Şimdi Ara

FORUMDAKİ EN YÜKSEK LEVEL KİMDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolun arkadaşlar delimiyim gidermiyim başka servera hiç sizin gibi dostları nerden bulucam ben

dikmen kanka hiç dikkatimi çekmedi o kısım resimdeki valla zavallı kız cağız hain satıra kurban oldu

yardım sen beni kesemezsin aynı lvl olsakta unutma ben %30 intim bana max aynı lvl olsak 2000 vurursun ben sana baya cok vururum duz attackla bile bide garment giyersem ölen sen olursun
  • lvl 55 oldum sp farma başladım 56 olmam 4 5 gün sürer en az

FORUMDAKİ EN YÜKSEK LEVEL KİMDE

bu oyuna başladığımda buzcu olarak başlamıştım akıllının tekine uyup fire döndüm baya pişmanım çok vuruyorsun ama rakipi yavaşlatamadıkdan sonra bi anlamı kalmıyor.

FORUMDAKİ EN YÜKSEK LEVEL KİMDE

full str olan arkadaşlara tavsiyem protector giysinler armor yerine bende %30 int var php defansı dengelemek için armor giyyorum lvl 60 intci nuke ile 3000 vuruyor bana 2 kez vurabilirse ya ölürüm yada
    o ölür

her zaman yüksek lvl olmaya bakın ama sp sıkıntısı sizi asla rahat bırakmıycaktır onuda söyleyim

• neset walla seni tebrik ediorum şu cold işini anlamaya başlayınca insanlar çok sewiniorum:) "
    "adamları dondurmak" işte herşey burda bitio, sana saldıramayan adam zaten seni ölüremez,ondan sonra sen 100bile wursan kendinden 3-4lvl üst giantı kesebilirsin, ama bunun içn de full str olman lazım ki giant sana az aama öz wurduunu anla

bunu da resim olmadığı için anlatarak açıklıyayım, lvl 31in son dakikalarını yaşarken daha scorpion görewivini almadan o tarafa doğru koşturayım dedim...
    birde ne göreyim heryer scorpion giant kaynıyor
    ilk başta tırtım ama ark.ın charla oynarken farketmiştim onları ne kadar wurduğunu(full int blade idi kendisi) etrafı sarılınca direk ölüyodu..
    bende bi tanesine deneme amaçlı gireyim dedim (bunu yaparken 2700hp cold based glavie) ile yapıyorum we ona olan şey banada oldu etrafım çewrildi ben direk abnormal status auto potion ı kapadım çünkü zehiri 2.ye yemek gbi bi şans olmadığı için sadece mp we hp potion kasıyordum.. bunları öldürdüm ben 2-3 dakkada we aynı pozisyonda sağımda full int bi okçu gördüm we ne yapıyor diye bakmamala ard arda "HELP HELP" diye çığlıklar attı , bir TÜRK azmiyle bayan arkadaşın yanına koştum (not bu sirada sürekli etrafında kırmızı halkalar dönüyor=) healt potionları bitiyormuş:) neyse benm yine etrafımı çewirdi giant we ark.ları ben başladım tabi cold based ataklarıma we genç kızı kurrtarmayı başardım:)

bu arada charımla lvl 41red eyed chost champı bile 5potionla öldürebilorum:) onun da resmini çekmeyi unutmassam bugün koyucam

• heheh buz çok pislik bir skill str adamın can yoldaşı karşındaki adamla kapışırken en güzel teknik buz arkasından 9 hit lvl 51 combo adam yamuluyor zatten 5 hiti yediginde arkadan bide 4 giriyon yere yatırıp karnına kılıc saplıyon str ise bu şavaş baya uzun sürüyor intci ise tek comboda hayata veda ediyor

namelessone sagol dostum sana tavsiyem heuksuel den can açma skiline bol bol lvl bas zaten buzcusun bide canın çok olduğu zaman baya sağlam olursun.

