Şimdi Ara

Forumda size en çok itici gelen üye? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
0
Favori
10.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Orijinalden alıntı: rds

powerstorm ve gun

Bende sana bayılıyodum zaten.

Edit:Tüh lan fake açık kalmış.

/>

• THE SUBTİTLE , sahafiec , Anasayfa haberlerinde dönemin post kralları " haber için teşekkürler "

• quote:

Orijinalden alıntı: Zücvettin

Robinson_Crusoe,

Ben seni çok seviyorum ama,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

İNANAMIYORUM KİMSE BENİ YAZMAMIŞ.

Burgerdaki resmine saygı duyuyor insanlar o yüzden yazmamışlardır

+10 100 1000 10000

Lan o burger dekı yamuk burunlu ılkokullu gıbson les paulmu:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fingolfin acayip kıl oluyorum.

quote:

quote:

powerstorm ve gun

/>

sesli güldüm

• quote:

quote:

quote:

powerstorm ve gun

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: Zücvettin

Robinson_Crusoe,

Ben seni çok seviyorum ama,

2007 li olduğum için biliyorum ben seni, konulara verdiğin yanıtlar sivri dilli olduğu için heralde antipati oluşturdun ama geçen 5 senede ben herhangi bir kötülüğünü görmedim
  • quote:

quote:

quote:

powerstorm ve gun

/>

Aga gece gece yarıldım yemin ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

memoseler' yazan arkadaşlara birkaç birşey söylemek istiyorum. Açtığım konu tipim nasıl ssli' konularına bir protesto olarak açılmıştı. Ayrıca ben SS koymayabilirdim ss olmayınca siz beni bu listeye yazmayacakmıydınız? İnsanları buna göremi ayırt ediyorsunuz siz? memoseler liselisi yazmış biri %99 kendide liseli fakat... Sanki kendi 20 yaşında doğdu sanki kendi hiç liseli olmadı. Ben liseli olmamla gurur duyuyorum. Sen liseyi bitirmişsin ama ülkeye katkın yok. Ben ise bu ülkeye birşeyler katabilmek için lise okuyorum. Yeğaaa bu hayatta ne işimize yarayacak hocam diyenlerden değilim. VE ! İNSANLARLA LİSELİ DİYE DALGA GEÇEN TİPLER HERZAMAN LİSEDE EZİKLENMİŞ HOR GÖRÜLMÜŞ AŞAĞILANMIŞ TİPLERDİR. KENDİ YAŞADIĞI EZİKLİKLERİ BASTIRMAK İÇİN KENDİNE YAPILANI BAŞKASINA YAPARLAR !!!!

quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN!

Memoseler liselisi
    quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

Memoseler liselisi

+1 bugün onun tipim nasıl konusunu gördüm zaten ilk defa tipim nasıl konusuna tıkladım tıklamaz olaydım
    quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Kesinlikle memoseler.
    quote:

Orijinalden alıntı: TR_DiabLo_TR

mehmet672,memoseler
    quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

memoseler
    Pckolikq
    Cixpanpa

Üstte ki bir kaç satırda bana laf atıldığını gördüm, o yüzden cevap yazma gereksinimi duydum.

% 99 liseli demişsin, maalesef değilim bu konuda yanılmışsın. Ayriyetten okulda eziklenmiş, küçük düşürülmüş veyahut aşağılanmış bir kişilik olabileceğimi göz önünde bulundurarak, hatta bulundurmayı bırak direk böyle olduğunu iddia ederek müthiş bir tez attın ortaya. Hoş şimdi ben buraya ne yazsam boş ama yinede bilgilendirme veya kendimi savunma amaçlı söylüyorum.

Okulumda en tanınan ve en aktif kişilerden biriydim. Nerede bir sunuculuk görevi, münazaralar, tiyatro veya öğretmenlerin önemli işleri olsa önce beni bulurlardı. Birden çok aktiviteye de katıldım. Derslerimde çok iyiydi.

Ülkeye bir şey katamamaktan bahsetmişsin. Ben okuduğum lise olarak ve öğrendiğim şeyler olarak çok iyi bir yere geldim.

Hatta öyle ki, DonanımHaber'de Aralık ayında "Yetiştirilmek üzere yazılım mühendisleri aranıyor" olayında bulunarak ilk mülakatıma gittim. Güzel bir izlenim bırakmış olmalıyım ki 2 ay sonra Hakkı Yağız Erdinç bey ikinci görüşme için beni çağırdı. Yanında Gün Oksay'da vardı. Konuştuk büyük ölçüde de anlaştık. Şimdi başlamak için Haziran ayını bekliyorum. Çalışmaya başladığım zaman İletişim sayfasında ki fotoğrafımı atarım.

Üniversite olarak çok şükür ki hayallerimde istediğim yere, yazılım mühendisliğine kavuştum.

O yüzden benim kafam rahat. Şimdi sen hoş olan tipinle yoluna devam et.

İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SokemoN -- 16 Nisan 2012; 4:22:35 >

• Ayrıca '' yok kişi '' ye uyuz oluyorum.Başka forum yokmuş gibi gelmiş buraya . Ego tatmini felan yapıyor galiba.Eminim şişman sivilceli asosyal bir tipden ibarettir

• takıp

birde tiske ile robinson cruse pek sevmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 16 Nisan 2012; 16:59:40 >
  • Shape of my heart

Orijinalden alıntı: Obsession

Bir aralar Fırtınam... vardı.Ateşli bir tartışma yaşamıştık,o günden beri kılım ona.
    ArjesT mi ne vardı,liselinin kralı.Ozan mıydı neydi adı.Dümenci eleman.Bak yine sinir katsayım arttı ona.
    Çok vardı ama konu dışına takılmıyorum artık,takılsam yeni düşmanlar edinebilirim kendime.

Nerden kılsın ki?Çıkaramadım senide merak ettim ne yaptık ozanla sana

• zyx

Արևն ամպի տակ չի մնայ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

memoseler' yazan arkadaşlara birkaç birşey söylemek istiyorum. Açtığım konu tipim nasıl ssli' konularına bir protesto olarak açılmıştı. Ayrıca ben SS koymayabilirdim ss olmayınca siz beni bu listeye yazmayacakmıydınız? İnsanları buna göremi ayırt ediyorsunuz siz? memoseler liselisi yazmış biri %99 kendide liseli fakat... Sanki kendi 20 yaşında doğdu sanki kendi hiç liseli olmadı. Ben liseli olmamla gurur duyuyorum. Sen liseyi bitirmişsin ama ülkeye katkın yok. Ben ise bu ülkeye birşeyler katabilmek için lise okuyorum. Yeğaaa bu hayatta ne işimize yarayacak hocam diyenlerden değilim. VE ! İNSANLARLA LİSELİ DİYE DALGA GEÇEN TİPLER HERZAMAN LİSEDE EZİKLENMİŞ HOR GÖRÜLMÜŞ AŞAĞILANMIŞ TİPLERDİR. KENDİ YAŞADIĞI EZİKLİKLERİ BASTIRMAK İÇİN KENDİNE YAPILANI BAŞKASINA YAPARLAR !!!!

quote:

Memoseler liselisi
    quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

Memoseler liselisi

+1 bugün onun tipim nasıl konusunu gördüm zaten ilk defa tipim nasıl konusuna tıkladım tıklamaz olaydım
    quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Kesinlikle memoseler.
    quote:

Orijinalden alıntı: TR_DiabLo_TR

mehmet672,memoseler
    quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

memoseler
    Pckolikq
    Cixpanpa

Üstte ki bir kaç satırda bana laf atıldığını gördüm, o yüzden cevap yazma gereksinimi duydum.

% 99 liseli demişsin, maalesef değilim bu konuda yanılmışsın. Ayriyetten okulda eziklenmiş, küçük düşürülmüş veyahut aşağılanmış bir kişilik olabileceğimi göz önünde bulundurarak, hatta bulundurmayı bırak direk böyle olduğunu iddia ederek müthiş bir tez attın ortaya. Hoş şimdi ben buraya ne yazsam boş ama yinede bilgilendirme veya kendimi savunma amaçlı söylüyorum.

Okulumda en tanınan ve en aktif kişilerden biriydim. Nerede bir sunuculuk görevi, münazaralar, tiyatro veya öğretmenlerin önemli işleri olsa önce beni bulurlardı. Birden çok aktiviteye de katıldım. Derslerimde çok iyiydi.

Ülkeye bir şey katamamaktan bahsetmişsin. Ben okuduğum lise olarak ve öğrendiğim şeyler olarak çok iyi bir yere geldim.

Hatta öyle ki, DonanımHaber'de Aralık ayında "Yetiştirilmek üzere yazılım mühendisleri aranıyor" olayında bulunarak ilk mülakatıma gittim. Güzel bir izlenim bırakmış olmalıyım ki 2 ay sonra Hakkı Yağız Erdinç bey ikinci görüşme için beni çağırdı. Yanında Gün Oksay'da vardı. Konuştuk büyük ölçüde de anlaştık. Şimdi başlamak için Haziran ayını bekliyorum. Çalışmaya başladığım zaman İletişim sayfasında ki fotoğrafımı atarım.

Üniversite olarak çok şükür ki hayallerimde istediğim yere, yazılım mühendisliğine kavuştum.

O yüzden benim kafam rahat. Şimdi sen hoş olan tipinle yoluna devam et.

İyi geceler.

Adam ileti sayısını arttırmadan tecavüz etmiş

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.