< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinDjarin -- 3 Kasım 2025; 12:31:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sistem parça öneri ve fikir tavsiyesi
-
-
Anladığım kadarıyla oyun için kullanılacak.Parçalarda bi uyumsuzluk yok Anakrt micro ATX . Kasanız epey büyükçe Anakrt görüntü olarak küçük görünebilir.
9800X3D alın.Çok daha hesaplı. 9950X3D ile oyunda, zerre kadar farkları olmaz.
_____________________________ eski nickim metin abi -
Sıvı soğutma için olan donanım kasaya ve işlemciye uyumlu olur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Soğutucunun ,AM5 işlemcilere desteği var.
asus türkiyeTUF Gaming LC II 360 ARGB|Soğutma|ASUS Türkiyehttps://www.asus.com/tr/motherboards-components/cooling/tuf-gaming/tuf-gaming-lc-ii-360-argbKasanında üzerine 360 mm radyatör takılabiliyor.
gaming.gen.trBitFenix CETO ARGB Mesh Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa (BFC-CET-300-KKGSK-4A)https://www.gaming.gen.tr/urun/623556/bitfenix-ceto-argb-mesh-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-atx-750w-80-bronze-gaming-kasa-bfc-cet-300-kkgsk-4a_____________________________ eski nickim metin abi
-
Öncelikle belirteyim 32 gb ram alacak iseniz 6.000mhz ve cl30 seçmeniz iyi ama bir ramden iki adet almanız doğru değil 2x16 şeklinde satılan dual kit ve expo destekli ramlerden seçmeniz gerekir...
Onlar aynı üretim bandından çıkmış ve uyumu maksimum olan ramlerdir muhtemelen ayrıca en iyi performansı sunarlar ama sizin bir üründen iki tane almanız aynı sonucu vermeyebilir...
Patriot Viper Venom 32GB (2X16GB) DDR5 7000MHz CL32 Gaming Ram (Bellek) (PVV532G700C32K)
Ssd önemli dramsiz ssd almayın Samsung ürünleri güzeldir bendede 990 pro modeli var memnunum...
Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
Bu modelin kendinden soğutuculu olan modeli var bende istersen fiyat farkını verip onu tercih edebilirsin yada daha iyisini istiyorsan Samsung 9100 serisine bakabilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 3 Kasım 2025; 16:40:4 >_____________________________ AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Gigabyte B550M S2H
Kingston HyperX 8 GB DDR4 3.000Mhz
SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB)
-
Ben aslında dual özelliği olduğu için bunların çiftli satıldığını düşünmüştüm dual özelliği olmadığından emin misin? Verdiğin linktekiler dediğin özellikteler mi?
Yani sepete iki ram’i ayrı ayrı eklemedim. Direk çiftli olarak seçiliyor PC toplama robotunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinDjarin -- 3 Kasım 2025; 18:8:28 >
Çiftli seçiliyorsa,dualdir.
_____________________________ eski nickim metin abi -
çiftli seçiliyor ise dualdir ama dual ram tekli satılmaz genelde sana önerdiğim 7000mhz hızında ve cl32 değerinde pişman olmazsın daha hızlı ramler...
Ssd önemli dram olmayanlardan seçmeyin performans kaybı yaşamazsınız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 4 Kasım 2025; 16:42:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir sıkıntı görünmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ BirGüN HerKEş ErBAA'Lı OlAcaK -
9950,3d alacaksan anakartı X870 yongalı alabilirsin
_____________________________ -
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim
Ben güç kaynağı konusuna çok kafa yormadım. Kasayla birlikte olduğu için araştırmadım da. Ama önemli bir konuymuş. Ben kasa içindeki güç kaynağını şu güç kaynağıyla değiştirmek istiyorum:
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-raijintek-cratos-rj-0r30b00007-850-w-fiyati,449401519.html
Ama uyumlu olur mu olmaz mı bilgim yok. Fikir verebilir misiniz? Bu işlemi tek başıma yapabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinDjarin -- 7 Kasım 2025; 15:13:25 >
Güzel ürün sorun olmayacaktır...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Gigabyte B550M S2H
Kingston HyperX 8 GB DDR4 3.000Mhz
SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı