Şimdi Ara

Forumda Şahsınıza Hakarete Tazminat ve Hapis (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
16
Favori
7.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlar hakkını aramalı destekliyorum, forumda yazdığınız herşey aleyhinize delil olarak kullanılabilir.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Bana da özelden yollar mısınız?
  • Adana Valisi vatandaşa gavat dedi bu ülkede kameralar önünde .

Emre Belezoğlu kameralar önünde yedek kulübesine saydırdı .

+ bir sürü örnek .

Ayrıca kendi açtığınız Tembel Türk Gençliği konusu var maksat şikayet etmekse bu da gayet şikayet edilebilir.

Üniversite de okuyorsunuz sanırım zamanınızı daha yararlı işlere ayırmanız tavsiyem olacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: meter90

bu benim işime yarayabilir aslında
    ücretli & ücretsiz ingilizce & almanca programlarını özelden yazabilir misiniz hocam.

Bu arada konuya dönersek, eğitim demeyelim ama öğretim için hemen herkes iyi kötü çaba gösteriyor ki
    sizin ve benim bu konuda dillendirdiğimiz şey eğitim ile alakalı.

En basiti 5 dil bilip yine yukarıda verdiğim örneklere birebir uyan kişiler bile bulabiliriz zorlarsak.

Her neyse başkalarının hayatını izleme ve yorum yapma, sosyologların işi benim gibi bir felsefecinin işi değil (kendime bu yükü yüklemek istemiyorum özellikle bu tür platformlarda)

Sizle daha önce de bir konuda konuşmuştuk son bir hafta içerisinde sonra kim olduğunuzu iyi kötü hatırlayıp boş mesajı doluya çevirmiştim ,

görüşmek üzere.

Özelden gönderiyorum.

Haklısınız çok bilmekten çok nasıl bilmek ve bildiklerimizle doğru yaşamak daha önemli.

Bende isterim ancak ingilizce ağırlık olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AgustaMangusta

Adana Valisi vatandaşa gavat dedi bu ülkede kameralar önünde .

Emre Belezoğlu kameralar önünde yedek kulübesine saydırdı .

+ bir sürü örnek .

Ayrıca kendi açtığınız Tembel Türk Gençliği konusu var maksat şikayet etmekse bu da gayet şikayet edilebilir.

Üniversite de okuyorsunuz sanırım zamanınızı daha yararlı işlere ayırmanız tavsiyem olacak .

Halkımız şikayetçi olmuyor ki.

Hakaret eden hakaret edenin yanına kar kalıyor.

Tembel Türk Gençliği konusunda bir şahsa, tüzel veya gerçek kişiye bir hakaret yok ki.

İstatistikler ile belli bir alanda seviyeli bir konu olmuştu.

Üniversitede okuyorum evet ama ortada hakaretlerin dolaşmaması için üstüme düşeni yapmaya çalışıyorum.

Bir günüm olsun bu konuya gitsin, ne olur ki? Faydasız bir şey olduğuna inanmıyorum.

Ortamı daha seviyeli hale getirecektir.

• geçerli zaten, sadece online oyun değil bi şey çalınırsa pc yi hiç kapatmadan savcılığa başvurun, ip adresinizden kontroller yapılıp halloluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

geçerli zaten, sadece online oyun değil bi şey çalınırsa pc yi hiç kapatmadan savcılığa başvurun, ip adresinizden kontroller yapılıp halloluyor

Ama windows'un orjinal olması gerekiyormuş diye duydum, o bakımdan bi sorun çıkarmı ?
  • Dilekceyi veriyosun

Bazen dava aciliyo bazen acmiyolar dahi
    Cogu zaman asimina ugruyo dava dusuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madde 301

(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

burdan ceza alırmısınız tabiki almazsınız . Sizin dava açtığınız kişiler ceza alacakmı hayır almayacak. Örnek dava dosyaları sayısız internette hatta evet hakaret ettim dese bile kişi ceza almıyor ( üst düze biri dava açmadıysa o ayrı, ülkemizde adalet kavramı herkese eşit çalışmıyor )

siz diyorsunuz ya onlar uğraşır diye. Bu yazdıklarınız da dava edilirse siz uğraşırsınız.

