Şimdi Ara

Sistem parça öneri ve fikir tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Kasa planladım ama parçalar arası bir uyumsuzluk var mı bu konuda fikir verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinDjarin -- 3 Kasım 2025; 12:31:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Anladığım kadarıyla oyun için kullanılacak.Parçalarda bi uyumsuzluk yok Anakrt micro ATX . Kasanız epey büyükçe Anakrt görüntü olarak küçük görünebilir.

9800X3D alın.Çok daha hesaplı. 9950X3D ile oyunda, zerre kadar farkları olmaz.

• Soğutucunun ,AM5 işlemcilere desteği var.

Sistem parça öneri ve fikir tavsiyesiasus türkiye
    TUF Gaming LC II 360 ARGB|Soğutma|ASUS Türkiye
    https://www.asus.com/tr/motherboards-components/cooling/tuf-gaming/tuf-gaming-lc-ii-360-argb

Kasanında üzerine 360 mm radyatör takılabiliyor.

Sistem parça öneri ve fikir tavsiyesigaming.gen.tr
    BitFenix CETO ARGB Mesh Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa (BFC-CET-300-KKGSK-4A)
    https://www.gaming.gen.tr/urun/623556/bitfenix-ceto-argb-mesh-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-atx-750w-80-bronze-gaming-kasa-bfc-cet-300-kkgsk-4a

• Öncelikle belirteyim 32 gb ram alacak iseniz 6.000mhz ve cl30 seçmeniz iyi ama bir ramden iki adet almanız doğru değil 2x16 şeklinde satılan dual kit ve expo destekli ramlerden seçmeniz gerekir...

Onlar aynı üretim bandından çıkmış ve uyumu maksimum olan ramlerdir muhtemelen ayrıca en iyi performansı sunarlar ama sizin bir üründen iki tane almanız aynı sonucu vermeyebilir...

Patriot Viper Venom 32GB (2X16GB) DDR5 7000MHz CL32 Gaming Ram (Bellek) (PVV532G700C32K) 

Ssd önemli dramsiz ssd almayın Samsung ürünleri güzeldir bendede 990 pro modeli var memnunum...

Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD

Bu modelin kendinden soğutuculu olan modeli var bende istersen fiyat farkını verip onu tercih edebilirsin yada daha iyisini istiyorsan Samsung 9100 serisine bakabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 3 Kasım 2025; 16:40:4 >
    SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB)

• franklinda F kullanıcısına yanıt
    Ben aslında dual özelliği olduğu için bunların çiftli satıldığını düşünmüştüm dual özelliği olmadığından emin misin? Verdiğin linktekiler dediğin özellikteler mi?

Yani sepete iki ram’i ayrı ayrı eklemedim. Direk çiftli olarak seçiliyor PC toplama robotunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinDjarin -- 3 Kasım 2025; 18:8:28 >
  • DinDjarin D kullanıcısına yanıt

Çiftli seçiliyorsa,dualdir.

5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çiftli seçiliyor ise dualdir ama dual ram tekli satılmaz genelde sana önerdiğim 7000mhz hızında ve cl32 değerinde pişman olmazsın daha hızlı ramler...

Ssd önemli dram olmayanlardan seçmeyin performans kaybı yaşamazsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 4 Kasım 2025; 16:42:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir sıkıntı görünmüyor

• Ben güç kaynağı konusuna çok kafa yormadım. Kasayla birlikte olduğu için araştırmadım da. Ama önemli bir konuymuş. Ben kasa içindeki güç kaynağını şu güç kaynağıyla değiştirmek istiyorum:

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-raijintek-cratos-rj-0r30b00007-850-w-fiyati,449401519.html

Ama uyumlu olur mu olmaz mı bilgim yok. Fikir verebilir misiniz? Bu işlemi tek başıma yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinDjarin -- 7 Kasım 2025; 15:13:25 >
  • Güzel ürün sorun olmayacaktır...

SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.