Şimdi Ara

FORUMDA BELLİ BİR KESİM VAR...(gif kızgınlığı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda belli bir kesim var her konuya sürekli saçma sapan gif koyup duruyorlar Arasira düzgün konu icerigine uygun gif koyuluyor onun haricinde adamın teki geliyor gözü kapalı tıklıyor konuya saçma sapan 3-5 gif atıyor sonrada komik birsey yaptığını sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunba53 -- 22 Ocak 2013; 15:11:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sacmasapan.gif

• Up

• Alakalı veya alakasız sırf komik olma düşüncesiyle koyulan tüm imageleri koyan adamların hepsi saçma sapan insanlar zaten lütfen ilk önce forum mantığını öğrenin ve kavrayın.Ardından forum kullanmaya başlayabilirsiniz.Kullanıcılarının %80i forum kullanmayı bilmiyorsa o forum donanim haber gibi olur eğer biliyorsa (örnek veremiyorum) gibi olur.Kısacası çöp bir forum ve adminlerin 2-3 yıl önce yaptıkları yönetim hatasından kaynaklanıyor hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 22 Ocak 2013; 16:06:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda belli bir kesim var ki akıllara zarar varoş takımı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oluruna Bırak! -- 22 Ocak 2013; 16:34:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

Alakalı veya alakasız sırf komik olma düşüncesiyle koyulan tüm imageleri koyan adamların hepsi saçma sapan insanlar zaten lütfen ilk önce forum mantığını öğrenin ve kavrayın.Ardından forum kullanmaya başlayabilirsiniz.Kullanıcılarının %80i forum kullanmayı bilmiyorsa o forum donanim haber gibi olur eğer biliyorsa (örnek veremiyorum) gibi olur.Kısacası çöp bir forum ve adminlerin 2-3 yıl önce yaptıkları yönetim hatasından kaynaklanıyor hepsi

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Up

Ne up ?

/>

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Forumda belli bir kesim var her konuya sürekli saçma sapan gif koyup duruyorlar Arasira düzgün konu icerigine uygun gif koyuluyor onun haricinde adamın teki geliyor gözü kapalı tıklıyor konuya saçma sapan 3-5 gif atıyor sonrada komik birsey yaptığını sanıyor.

/>

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.