(3) Eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamaları suç oluşturmaz

sonra bunu gösterirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgustaMangusta -- 23 Mart 2014; 21:13:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Hocam nickname vereceğim öyle suç duyurusun da bulunacağım diyorsunuz da, bu kullandığımız forum isimlerinin bir şahısa ait olunduğu nereden bilinecek ?

Üyeliğim başkası tarafıdan ele geçirilmiş, ayrıca ismim ve herhangi bilgim yazmıyor gibisinden savunma yapılabilir.

Siz orasına hiç karışmayınız. Site yönetimi mesaj atılan tarihi, mesaj atılan bilgisayar adresini savcılığa iletir.

Herkes kendi hesabına sahip çıkmak zorundadır. Hesabı çaldıran çaldırmasının bedelini böyle öder, o nedenle foruma üye olurken "Sözleşmeyi" onaylıyorsunuz.

Kardes hakeret edilen mesaj saati kacsa o zamanki ip adresini buluyorlar yani hesabin calinip calinmamasi dert degil

• Bu sadece bizim gibi herşeyi açık insanlara karşı kullanılacak bir yöntemdir.
    Şahsen bulunmamak istesem açık hat alırım (5 tl ye yurtdışı hatları satılıyor)
    İp maskelerim yani proxyi kullanırım.
    Google Chrome'um gizli eklentisiyle girerim ctrl+shift+n
    İsim bilgi vermem.
    Hadi bul bulabilirsen bu adam ana avrat sövsede mahkemeye versende kimseyi karşında bulamazsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Hocam nickname vereceğim öyle suç duyurusun da bulunacağım diyorsunuz da, bu kullandığımız forum isimlerinin bir şahısa ait olunduğu nereden bilinecek ?

Üyeliğim başkası tarafıdan ele geçirilmiş, ayrıca ismim ve herhangi bilgim yazmıyor gibisinden savunma yapılabilir.

Siz orasına hiç karışmayınız. Site yönetimi mesaj atılan tarihi, mesaj atılan bilgisayar adresini savcılığa iletir.

Herkes kendi hesabına sahip çıkmak zorundadır. Hesabı çaldıran çaldırmasının bedelini böyle öder, o nedenle foruma üye olurken "Sözleşmeyi" onaylıyorsunuz.

Hesap çalınsada sıkıntı olmaz çünkü hesabı alan nerden bağlandıysa bilgiler ordan gelir.Mantıken öyle olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrGumbo

Bu sadece bizim gibi herşeyi açık insanlara karşı kullanılacak bir yöntemdir.
    Şahsen bulunmamak istesem açık hat alırım (5 tl ye yurtdışı hatları satılıyor)
    İp maskelerim yani proxyi kullanırım.
    Google Chrome'um gizli eklentisiyle girerim ctrl+shift+n
    İsim bilgi vermem.
    Hadi bul bulabilirsen bu adam ana avrat sövsede mahkemeye versende kimseyi karşında bulamazsın

Haha
    bu konu çok iyi oldu. Küfredenin yanına kar kalmayacak.
    favorilerime ekliyorum.
    proxy vpn ile gizli kalınamaz. Her forum sistemi gerçek ip saklar. İstersen her tıklamanda ip değişsin. Yemez 😃

• Incognito modu çerez geçmiş ve önbellek bilgilerini sekme kapandığında siler sadece birden fazla kişinin kullandığı bilgisayarlarda gizlilik sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Hangi birine dava açıyım?

gay hakaret mi?

