Şimdi Ara

Formülsüz fizik temeli olmayana iyi olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fizik kanalı ile ilgili tekrar konu açıyorum ama hocayı başka türlü nasıl araştırıp sorabilirim ki ? İkisi farkli şey yani kızan olursa diyorum 🙂 onda kanal sordum bunda hoca nasıl diyorum 🙂 neyse kısaca temeli hiç olmayan birine formülsüz fizik nasıl olur ? Ertan hoca için temelin yoksa dinleme diyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Soru saymayı seviyorsan neden olmasın (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ne demek ?

• Formülsüz fizik kullanan biri olarak söylüyorum şahin hoca bulunmaz nimettir. Lisede fizik derslerim hep 25 35 arasıydı, bu yüzden obp mi baya etkiledi. Zaten geçen sene fizik netim 5.5 idi. Mezun senemde keşfettim şahin hocayı. 4 senede öğrenemediğim fiziği 3 ayda öğrendim. Sınavdan öte resmen fiziği öğrendim. Eksikleri de var tabi sözel konuların çoğu yok sayısal ağırlıklı ama hocayı dinlediğin zaman üniversitede fizik dersi görürsen orada bile faydasının dokunacağını düşünüyorum.

Formülsüz fizik temeli olmayana iyi olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 5 Eylül 2020; 18:12:35 >

• ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    O bir soru hangisi hocam

Tyt adına nasıl sizce?

• Mükemmel olur, FBD temelini oturtun canavar gibi çözersiniz mekaniği. 12.sınıfta oldukça faydalanmıştım, mezun senemde de üstüne koydum tekrar faydalanarak. 14/14 yapmamın altında yatan sebeplerden biridir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Tyt deki sözel konular yok fiziğe giriş gibi. Basınç hareket dinamik optik vs. var

Tyt den de 6-1 yaptım bu arada

• Yüksek gerilim sorusuydu, hiç bilmediğim yerden geldi. Sözel çalışmamanın zararları

Diğer balık yemli soruyu nasıl yaptın hocam😂ona daha çok şaşırdım

Tamamdır hocam. Buradan bakayım en iyisi. Zaten fulleme gibi bir amacım yok. Teşekkürler

• bana çok faydası dokundu, fiziğim berbatken baya yükselişe geçti mutlaka öneririm

• Çok üstünde durmadım o sorunun, zaten çoğu kaynakta benzer soru vardı hiç dikkat etmedim işaretledim geçtim hemen

Konuyu dinledikten sonra hangi kaynaktan soru çözdün?

Ben alırsam sadece tyt için alacağım ama tyt için paket yok. İletişime geçersem belki yardımcı olurlar ama şunu merak ediyorum gerçekten temeli olmayan birinin anlayacağı şekilde anlatıyor mu ?

• peg2002 P kullanıcısına yanıt
    Tyt için lazim ayrıca gerçekten temeli olmayan birisi için iyi olur mu ? Bu fiziğe artık başlamak istiyorum zaman geçiyor

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Formülsüz fizik mi başlıyorsun hocam ?

• Fluuman F kullanıcısına yanıt
    YouTubeden bakacam hocam. Deneyelim bakalım iyi mi

• Fluuman F kullanıcısına yanıt
    Dostum sana fiziğin temelini anlatıyor zaten, şahin hocanın anlattığını anlamazsan sorun sende demektir. Demo videosu var 2 tane ücretsiz FBD videosunu izle üniversitede bu şekilde anlatıyorlarmış lisede hep zor formülleri ezberletmeye çalıştırmışlar bize

Ayrıca formüllerin nereden ve nasıl çıktığını bilmenin verdiği hazzı anlatamam sana

Ayrıca sadece bölümleri de satın alabiliyorsun, o sistem kaldırıldı mı bilmiyorum ama 1 ünite 50 tl felandı galiba. İnternet sitesine gir bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekanosfer456 -- 5 Eylül 2020; 23:26:0 >
  • Tyt için palme bitirdim ve deneme

Ayt için 345 bitirdim ve deneme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.