Şimdi Ara

Forum açmadan önce neler yapmam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir forum açmak istiyorum. bu konuda fazla bilgim yok ama tavsiyeler üzerine biraz FTP transferi ve phpBB hakkında bilgi edindim. phpBB hazır forum yükledim ve onu nereye upload etmem lazım?

şimdi hiçbirşeye başlamadan önce domain mi almam gerekiyor? (.com, .net vb.) hosting almam şart mı? bedavası var mı? ayrıca mesela bir forum için yıllık ne kadar ödemem gerekir? yani kısacası neler yapamam gerekir?

çok soru sordum biliyorum ama bu cevaplara gerçekten ihtiyacım var. sağolun şimdiden.

• Burdan bedava hostinglere bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_17628273/tm.htm
  • Bedava veren yerler var ama genelde reklamlı oluyor. Oyuzden biraz para yatır ki ilerde getirisi olsun ;) yani bedava siteye hiç bişi yazmaya gerek yok adamlar pat diye kapatır hiç bişide diyemezsin.

30-40 ytl ye host ve alan adını alabilirsin,tabi kullanacağın alana göre de fiyat artar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: loperselim

Bedava veren yerler var ama genelde reklamlı oluyor. Oyuzden biraz para yatır ki ilerde getirisi olsun ;) yani bedava siteye hiç bişi yazmaya gerek yok adamlar pat diye kapatır hiç bişide diyemezsin.

30-40 ytl ye host ve alan adını alabilirsin,tabi kullanacağın alana göre de fiyat artar..

bizimki sınıf içi bir forum olacak sadece. site düşünmüyorum ana sayfa filan. sadece bir forum en fazla 100 üye filan olur. şimdi önce galiba domain, sonra da host almam gerekiyor. önerebileceğiniz sağlam, güvenilir bir yer var mı? nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 15 Eylül 2007; 15:20:31 >
  • üçretsiz yerlerden de alabilirsin lakin önermem çünkü emegin boşa gider
    paralı ise yabancılardan al
    ve forum ise smf kur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.