Hakaret değilse babana gay desene bi,

Sende gelip buraya "bana gay diyolar" diye konu acmasaydin abisi.
    Kaşınanı kaşırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi du riechst so gut -- 23 Mart 2014; 21:44:20 >
  • Kesinlikle destekliyorum seni arkadaşım,

İnsanlar aynı partiyi desteklemek zorunda değildir, aynı takımı tutmak zorunda değildir, aynı dini inançlara sahip olmak zorunda değildir. Sırf seninle aynı şekilde düşünmüyor diye başkalarına bu şekilde hitap edemezsin. Ediyorsan bu işin bir bedeli olmalı ve o bedeli de ödemelisin. İş artık çığrından çıktı. Herkes kendi gibi düşünmeyene, tam bir hezeyan içinde küfür ve hakaretler savuruyor. Üstelik işin komik kısmı bunu yapanlar kendini ilerici, aydın görüşlü, demokrat diye görüp ya da niteleyip, kendi gibi düşünmeyenlere küfür, kıyamet gidiyorlar... Bu mu ilericilik... Birilerinin ciddi bir ders alması gerekiyor.

Sakın vazgeçme, belki biraz uzun sürecektir ama mutlaka sonuçlanır başvurun. Klavye başındaki küfürbaz delikanlıları, hakaret şövalyelerini, bir de o zaman dinleriz...

@Theologist

• quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

Kesinlikle destekliyorum seni arkadaşım,

İnsanlar aynı partiyi desteklemek zorunda değildir, aynı takımı tutmak zorunda değildir, aynı dini inançlara sahip olmak zorunda değildir. Sırf seninle aynı şekilde düşünmüyor diye başkalarına bu şekilde hitap edemezsin. Ediyorsan bu işin bir bedeli olmalı ve o bedeli de ödemelisin. İş artık çığrından çıktı. Herkes kendi gibi düşünmeyene, tam bir hezeyan içinde küfür ve hakaretler savuruyor. Üstelik işin komik kısmı bunu yapanlar kendini ilerici, aydın görüşlü, demokrat diye görüp ya da niteleyip, kendi gibi düşünmeyenlere küfür, kıyamet gidiyorlar... Bu mu ilericilik... Birilerinin ciddi bir ders alması gerekiyor.

Sakın vazgeçme, belki biraz uzun sürecektir ama mutlaka sonuçlanır başvurun. Klavye başındaki küfürbaz delikanlıları, hakaret şövalyelerini, bir de o zaman dinleriz...

@Theologist

Söz konusu arkadaş ciddiyetimi görünce tüm sözünü geri almış, özür dilemiştir.

Güzel bir erdemdir özür dilemek ama küfre ve hakarete karşı dik durmak çok önemlidir.

Ayrıca dava tabi ki kesinlikle sonuçlanacaktı ama hukukun bize verdiği hakları herkes kullanmalı.

Kimseye fırsat verilmemeli, bu seviye düzeltilmeli. Yoksa her şey bir dilekçenin başında, İnternet yasası çıktıktan sonra sonuç almak 1 günde mümkün.

Hemen ilgili kullanıcının hesabı kapatılır sonra gerekli adli işlem yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

geçerli zaten, sadece online oyun değil bi şey çalınırsa pc yi hiç kapatmadan savcılığa başvurun, ip adresinizden kontroller yapılıp halloluyor

Ama windows'un orjinal olması gerekiyormuş diye duydum, o bakımdan bi sorun çıkarmı ?

kim uğraşır onunla, sorun çıkmaz
  • "Fotokopi Beyinli Türk Gençliği" demişsiniz, ben bunu şahsıma bir hakaret olarak algıyalıp size dava açabilirim değil mi?

Şov yapıyorsunuz resmen. Şu açtığınız Logitech ürünlerdeki sözde indirim başlığından anlamıştım zaten birşeyler olduğunu. Nick İlahiyatçı, ama başlığın içinde %90'a varan sözde indirimli ürünleri zorla almaktan falan bahsediliyor. İlginç adamsınız vesselam.

Bloğunuzu kaldırmıştım, tekrar blokluyorum. Boşuna cevap vermeyiniz.
  • Astıralım bari

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.