Şimdi Ara

forum sitesi kurmak istiyorum php de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şey arkadaşlar ben kendim html yi gerektiği kadar biliyorum. Ama bitürlü php yi çözemedim bana biyardımcı olurmusunuz arkadaşlar ben de web tasatım programı olarak Macromedia Dreamweaver 8 i kullanıyorum ama onda daha çok html yi kullanıyorum.. bana php yi nasıl kullanacağıma yardım edebilirmisiniz.....

• Editör olarak Zend Studio'yu tavsiye edebilirim. PHP, sayfanın istediğiniz kısımlarını veritabanında saklayıp dinamik ve otomatik hale getirmeye yarayan kapsamlı bir web scripting dilidir. Başka sorularınızda yardımcı olmaya çalışırım.
  • ben kendim dreamweaver 8 de php olarak kumak istiyorum dreamweaver ı as.ok html dilini biliyorum yani php yi hiç bilmiyorum nerden başlamma gerekiyo benim forum sitesini yapmam için bana yarıntılı olar anlatırmısın sana hotmail adresimi vereyi ordan bak istersen lütfen bana bi yardımcı kardeş

diamond_3637@hotmail.com bu
    bide bu gs_adnan_11@hotmail.com çoğunlukla bunu kullanıyorum kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: adnangs

Şey arkadaşlar ben kendim html yi gerektiği kadar biliyorum. Ama bitürlü php yi çözemedim bana biyardımcı olurmusunuz arkadaşlar ben de web tasatım programı olarak Macromedia Dreamweaver 8 i kullanıyorum ama onda daha çok html yi kullanıyorum.. bana php yi nasıl kullanacağıma yardım edebilirmisiniz.....

Bu mesajı yazdığına göre sen php nin ne olduğunu bilmiyorsun. istediğin şey hiç bir zaman olmaz (php nasıl kullanacağından bahsediyorum). çünkü php kullanılmaz. çünkü o bir program değil programlama dilidir.
    mesajımı sert tepki olarak algılama.
    ayrıca "html yi gerektiği kadar biliyorum" cümlesine bakılırsa html yi bilmiyorsun.
    eğer php öğrenmek istiyorsan gerçekten; önce dreamweaveri kapatıp sadece notepad ile bir site yapmayı dene. eğer yapabilirsen tekrar devam ederiz mesajlaşmaya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASPX ile forum sitesi kurmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.