Şimdi Ara

Formula yayın hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sezonun son yarışıydı.spiker yayın hakkı için görüşmelerimiz sürüyor sizle yeniden görüşmeyi umuyoruz dedi.Bunu da kaptırırsanız komple dsmartı kapatın arkadaş.2 hafta önce yenilediğim taahhütte bana kapak oluyor bu gidişle :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim tahminim d-smart çökme noktasına gelmiştir NBA+Şampiyonlar Liigi + yayın haklarını kaybetti + belgesel
    kanallarında NATGEO.WİLD kanalıda yok kısacası kepenk kapatmaya noktaya geldiler
  • İnşallah tivibu alır :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt
    Aynen madem CL gitti, F1'de gitsin. Bizde peşinden gidelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Aynen madem CL gitti, F1'de gitsin. Bizde peşinden gidelim.

Tivibu var hocamda bende başka platformla uğraşmamak için istiyorum hemde bi yerde toplansın yani her biri için ayrı üyelik mi alıcaz :)

• Bunlar her türlü platformlara dağıtırlar ya.hepsi biyerde olması imkansız.çünkü bu sefer öbür platformun yüzüne bakmaz kimse.Anca ne olur sözde bu ligtv paylaşıcak ya maçları görücez bakalım.her platforma yayın hakkından satar.sende istediğini alır izlersin

• Eurosport gittiği gün bunun böyle olacağı belliydi aslinda.bence buyuk kriz var dogan medyada.milletin ahı tuttu herhal.taahhüt te belirttikleri herseyi aldilar geri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Varmı bir gelişme?
  • Şubattan önce belli olmaz deniyo

• Sonun beter olur ins.dsmart cevremde hic kullanan yok .duyduklarimda hep kapatiyo nba yok sampiyonlar ligi yok yayin kalitesi zaten berbat oh oldu cine5 e dondu sonunda daha beter olsun zamaninda bikere odeyeceksiniz omur boyu full acik kanallar deyip milleti dolandiran bunlar deilmi almayin aldirmayin.

• 2007'de milleti iyi uyuttular. Bütün platformlarda ücretli olan kanalları cihazı alın ömür boyu bedava diyordu. Hatta o zaman reklamlarda şaha oynuyordu slogan aynen şu: bizde dansözlük yok ne diyorsak o. bütün dansözlere taş çıkartıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 5 Aralık 2014; 11:27:27 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Milleti uyuttular orası doğruda bizde para vermeye alışkın bi milletiz değişen bişey olmadı.Hiçbişeye tepki yapmıyoruz onlarda keyiflerince satıyo.niye tepki yapmıyoruz deyince de işte ben formula için seyrediyorum film kanalı için seyrediyorum diye bahane yapıyoruz.Genel konuşuyorum.

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar hiçbir platforma üye olmadım, teledünya hariç hiçbirine de üye olmayı kesinlikle düşünmüyorum. (zaten mahallede kablo tv altyapısı yok)
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Genel konuştuğumu yazının sonunda belirtmiştim.onları besleyen biziz.onun için onlarda varlar.durum bu

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Evet gördüm. Ben sadece kendi yorumumu yaptım. Maalesef akk için de aynı durum sözkonusu.
  • gecen yil 6 aralikta mega paket almistim. sonra yilbasinda sinematvler, eurosport gitti.(cok kizdim. kis olimpiyati,tenisler vs... hepsi yalan oldu) 350tl acayip koydu bana. sinema kanallari zaten cop. sonra F1 ve sampiyonlar liginide kaybetti. sonra arayip bana 320tl fiyat verdiler.(modulluyum) hala uzatmadim. Digiturkun sinema paketine bakiyorum. baslangic + 2 keyif + sinema + hd keyfi = 330 tl...(euro sport var)

Belgesel kanali olacak demis ceo.... nat. geo. ekleyeceklermis... valla tam 1 yil once dedigim seyi tekrar diyorum. Eurosportsuz platform olmaz!...

sanirim dt'ye gececem sanirim....
  • Euro sportsların gitmesi kabul edilemezdi zaten ve kayiplar devam ediyor

• https://twitter.com/serhanacar/status/541965316788862976

F1 için DSmart aldım diyebilirim. F1 giderse taahhüt cezası ne çıkarsa çıksın iptal ederim.
  • williamwallace88 W kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyoruz.şubattan önce haber çıkmazmış ama

• D-Smart'tan başka ilgilenen platform veya kanal yok zaten. DS'te kalır F1.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.