Şimdi Ara

Forumda Jeep Renegade neden sevilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Forumda Jeep Renegade neden sevilmiyor

Forumda Jeep Renegade sevilmemesinin sebebi ne konulara baktım Dacia Duster alırım daha iyi diyen var

• Bence güzel araba. Önemli olan f/p olarak rakipleriyle karsilastirildiginda mantıklı olup olmadığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahine doğana binip jeep gibi markayı kötüleyenler var,bunların sırf amaçları ise multijet motor kullanmasını yediremeyenler ve haliyle kedi ciğer ilişkisi

• Fiyatı olması gerekenden 15000TL pahalı olduğu için sevilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 2 Haziran 2015; 13:23:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben seviyorum gayette hos bir araba motor secenekleri ve sanzimanida 10numara belki fiyatlari biraz pahali ama oda olsun o kadar sonucta "jeep"

• fiat 500x ile aynı altyapı olunca insanlar adının jeep olması yalanına inanmıyor
  • Sevilmediğini duymadım ama aracı bilen biri olarak fiyatının ederinden 15bin fazla olduğuna katılıyorum.

Millet jeep adını duyunca bir şey sanıyor ama b segment suv havası verilmeye çalışılmış yüksek araç sonuçta. Markası jeep değil ne olursa olsun o kadar para etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C4 Neden Tutulmadı?
    5 yıl önce açıldı
    nissanlar niye tutulmuyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumun sevip sevmemesine neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum.Hoşunuza gidiyorsa test edin alın.

• Forum un sevdikleri dönemsel.

Aveo

İ30

Mazda 3

Volvo v40

En çok yükselen ve düşenler

• biraz kaslı, heybetli olsaydı, yollarda fazlasıyla görürdük. Ön tarfı harika ama ben arka tarafını beğenmiyorum. Çok küt duruyor. bıçakla kesilmiş gibi. Bi de aracı almak yetmiyor, insanımız yürütme maliyetini de hesaplıyor. ( yedek parça, ikinci el kaygısı, fiatın oluşturduğu kalitesizlik imajı felan ). bence hoş araba

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Forumun sevip sevmemesine neden bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum.Hoşunuza gidiyorsa test edin alın.

Ben zaten araştıracam Avrupada bir model tutuluyorsa o model iyidir bizim milletin tuttuğu arabalar çokta önemli değil

örnek

subaru çoğu ülkede satılır ama Türkiyede alan yok volvoda öyle s60 ı passatla karşılaştıran var hatta passat daha iyi diyen var

mesela çoğu kişi tiguan iyi der forumda tiguanıyla çok büyük sorun yaşayan üyeyi gördük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

fiat 500x ile aynı altyapı olunca insanlar adının jeep olması yalanına inanmıyor

Ayni platform olmasi Jeep olmasinia neden engellesin ki?
    Gidin inceleyin klima kontrol dugmeleri, radyo ve motor disinda ortak noktalari yok sayilir.

Bakin bunlarda ayni platformda
    VW Touareg - Porsche Cayenne. Porshe paya pahali ve iyi satti hatta Porschenin kurtaricisi oldu
    VW Beetle, Golf ve Audi TT: Ilk Auti TT Beetle ve GOlf ile ayni platformdaydi, TT bir cok insanin hayalini susleyen bir araba oldu.
    Yani ayni platform olmasi dediginiz gibi insanlarin fikrini etkileyen bir sey degil. Cogu insan bilmez bile.
  • V40 Cross Country dururken Renegade alinmazda o yuzden
     Forumda Jeep Renegade neden sevilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 2 Haziran 2015; 14:35:19 >
  • Bir suru b crossover cikti son donemde. Hangisinin fiyati dusuk.

Satis rakamlarina bakin hangisinin f/p araci oldugu gorulecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Forum un sevdikleri dönemsel.

Aveo

İ30

Mazda 3

Volvo v40

En çok yükselen ve düşenler

ama hiçbirinde bu araçlar yok. ve bu araçların satışları en alt seviyelerde. (i 30 hariç )
  • Bence gayet güzel bir araba.

• Bence hoş araç 1.4 140 HP Multiar ilede keyifli olur diye tahmin ediyorum ama test etmek lazımAma crossover bir araç alacak olsam Fiyat/Performans Lideri olan Kıa sportage 1.6 GDI 135 Alırım o fiyata bundan daha iyi araç yok.
  • Valla autoshowdaki izlenimlerime göre (ki çok önemli bir gösterge bence) sadece bu forumda sevilmiyor. Orada inanılmaz bir ilgi vardı Renegade'e. Ama dizeline otomatik şart.
  • daha düne kadar sıfır jeep compass 80.000 tl ye satıyordu üstelik 2.0 motor ve donanımıçok çok iyiydi.

• HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    Şuanda 90-95.000 TL Civarına bırakıyorlar bencede renegade'dan çok çok daha mantıklı bir araç en azından ucube gibi durmuyor Gerçek Jeep havası var araçta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.