Şimdi Ara

ASPX ile forum sitesi kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dönem ödevi aldım web programcılığından ve aspx ile yapmamız gerekiyor. bende forum sitesi açmak istiyorum. fakat hoca veritabanıyla ilişkilendirilcek dedi ve örnek olarak hastane veritabanı verdi. forum sitesi yerine başka birşeyde olabilir. fikirlerinizi bekliyorum. twitter gibi konuşma siteleride olabilir dedi.

• Lise öğrencisimisin. Eğer lise öğrencisi isen bu proje bir lise öğrencisini aşar diyorum ve senin o hocanın ellerinden öpüyorum. Eğer ünv. öğrencisi isen ve bitirme ödevin ise kolay yapabilirsin.

Konuşma sistemlerinde hep şu takip edilir. Gönderen, Alan forumda yapsan bunu yapıcaksın.
    Basit bir forum için sana küçük bir veritabanı oluşturdum. bunları insert update delete işlemlerini yaparsın diye düşünerek tabiki.

istersen bunların classlarını oluşturup yollayabilirimde.

Create Table Uye
    (
    UyeID int IDENTITY(1,1)Primary Key,
    AdiSoyadi varchar(50),
    Email varchar(50),
    Sifre varchar(64),
    UyeTarihi datetime,
    MesajSayisi int,
    Aktif bit
    )
    Create Table Avatar
    (
    AvatarID int IDENTITY(1,1)Primary Key,
    )
    Create Table Kategori
    (
    KategoriID int IDENTITY(1,1)Primary Key,
    KategoriAdi varchar(100)
    )
    Create Table Konu
    (
    KonuID int IDENTITY(1,1)Primary Key,
    UyeID int,
    KategoriID int,
    Baslik varchar(400),
    Cevap ntext
    EklenmeTarihi datetime,
    GuncellenmeTarihi datetime,
    OkunmaSayisi int,
    Aktif bit
    )
    Create Table KonuCevap
    (
    KonuCevapID int IDENTITY(1,1)Primary Key,
    UyeID int,
    KonuID int,
    Cevap ntext,
    EklenmeTarihi datetime,
    GuncellenmeTarihi datetime,
    Aktif bit
    )

• lise öğrencisiyim.
    1-2 aylık çalışmanın ardından ufak çaplı veritabanı ile ilişkilendirilen bir aspx sitesi yapsam da yeterli.
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • peki bu konuda bilgin ne düzeyde. eğer paylaşırsan sana ona göre data aktarim
  • Bu kadar bilgi ile hocanın senden proje beklemesi çok saçma ve aptalca olmuş. sanırım seni sevmiyor.
    Ben sana istediğin gibi basit bir forum sitesi yaparım fakat benim kodlamamdan sonra hocan senin yaptığına inanmaz.
  • basit bir blok tarzı birşey uygun olur bu proje için. kişisel sayfanı tarasarlarsın. bunun içine makale ekleme filan olur. üye girişi olur. üye olmayan makaleye yorum yapamaz vs. şeklinde geliştirebilirsin.
  • peki hocam ben bu işi çok iyi öğrenmek istiyorum yani bunu öğrenmek için bir kitapmı satın alınmalı yoksa netten videolaramı bakmalı.
    tavsiyelerinizi bekliyorum öğrenmek istiyorum bu dili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum Sitesi Kurma
    12 yıl önce açıldı
    forum sitesi kodlamak istiyorum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • makale ve videoları okuyupkendin örnekler yaparak öğrenebilirsin. tabi önce bi algoritma mantığını geliştir. eğer bilmiyorsan nesne tabanlı programlamayı. öğren
  • web config dosyasından customErrors kısmındaki RemoteOnly değerini Off yaz. kaydet at. hatanın kodun neresinde olduğunu görürüz. ma tahminim o kadar uzun bekliyorki kaydet dediğinde. mail göndermeye çalışıyor ve göndereemiyor olabilir. yapan arkadaşta try içinde yazmamışsa mail kodlarını olabilir tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi targit -- 24 Şubat 2012; 14:39:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.