Bence forumda emlak ile ilgili mutlaka bir bölüm olmalı. Ev arayanlar ev satanlar arsa yatırımı yapmak isteyenler vb.. birçok kişi fikir ve bilgi alışverişi yapabilir. Ayrıca birçok farklı muhitte oturan forumu kullanan insanlar o bölgelerle ilgili en sağlıklı bilgileri verebilir..Bu konuda siz ne dersiniz?
Konu Dışındaki insanların %80ni başka bölümlere uğramıyorlar.Konu yeri fazlaca yanlış bence
Nereye açmalıydım?
emlakçıların girmesi yasaklanırsa çok iyi olur, yapılacaksa sadece sahibinden olması lazım
evet o konu gayet önemli...Ben daha çok fikir ve bilgi alışverişinden yanayım. Araştırma kısmı kişinin kendisine kalmalı bence...
Emlak dediniz de aklıma geldi, şu ikinci boğaz projesi açıklanınca o güzergahtaki köylerin kavhelerinde röportaj yapıyorlardı.Adamın biri şu anda iki dönümlük bir arazim var, boğazda yalı teklif etseler yine vermem dediğinde çok gülmüştüm yahu . Ulan gelmişsin 55-60 yaşına, birde 15 yıl projenin bitmesini mi bekleyeceksin ki hangi yatırımcı böyle bir fail yapar, orası da tartışılır
Konuya gelirsek, olmaz o iş bence.Emlakçılar basar burayı
yeni projelerle fırsatlarla ilgili bir bolum olabilir