Şimdi Ara

Forumda bıçaklanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
3
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerenizden bıçaklandınız, iyileşebildiniz mi, neler oldu?

• Patates doğrarken elimi kestim bi kere o sayılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avucmun içinde bi tane var bıçağa blok koyarken girmişti yıllardır gitmiyor bir tanede Y ye benzeyen bir yara var oda göğüs kafesimin üstünde ama o tam olarak bıçaklanma sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Avucmun içinde bi tane var bıçağa blok koyarken girmişti yıllardır gitmiyor bir tanede Y ye benzeyen bir yara var oda göğüs kafesimin üstünde ama o tam olarak bıçaklanma sayılmaz.

Karna falan girmemiş allahtan, nasıl oldu bu olay?

• Yok kardeş biz çaylanıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Avucmun içinde bi tane var bıçağa blok koyarken girmişti yıllardır gitmiyor bir tanede Y ye benzeyen bir yara var oda göğüs kafesimin üstünde ama o tam olarak bıçaklanma sayılmaz.

Karna falan girmemiş allahtan, nasıl oldu bu olay?

Dediğim gibi bıçaklanma sayılmaz hocam buraya yazmayayım ama arkadaşın biri haberim yokken hunharca çizdi. Ama bayağı derin 5 yıldır falan duruyor ve kalıcı bir yara. Arasıra gözüme takılıyorda hep aynı küçülme kaybolma falan yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda ALBAY var mi
    8 ay önce açıldı
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben varım sağ kasıktan hayalarn hemen altı

• Jiletlendim panpa
  • Bıçak altına yatmışlığımız var,
  • ekmek açarken bıçağı avuç içime soktum. ilk önce şok oluyorsun sonradan hissediyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sag bacaktan 4 dikis atildi 10 gun sonra aldilar bisi yok suan

• Tinerciler tarafindan bicaklanmistim. 15 yasindaydim . Kurtlar vadisinin en atesli donemiydi. Bizde o zaman coluk cocuktuk tabi etkileniyoduk. Neyse bir gun okuldan ciktim iki tane tinerci oarami filann almak istedi .bende ters ters konustum .( polat alemdarim ya) neyse girdik birbirimze . Arada birisi bacagima ve bobrek bolgeme bicak sallamis. Ama o an hic hissetmedim . Bunlar kacti filan bende 2 adim yurudum . Bayildim. Hastanede uyandim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chechnya -- 29 Mart 2014; 23:09:45 >
  • Ben bir ara permatik üstündeki koruma plastiğini elimle koparmaya çalışırken iki başparmağımın derisini yüzdüm

• Oyunda cok picaklandim yiğen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mext

Bıçak altına yatmışlığımız var,

Aynen..
  • Takip

• Kuzenimin bıçağını alıp, hafif hafif avucumun içine sürtüyordum yırtıyor mu diye. Biraz dalgınlığa geldi ve bastırdım. Yerimden nasıl fırladım bilmiyorum. 5 cm uzunluğunda yarık oldu ama kanamadı.
  • Beniştem geçenlerde 18 yerinden bıçaklanmıştı , adam 2 ay sonra sapasağlam kalktı ayağa
  • En korktuğum şeylerdendir bıçaklanmak, şimdiye kadar başıma gelmedi umarım bundan sonra da gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.