Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.215
Cevap
7
Favori
33.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üyelik sözleşmenizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunundan üstün olduğunu mu iddia ediyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda yapay zeka ile aktrol tespit ve otoblok özelliği gelmesini istiyorum. Yapay zekanın aktrol tespitinde zorlanacağını zannetmiyorum. Düşük İQ lu mesajlar kendini belli ediyor.  

• Forumun kendisi aktrol :) ay başında sadece boy cott yazdığım için mesajlarım silindi.

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt

Yazdığımdan bunu nasıl çıkardığınızı anlamadım. Şu mesajımı okuyun lütfen.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161216202

• Bu sonucu, mesajların tamamen silinmediğinden bahseden birine "Forumumuza attığınız mesajların , üyelik iptali, cezalandırma veya uzaklaştırma gibi durumlarda silinip silinmeyeceğine kullanıcı değil yöneticiler karar verir." şeklindeki mesajı alıntılayarak yapmış olduğunuz cevaptan çıkarttım.

Forumu geliştirmek için açılan bir konuda üyelere nereye başvurursan başvur dercesine cevap vermenizde ziyadesiyle hoş (!) oluyor cidden.

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt

Merhaba

Öncelikle üyelik sözleşmemizde belirtilen bir maddeyi paylaştım. Ayrıca konuda ilave ettiğim üzere, eğer üyelik sözleşmesinin hatalı olduğunu düşünüyorsanız elbette ilgili yerlere başvuru hakkınız vardır. Bu durumda ilgili kurumlar ile Donanımhaber yönetimi irtibat kuracaktır. Moderasyon ekibi kimseye sizin mesajınızda belirttiğiniz gibi "nereye başvurursan başvur" demiyor. Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız ilgili yerlere başvuru hakkınız saklıdır diyor. Donanımhaber in üyelik sözleşmesine aşağıdaki linkten ulaşılabilir. Üyelik sözleşmesi hakkında endişeleriniz veya eleştirileriniz var ise bunları anlayabiliriz lakin bu mesajı yazdığım an itibariyle geçerli olmak üzere belirtebilirim ki üyelik sözleşmemiz hakkında bir güncelleme şu an için söz konusu değildir. Eğer bir güncelleme olursa bu durumları da elbette konusabiliriz.

https://giris.donanimhaber.com/kayit/Agreement.aspx

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bu durumu arkadaşlarıma iletiyorum.

• msjlara dislike tekrar gelsin. niye kaldırıldı anlamadım zaten

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Dislike özelliği amacı dışında kullanılan bir buton olduğundan kaldırıldı. Örneğin üyelerin hedef haline getirilerek topluca o üyelerin mesajlarına konularına dislike verilmesi ile dislike özelliği önce kısıtlandı akabinde de kaldırıldı. Elbette aynı örnek değil ama şunu söyleyebilirim ki Youtube da da dislike sayıları kaldırılmıştı hatırlarsanız. Sadece içeriği ekleyen görebiliyor. Genel anlamıyla söyleyebilirim ki dislike özelliği en çok suistimal edilen ve en yanlış kullanılan buton esasen. Yani forumda da olmaması da esasen birçok olumsuz durumun önüne geçiyor.

Not: Yönetici kimliğimle değil, bir üye kimliğimle bu mesajı yazdım. Kişisel görüşlerimdir, moderasyon ekibinin görüşlerini yansıtmaz.

• quote:

İlla rahatsız eden üyeler falan derseniz de "şikayet" sistemi boşuna yok. O özel mesaj şikayet edilir ve şikayet sisteminden sadece o mesajı/mesajları görürsünüz.

Sistem aynen öyle işliyor. Taraflardan birisi şikayet etmediği sürece yetkililer özel mesajlara erişemez. Bir yetkili bunlara erişebilseydi de işleyemez, kullanamaz, yayamaz. Önce üyenin şikayetçi olarak rızası gerekiyor. Yetkili ise bu durumda üyenin şikayetiyle ilgilenmek için şikayet sistemi üzerinden erişim sağlıyor. Genelde dolandırıcılık, şahsa küfür vb sebeplerle özel mesajlar şikayet edilmektedir ve topluluk kurallarına uymayan hesaplara işlem yapılmaktadır.

Kısaca toparlarsak keyfince özel mesaj okuma gibi bir durum asla söz konusu değil.

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Kesinlikle tekrar gelmeli.

• Popüler konulardan veya başka yerden bir konuya girdiğimizde son sayfa yerine alakasız 1 ay önce ki mesajların görünme sebebi nedir? Ekşi sözlük gibi kısmi bir sansürdür bu aslında.

Öncelikle forumun iktidar maşası olmaması, BND muhbiri faho'yla iletişimini kesmesi ve tüm aktroll'lerin forumdan uzaklaştırılması gerekiyor.

Ondan sonra zaten ceza alınacak veya kavga çıkacak bir durum olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 4 Mayıs 2025; 13:38:43 >
  • Aktroller uzaklaştırılsın diyorsun da Alkım'ın fonladığı C-Oktroller neden uzaklaştırılmasın?
    Mesela troll ne yapar: Her konuda siyasi mesaj ve algı kasar. Spor bölümünde,Sıcak Fırsatlar Bölümünde,Otomobil bölümünde de sık sık bir siyasi yada siyasi lideri iyi rakibini kötü göstermek için mesaj kasar.
    Sen mesela Zotacing, böyle bir üyesin. Futbol konuları senden yaka silkti. Futbol bölümünde 2 mesajından birinde siyasi yönlendirme kasıyorsun.
    Kabullen,senin siyasi partinin halktaki karşılığı iktidar partisinin yarısı bile değil.
    TBMM milletvekili dağılımı yaz araştır.
    Halkın az bir kısmısınız.Kabullen. TBMM milletvekili dağılımı milletin tercihini gösteririr,gerçek anketlerdir.
    Forum yönetimine baskı yapmayı bırakın. Aktroll varsa katşısında Oktroll de var.
    Senin adın,soyadın ne mesela,yazıyor mu hesabında. Yazmıyor.Gerçek resmin var mı profilinde.
    Senin farkın ne trol dediklerinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 4 Mayıs 2025; 14:27:51 >

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.