Bildirim
FORUM DA İZMİR ' den Kimler Var ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bozyaka _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
İzmir'in bir yerinden
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
maşallah sayı az ama kalite yüksek iki hemşeri de binbaşı çıktı _____________________________ İmzanız kural dışı. ( hadi canım sen de , ben bu imzayı 6 ay kullandım , mod a da sormuştum o zamanlar , kurallar ne kadar sık değişiyor !!! ) -
Bende çıkayım Beyazevler, kampüsteykende Bornova
.
Gerçi kaliteyi düşürdüm
_____________________________ İnanıyorsanız Kazanacaksanız. -
estafurullah ne kalite düşürmesi
Beyazevler e yakınım ben
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ehe öhö neresi olduğunu yazmaya gerek yok herhalde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Turco -- 1 Nisan 2005, 11:00:36 >_____________________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ... -
aynen öle sölemeye gerek yok herhalde 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToGaN35 -- 1 Nisan 2005, 11:08:11 >_____________________________ -
Buca .Beniim söylememe gerek vardı herhalde
_____________________________ -
karşıyaka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbereth -- 1 Nisan 2005, 12:06:20 >_____________________________ Binary What do you get if you buy software? Lots of ones and zeros, nothing more.
If they were distributed as art, I could understand paying it.
But if the main goal of their order is to earn money - by fees or ads - I don't like it! -
bende izmirin dışındanım.
istanbul_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: FreeBoyKsK
aynen öle sölemeye gerek yok herhalde

+1_____________________________ Eski kullanıcı adı: red a!ert -
bende karşıyakadayım... _____________________________ Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın, Gömelim, gel seni tarihe desem sığmazsın...
Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır.Toprak, uğrunda ölen varsa Vatandır...
Benim yaradılışımda bir fevkaladelik varsa Türk olarak dünyaya gelmemdir... -
Trabzon olmazmı?
_____________________________ Hayat Bazen Vakti Bilmeden Limana Bakmaktır Denizin Rengini Tanımadan
TrAbZoNSpOR -
ksk tabii izmirde baska yer varmı ki 

_____________________________ KafSinKaf(since 1912) -
ismi görmeden mesajı okudum "ehe öhö..." diye dedim bu tepecik mi yaw ....alemsin
quote:
Orjinalden alıntı: otuzbeşbuçuk
Ehe öhö neresi olduğunu yazmaya gerek yok herhalde...
_____________________________ İmzanız kural dışı. ( hadi canım sen de , ben bu imzayı 6 ay kullandım , mod a da sormuştum o zamanlar , kurallar ne kadar sık değişiyor !!! ) -
quote:
Orjinalden alıntı: FunKsTaR
ksk tabii izmirde baska yer varmı ki

evet gaziemir var mesela , yaşanılacak tek yer bence izmir'de ..._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
arkadaşlar tartışma ortamı yaratmayalım ne olursunuz izmirliyiz hepimiz hiç gerek yok böle şeylere _____________________________ -
Eskiden bu forumda BORNOVA'lılar çoğunluktaymış nerde onlar.
Bornova_____________________________ Sağlam Adam Savaşacağı Zaman Arkasındaki Sağlam Köprüleri Yıkıp Er Meydanına Çıkan Adamdır... -
quote:
Orjinalden alıntı: Shadu
Eskiden bu forumda BORNOVA'lılar çoğunluktaymış nerde onlar.
Bornova
bornovaaaaaa / bornova stad yanı..._____________________________ 2004 Scenic 1.6 Privilege Tiptronik
Benzer içerikler
- 90 nerenin plakası
- sert sakız
- beylikdüzü cumhuriyet mahallesi
- beyaz reçete nedir
- konsenidat kullananlar yorumları
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- moonwalker ayakkabı
- yeşil nasim
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler