Bildirim
forumdaki kızların gücü adına
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Harun Abiler Fan Club -
Anime ve DH mi ?
Tüm animeciler toplanır şimdi buraya, güzel bir blok konusu olur.
-
Yasemin nasılsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Animeciler sana ne yaptı?
Canını mı aldı hocam?
Yeryüzünde hangi erkekte yagami light elitliği var ? -
Sorun hiçbirinde olmaması zaten sonra odanıza kapanıp 80 kilo olup kendinizi asıyorsunuz birde burayı kız melanı yapmauın burası testesteron dolu alfa erkeklerin fışkırdığı biryer değil lütfen yani seviyeli bile konuşamıyoruz -
Husbandolarım ve ben mutluyuz.
En azından onlar gerçek erkekler gibi terk etmiyorlar. -
Tam yıkık sözü hocam sizden böyle sözler beklemezdim ben sizi sakin gözlüklü cool anime "adamlarını" seven biri olduğunuz sanırdım -
Aslında seviyorum.
Ama onlar beni sevmiyor -
Çizgilere çok kapılmayın hocam çünkü zamanı geldiğinde yalın çizgiler bile tığ gibi etinizi delip geçebilir. -
Animecilerin genel olarak davranışları normal değil, bir kaç animeci kız ile konuşmuştum zamanında, çok garip karakterleri vardı. Ben de tam hatırlamıyorum ama lise döneminde anime dizisi bakmıştım zar zor bir kaç bölüm izleyip dayanamadım en son bu ne la deyip kapatmıştım.
Bana hiç hitap etmiyor tabi zevkler ve renkler tartışılmaz, ama nedense anime izleyen insanlar normal insanlara göre davranış, hareket ve karakter olarak gerçekten farklı. Analiz ettiğim kadarıyla da animeci bir insana anime hakkında olumsuz birşey söylersen direk kendilerini saldırı moduna alıyorlar, animeyi anne babası gibi koruma altına alıyorlar.
-
Husbandom beni terk etti -
Hayır gizem husbandolar terk etmez.
Onlar gecenin karanlığında elimizden tutmak için vardır -
3-4 kişi konu dışını sırtladı 2-3 gündür hadi bakalım -
-
Oha terbiyesiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Harun Abiler Fan Club
|
Benzer içerikler
- astım askerliğe engel mi
- fazla yürümenin zararları
- jandarma uzman çavuş olanların yorumları
- banka kartından kredi kartına para gönderme
- 18 martta söylenebilecek türküler
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X