------->33242

Yıldız teknik kimya mühendisliği 46591------->38057

Hacettepe kimya mühendisliği 57675-------->50290

Başlıca bölümlerimiz bunlar hepsini yazmıyorum yükselişi her üniversitede görebilirsiniz 2022 tercihlerinde en çok ilerleyen mühendislik olduğu aşikar.

Özetle bölüm arayan arkadaşlarımı kazanan tarafta olmaya davet ediyorum. FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ  EYLEMLERİMİZ DEVAM EDECEK

• Yani önceliğinizin ne olduğuna bağlı. Eğer maddiyat, garanti meslek, prestij gibi bazısı Türkiye'ye özgü kavramlara öncelik veriyorsanız ki Türkiye'de yaşadığımız için anlarım. Bu tarz bölümleri okuyan insanların hevesini anlamayabilirsin.

Ama bazılarımız mesleğini seçerken başka şeylere öncelik verebiliyor sevdiği mesleği yapmak ya da idealist olmak gibi. Kimya metalürji mühendisliği, matematik mühendisliği, istatistik gibi bölümleri okuyan arkadaşlarında motivasyonunun bu olduğunu düşünüyorum. Yeterince boş vaktim var ayrıca  

• Fizik dersi görünce gelen pişmanlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine birileri üzülecek ama Türkiye şartlarında oldukça kötü bölüm
    Ayrıca mimik oynamadı bunlara zaman mı harcadınız

• İyi konu.

Bence Che ile Ceng dost olmalı.

• Sysmmhg_ruhu kullanıcısına yanıt

Yani önceliğinizin ne olduğuna bağlı. Eğer maddiyat, garanti meslek, prestij gibi bazısı Türkiye'ye özgü kavramlara öncelik veriyorsanız ki Türkiye'de yaşadığımız için anlarım. Bu tarz bölümleri okuyan insanların hevesini anlamayabilirsin.

Ama bazılarımız mesleğini seçerken başka şeylere öncelik verebiliyor sevdiği mesleği yapmak ya da idealist olmak gibi. Kimya metalürji mühendisliği, matematik mühendisliği, istatistik gibi bölümleri okuyan arkadaşlarında motivasyonunun bu olduğunu düşünüyorum. Yeterince boş vaktim var ayrıca FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ 

• Gerçek chengaverler termodinamiğin adını duyunca zevk alır bence hocam

• chengin mucidi bendim sanki öyle bi şeyler hatırlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaçıncı sınıfınız hocam

• mrleadback kullanıcısına yanıt

Daha odtüde hazırlık okuyacağım hocam :) 2 yıldır bu bölümü kazanmaya çalışıyorum araştırmalarım devam ediyor.

• Telif haklarını satın alıyorum. Bizim bir tavukçu var oraya gel ödeme yapılacak sana FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ 

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Che lobisi olarak kardeş bölüm cengi selamlıyorum FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ 

• DeanWinchester54 kullanıcısına yanıt

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HEISENBERG FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ 

• FORUMDAKİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LOBİSİ 

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sysmmhg_ruhu kullanıcısına yanıt
    Sana da bölüm beğendiremiyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ULAN. HACETTEPE. GELIYORUM OGLUM. 4/4 ortalama cakıcam sana… okulun efsanesi olucam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.