Şimdi Ara

Forum Biraz Düzeldi Sanki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir; foruma seviyenin düştüğü kanısıyla girmiyordum. Bugün girdiğimde ise insanlar üzerinde değişik bir hava gördüm. Sanki eski donanımhaber havası yakalanmış gibiydi. Buna neden olan şeyin yanı sıra bu gerçekten güzel bir olay.

DonanımHaber Yönetimini tebrik etmek lazım. Umarım bu seviye hep korunur ve Hem üyeler için hemde DH için en iyisi olur. Bu olayla birlikte foruma takılmayı bırakan yada daha değişik bölümlere yönelmiş kişiler eminim yeniden foruma önem vermeye başlayacaktır.

• Seviye düzeldi mi bilmiyorum da, artık forumdan keyif alabiliyorum. Kışın çok kötüydü ya.
  • Valla şu an veletler tatilde.15-20 gün sonra vay halimize.

Hele o okulların kapandığı hafta neydi yav
  • Şikayet butonunu sıkça kullanırsak seviye yükselir eminim.
  • Dikkatimi arada açılan ciddi konular çekti.
    Artık Türk gençleri güzel şeyleri düşünmeye başlayabilmiş bu çok önemli.
  • benimde dikkatimi çekti,güzel bi konuya degindin böyle devam etmesi dilegiyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Dikkatimi arada açılan ciddi konular çekti.
    Artık Türk gençleri güzel şeyleri düşünmeye başlayabilmiş bu çok önemli.

Hocam adam kendınden 9 yaş büyük abla dediği kişiye aşk mektubu yazdıgını söylüyor bu mu ciddi

Tabiki okulların ilk kapandığı haftadan çok çok daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski forumlara ne oldu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz biraz kurtulduk gibi. Ama gelecekte neler olur onu malesef bilemiyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Şikayet butonunu sıkça kullanırsak seviye yükselir eminim.

merak etmeyin gördüğüm her yanlışta bol bol tıklıyorum!inşallah düzelecek..
  • Forumun bazı oluşmuş kelimelerin kullanılmıası sonucu üyelerin uzaklaştırılacağını açıklaması birazcık olsun düzeltti durumu. Mesela " kasayı yan yatır " vs. gibi. Gerçi yönetimde yine tık yok ama.. eskisine nazaran.

Bunun dışında insanlar eğlenmek, bilgi edinmek değilde daha çok ego tatmin etmek için giriyor sanki. Açılan konulara tavırlar, gereksiz iddaalar vsvs.
  • Bende soğumuştum hakketen.Zaten ciddi konu açarsak sıkılır giderler.
  • Öğlen saatlerinde biri +18 resim koydu .. Bence gözle görülür bir değişim yok..
  • arkadaşın biri intihar konusu acmıştı(dündü sanırım)orda büyük tepkiler aldı bazı arkadaslar bence bu olaydan sonra biraz düzelme var galiba
  • bide ilgi çekmek için her konu başlığına +18 yazmasalar tam süper olacak
  • aynen kışın neydi o kasacılar ,kız meseleleri akla ne geliyosa konu açılıyodu 3 aydır yoktum baya düzelmiş forum.

hatta geçen biri arkadaşının sağlığı hakkında yardım istiyodu yeni üye sanırım, eyvah dedim hayatının hatasını yaptın cevaplara baktım kimse dalga geçmemiş

okulların açılmasıyla sezona başlarız
  • Kendine has bir çizgisi olan, iktidar çıkarlarını değilde ülke çıkarlarını savunan, doğrudan, gerçekten ve dürüstlükten yana olan forumlar ayakta kalır. Bundan iki-üç yıl önce Türkiyenin en poüler internet forumu olan bir forumu bugün günde 15 kişi ziyaret etmiyor. Niye? Çokbilmiş ve ukala Admini ile, astığı astık kestiği kestik serseri bir Moderatörü yüzünden. Kendilerini bulunmaz Bursa kumaşı sananlar, bir gün çaput olup kendilerini çöplükte buluverirler.
    Ben hayatım boyunca Alinin Velinin düdüğünü değil, hep kendi düdüğümü çaldım, Hasanın Hüseyinin atına değil, kendi atıma bindim. Doğruluğun dürüstlüğün anahtarı da burada...
  • Pardon ama neresi düzeldi?20 konudan ancak 1 tanesi yazmaya değer oluyorki o ciddi konularda %80 kapatılıyor.Birkaç yıl önce çok iyidi ama artık eskisi gibi olmaz(Bu dediklerim sadece konu dışı için geçerlidir.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Şikayet butonunu sıkça kullanırsak seviye yükselir eminim.

Şikayet etsek yine bir şey olmaz.Tc Kimlik numarası veya davetiye sistemine geçilmediği sürece düzeysiz insanlara dh kapısı daima ardına kadar açık olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.