|
Şimdi şunu düşündüm üyeleri aklımda canlandırdım kimi düşünsem bi eksikliği problemi var. Benyoruldumhayat sürekli yalnızlıktan yakınıyor sevgilisi yok adam heykelle sevgili diye foto çekiniyor ferrum bi eşi dostu yok kız arıyor bulamıyor bakan yok catche evlenecek kız bulamıyor bu ikisi sürekli evlilik üzerine sohbetler konusunda takılıyor falsoluserttop adamın arkadaşı yok kızda var yok arası Programmer onur var bakan olmayınca en son evlenmeyecem dedi pes etti 01000 yine yalnız yaşıyor eşi sevgilisi yok Nassıngozumede bakan kız yok hamza kpss hazırlanıyor iş sorunu var maraz kız kovalıyor bakan yok eskorta kadar düşmüş soray desen adam kaç yaşına gelmiş evlenememiş tek yaşıyor gece gündüz eskicide ucuz mal kovalıyor Naruto45 35 yaşına gelmiş iş yok kız yok aile evinde yaşıyor Zeronunda her yönden sorunları var Dalga geçmek için söylemiyorum nerdeyse forumda işini eşini bulmuş tam adam yok. çoğunlukla sorunu bi eksiği olan normal olmayan insanlar kullanıyor bu tesadüf mü yoksa forum genelde bitiklere mi oynuyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 12 Ağustos 2025; 21:47:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı