Şimdi Ara

Foruma Özellik Katanlara Rütbe (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.161
Cevap
27
Favori
75.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

quote:

quote:

quote:

Foruma mobil sürümden kayıt olunamıyor. Bu nick kullanılmakta sorunu var.

NOT: Fake hesap açmıyorum, arkadaş kayıt olacak.

O "arkadaşınıza"söyleyin, tam sürümden açıversin

Bilgisayarı o sıralar bozuktu, yeni yaptırmış. Açacak yakında.

Maşallah pek bi yakınsınız

Geçen hafta kayıt ol demiştim olamamıştı mobilden. Şu an bizim evde ondan biliyorum.

Sizin evde olduğunu anladım zaten

• Lol forumuna açılan ikinci el konusunda mesajımı editlerken kendi mesajım yerine konu sahibinin içeriği geldi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_100408721/f_//tm.htm#100412069

Mesaj Değiştirmek istediğimde
    [sizer]Foruma Özellik Katanlara Rütbe

Mesaj değiştikten sonra

• Nereye yazacağımı bilemedim,

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_5843145/tm.htm

Bu konu son sayfaya gitmiyor.

Böyle bir hata alıyorum.
    "Bu web sayfasında yönlendirme döngüsü var"
  • http://forum.donanimhaber.com/m_100515245/tm.htm

ASCII karakter içeren yazy girildi?inde türkçe karakterler bozuluyor. (Káladin)
  • Bence yarbaydan daha yüksek rütbe gelmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blokladığımız kişiler mesajımızı alıntılar ise yada mesajımıza cevap verirse bildirim gelmemeli
    zaten bloklamışım ne yapayım o bildirimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

blokladığımız kişiler mesajımızı alıntılar ise yada mesajımıza cevap verirse bildirim gelmemeli
    zaten bloklamışım ne yapayım o bildirimi?

Üyenin mesajını görmemek için blokluyorsun, hemen altta birisi alıntı yapmış "görmek zorunda kalıyorsun!..."

Ben üyeyi blokladıysam, alıntısını da görmemeliyim. Blok tuşu tam işlevli çalışmıyor.
  • Pm yoluyla rahatsız edilmemek için pm özelliğini sadece arkadaş eklediğim kişilerin göndereceği bir şekilde ayarladım.Ancak hala mesaj atmanın bir yolunu buluyorlar.Bu yöntemi burda yazacağım lütfen düzeltin bunu.

Öncelikle boş bir mesajı gönderiyorlar.Sonra beni konuya ekliyorlar bu şekilde hala mesaj atılabiliyor.Rahatsız edilmemek için bu yöntemin kaldırılmasını rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lümpen kullanıcısına yanıt
    Daha yeni açılmış bir hesabın var. Kim, ne diye seni konuya eklesin veya pm göndersin? Hesapları mı karıştırdın yoksa?

• ÖNERİ !

Foruma 20-30 tane yönetici alınması gerekli. Şikayetler 10gün 2 hafta bekliyor, forumda düzen yok vs vs.
  • mobil sürümde mesajı attıktan sonra geri dediğimizde mesaj yazdığımız bölüme geri dönüyoruz direk mesaj attığımız bölümün Ana sayfasına atsa daha mantıklı olur ayrıca gene mobil sürümde mesaj atmamız için beklememiz gereken süreyi gösteren sayaç pek doğru çalıştığı söylenemez
  • Bırak yönetici sayısını artırmayı, bulundukları adminlik koltuğuna zamkla yapışmış bazı kişiler, konumlarını kötüye kullanmak bir yana, keyfe-keder biçimde yönetici katliâmı yaparak bu sayıyı daha da düşürüyor. Haliyle de şu an ki vaziyet ortaya çıkıyor. Önemli olan onlara bir şey olmaması, kim takar forumu ne de olsa...

Gelir şimdi o densizlerden biri, bana önceden yaptığı gibi yine 120 gün bölüm cezası verirse şaşırmasın kimse. Bizim ailemize küfredene zar-zor 7 gün verilirken, zât-ı âlilerini tenkid etmek bile 120 gün ceza sebebi. Ne adâlet be. Heyhât...

Profil ayarlarından “özel mesaj kabul etme"yi seçtin mi?

Sen önce merâmını düzgünce anlatmasını öğren. Konuya ekliyorlar beni diyorsun. Yazışmaya desene şuna. Farz et ki eklediler. Çıkma seçeneği var orada konuşmadan ayrıl diye. Onu da mı seçmeyi bilmiyorsun?

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Ne Yükleniyor ne paylaşılıyor bilemeyiz.

Haklısınız düzeltelim

Iyi anladım, sakin ol.

PM'leri diğer hesaptan mı alacaksın? Bir insan, hesabı yeniyken bile, neden kendisine pm atılmasından rahatsızlık duyar ki yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 13 Ocak 2015; 22:10:46 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Arkadaşı ayarlamanızı gerektirecek bir durum yok biz yardımcı oluruz siz neden kızdınız anlamadım ?

• gun kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olmaya çalışmama karşın laf sokmasına kızdım. Bir de feyk hesap kullanmasına...

Şikâyetlere bakılma süresi, günleri geçipte artık haftaları bulmaya başlayınca, burada da sorusuna hemen yanıt alamayacağını düşünerek yazdım. Hemen yazacağınızı bilseydim, yazmazdım.

• yönetim konusunda büyük sorunlar olduğu artık görülmeli

çoğu sayıda yönetici değiştiği için bir alışma ve geçiş dönemi olacak bu normal ama hiç değilse bunların hatalarını telafi edecek adminler olsa sorunlar bir şekilde çözülecek (gerçi onlara da bir dönem sonra bıkkınlık geliyor)

çoğu kişi konu dışı bölümünden yakınır ama bence en sorunlu bölüm ülke gündemi (gündem) bölümüdür

bu bölüm için yeni yönetici alınmasını sürekli dile getirdiğimiz halde bir gelişme olmadı

ayrıca fake üyelerden çok sıkıntı çekmeye başladık ,bunun tek çözümü telefon onayıdır ,insanlar fake üyelik almaya çalışsa dahi bu belli bir sayıyı geçemez (elinde sonsuz sayıda simkart olamayacağına göre) ,adam uyduruk bir mail adresi alıp gelip foruma üye oluyor ve girebildiği yerlerde verip veriştiriyor ,şikayet etsek bile asgari 2-3 gün bir şey yapılmadığından resmen hepimizle dalga geçiyor (zaten kaybedeceği bir durum olmadığından o rahatça provoke ediyor ,kızmanızı sağlıyor ve ters bir cevap verince hemen şikayet edip amacına ulaşıyor)

bence şuan en önemli problem fake üyelikler ve tüm forumda telefon onayı olmamasının tek bir mantığı olabilir , o da üye sayısının çok görülmesi

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.