Şimdi Ara

FORUMDAKİ EN YÜKSEK LEVEL KİMDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bİ RESMİNİ KOYSANIZDA GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSA :d

• http://img92.imageshack.us/my.php?image=sro20060325104805100bs.jpg

Simdilik 32 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lethe_ -- 25 Mart 2006; 10:51:26 >
  • ona bakilirsa ben 35 lvlimde bisim guilde 57 lik dam var xian serverinde isen gormussundur guild ismi wicked
  • Ne demek istediğini anlamadımya neyse :) Sadece karakterin resmini koydum.En Büyük Benim Fln Demedim. :)

Ben Senden Daha Uzağa işerim Muhabbeti Yapmazsan Sevinirim.
  • lvl 6x hedefim

.
    .
    .
    .
    .
  • Helal olsun ne diim tebrikler.Sabırlı kasmışsın dostum
  • milleti kandırma olum seni biliyoz ben daha 53 lvl yeni oldum sen nasıl 57 oldun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yittix bn senin karakteri gördüm sen bizim üst guilddesin hatta bn traderlik yaparken rastladım sana ama lvl ini bilmiorum
  • +1
  • okg +1 yazıyorsun herşeye o ne ya? bi anlamı varmı
  • ya abi mesaj kasıo işte noolcak +1 puan veriom dio güya
  • hehe +1 puan veriyorum demek değil o size katılıyorum demek bilginiz olsun diye söyledim hiç bir kötü amacım yok
  • bun gün şöyle bir geçmiş günlerimi hatırlayım dedim ve bakın neler buldum resim arşivimde.

yeti kardeşi kesip yere inerken buda

ve işte son halim

inanın bana bu adamı 54 lvl yapana kadar manyak bunalım geçirdim lvl almak çok zor bu oyunda çünkü

• neset rezilsin abi yaaa

abi sen 43 olmuşun earth ghost a hala 2300 vuruyon ben şu an 37 yim 2700 vuruyom light nuke le . yaa abi blade full int gitmeli. iyi güzel kasmışın emme yanlış

abi biliyorsunuz ki ne kadar kasarsan kas adamı yanlış stat verdin mi bi şe yaramaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 30 Mart 2006; 11:44:08 >
  • yardım intci adam her zaman çok vurur bunu her kes biliyo zaten

ben 3 earth ghosta aynı anda vurmuşum orda dikkatini çekerim

bu arada resim arşivimde 2 tane çok eski resim buldum

lvl 2 oldugumda inte basmıştım keşke hep inte basmış olsaydım şimdi en az 5000 vuruyordum kendi lvl imdeki monsterlara.

neyse sağlık olsun en azından kolay ölmüyon str olunca

• şuan 50 %80 20 dk sonra 51 olcam

neset kanka napıosun server değiştirme sakın...

• O bu deil de neset şu son resimde en baba adamlardan olacağım dediğin resimde, sen orda çene yaparkene arkanda bi tane cani masum bir yawrucağın arkasına geçmiş ve satırını kaldırmış ve sen o pozu çekerkene kafasını uçurmuştur

İnsan bi centılboyluk yapar kurtarır dimi kızı caninin elinden

Ama valla resimde çok güzel çıkmış o bölüm. Aynı film gibi, hiç bişiden habersiz biri ve arkasından satırla yaklaşan bi yaratık
  • adolf hitler de böyle diyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Yardım@

neset rezilsin abi yaaa

abi sen 43 olmuşun earth ghost a hala 2300 vuruyon ben şu an 37 yim 2700 vuruyom light nuke le . yaa abi blade full int gitmeli. iyi güzel kasmışın emme yanlış

abi biliyorsunuz ki ne kadar kasarsan kas adamı yanlış stat verdin mi bi şe yaramaz bence.

eet. cidden çok güzel demişsin... BLADE FULL İNT..... bravo !!!

BLADE FULL STR !!! SWROD FULL İNT...

dikmen... tebrik ederim kardeşim bu arada.. :)) süper yakalamışsın kurguyu orda eheheh

• aynı lvl bi olsam yapıştırırım yer ama neyse neset yine yırttın bak arlkadaşların hatrına. kırmadım kalbini.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.