ben lvl kasmaktan ziyade sp kasmaya başladım buzun lvlini lvl 55 yapana kadar devam etcem sp kasmaya
  • arkadaş lar ben 11 lw blade im str reye çok veriyorum ama bazende int te veriyorum çünkü ilerki skiller 500-800 arası mana istiyo ınt te vermessem o skilleri kullanamam diye düşündüm sizce bu doğrumu blade str yemi int temi yoksa ikisinede mi vermeli cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

up
  • str oranın kaç int oranın kaç

benim str 208 mesala int 106 ona göre bişey söyle sana ne yapman gerektiğini söyleyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

str oranın kaç int oranın kaç

benim str 208 mesala int 106 ona göre bişey söyle sana ne yapman gerektiğini söyleyim

bende aynı şeyi soracaktım.ben hep 2 srt 1 ınt olarak gittim her çarımda.srt 515 küsür,mana 440 küsür
  • neset super kasmiş benim lvlimi soranalra 37 lvl oldum xian wicked guildindeyim gold bilet kullanmadan 37 oldum 40 kullanmayi dusunuom 5 lvl gorevsiz kalcam cumku osaman işe yaraya bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

str oranın kaç int oranın kaç

bak kanka ben yeni bir çar acıcam ya okçu yada blade olsun istiyorum(sence okçu iyimi)okçu olsam statlarımı hangisine vericem üstüme (armormu,protüktörmü,garment)mi giyicem.blade olsam statlarımı str mi yoksa int temi vericem forcedan ıce mı fire mmı vericem.lütfen yardım

acilllllllllll

not:ileriki lv larda (hırsızmı,tüccarmı,hunter mı)olacam plsss yardım

• lütfen yardım ya up
  • neset kanka zor zar kesiosun beni aynı lvl olsak tahmin edemicem artık...
    cruel desen ezükk kesemio beni
    town desen o ayrı bişi onuda kesiorum

• beyler ben okcuyum . görüyorum ki kim olursa olsun eger ok full int ve garment i yatıaracak kesim yok . ancak ve ancak giysiler sos olursa. ben okcu olarak degilde nuker yada büyücü olarak görüyorum. eger adam başta benden buz destekli
    strong bow yerse kesnin ölür aeger onu farkedip yanıma gelirse ehh szar zor yatırım. lvl 38 im 43 arıları can basarak indiriyorum.adam strong bow + elektrik + snow strom ve .. fatiha.

belki sp cok olursa tavisyem bütün skilleri lvl 30 a kadar acmak.
    full int ya sword olacak. yada ok.
  • bencede en mantıklısı full int sword olmak hayvan gibi vuruo... şahsen ben öleyim nesete sorabilirsiniz nası vuruorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _elkA -- 4 Nisan 2006; 15:54:31 >
  • block cok işe yarıyor ama oktada uzaklık var ?
  • str çoksa ona verin ama intci olmak en güzeli

elka kanka benim skiller lvl 1 hala lvl up yok fire lvl 45 daha sp sıkıntısından char ezik vuruyor.

sp kasmak için lvl den feragat edicem zaten
  • ARKADAŞLAR lvl 18 glave kullanıyorum ve int basıyorum sizce doğru mu yoksa yanloşmı yapıyorum ayrıca garment giyiniyorum lütfen bi yorum yapın ileride kafam ağrımasın
  • 25 Mart 2006 konusunu nerden bulursun anlamıyorumki
  • quote:

Orjinalden alıntı: türos

ARKADAŞLAR lvl 18 glave kullanıyorum ve int basıyorum sizce doğru mu yoksa yanloşmı yapıyorum ayrıca garment giyiniyorum lütfen bi yorum yapın ileride kafam ağrımasın
    Off of 2 aylık konuyu hortlatmışsın ne diyim bari sorunu cevapliyim yanlış glavie hep str basar şu ana kadar hep int bastıysan eline spear alman yararına.
  •  FORUMDAKİ EN YÜKSEK LEVEL KİMDE

• quote:

Orjinalden alıntı: türos

ARKADAŞLAR lvl 18 glave kullanıyorum ve int basıyorum sizce doğru mu yoksa yanloşmı yapıyorum ayrıca garment giyiniyorum lütfen bi yorum yapın ileride kafam ağrımasın

bu na deom cokmu aradın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.