Şimdi Ara

Forumda 3D'ye orta zorlukta denmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasadaki nerdeyse her kitabı inceledim. Matematiğim kötü olmamasına rağmen 3D bana çok zor geldi. Apotemiden sonra bence zorluk olarak acil ve 3d geliyor. Ama forumda neden orta denildiğini anlayamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Son 3 soru gercekte kaliteli, farkli ve zor oluyor fakat kitabin ortalamasi orta bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yaptığım eylemdir.

• Ben de forumda orta deniyor ama kolay diyeceksin zannettim hocam.
    Alalı bir kaç gün oldu mutlak değer çözdüm bana basit geldi kitap. Diğer konulara da bakmak lazım tabiki.
  • Bunun geometrisindeki son o kırmızılı zor sorularda ter döküyordum. Bıraktım yerine sırf çözümlü diye karekök ayt geo aldım ondan gidiyorum.
  • Kolaylık kişiden kişiye değişir. Sınav açısından değerlendirilse 3d,345 gibi yayınlar 30da 25+ için ( denemelerle beraber) yeterli bence. Gerisi de şans,tecrübe sinavda vaktin kalması vs. Bu kitapları çözerken elinizden geldiğince kendiniz yapın. Aytde gidin her soruyu başkasına yaptırin fakat tyt öyle değil. Kısacası bunlardan birisi adam akıllı çözüldükten sonrası malum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam apotemi ve acil arasında sizce hangisi sınava daha uygun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oğuz.10 kullanıcısına yanıt
    Apotemi bence aşırı zor olmuş. Acil güzel bence. Ama tam ÖSYM tarzı olan bir kitap göremedim. En yakın 345 ama o da kolay.

• 3d bencede zor hocam haklisiniz

• 3d ben de kullanıyorum bence seviyesi orta-zor bazı soruları gerçekten zor . her sorusu kaliteli bence çok iyi bir kitap.
  • 3d sınav ayarında ve bir tık üstüne hazırlıyor. Full çekmek için tek başına yeter bence orijinal ve kaliteli sorularıyla. 345 mesela güzel bi başlangıç ama tek başına yeterli bi kitap değil seni üstlere çok taşımıyor. Acil zaten gereksiz zora doğru gidiyor ve sorularında anlaşılma sıkıntısı var ara ara.

• Kitap zor degil böyle soruya bakınca mal olduğumuz soru yok sadece arada düşündüren kaliteli keyifli sorular var, zorluğu abartılmasın ama kalitesi iyi özellikle fonksiyon kısmı jhoşuma gitmişti

• Apotemiden önce de endemik gelir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.