Şimdi Ara

FORMULA 1'İN EN İYİSİ KİM? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
5.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sanırım senna gerıden (geriden derken 3. veya 4. basladıgı yarıslardan bahsedıyorum ) gelıp hıc yarıs kazanamamıs + pole pozition da basladıgı yarısların bır cogunuda kaybetmıs
  • schumi tabıkı
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa
    sanırım senna gerıden (geriden derken 3. veya 4. basladıgı yarıslardan bahsedıyorum ) gelıp hıc yarıs kazanamamıs + pole pozition da basladıgı yarısların bır cogunuda kaybetmıs

Yağmur yağdığında daha yavaş McLaren' iyle uçak Williams Renault' ları süt dökmüş kediye çevirdiğini unutma sakın.
  • ben kotudur demıyorum ama nasıl kazandıgı yarıs sayısının pole position sayısından az olan bı plotun daha ıyı oldugunu anlamıyorum

senna karıyerı boyuncamı kotu arabalarla yarıstı ?
  • 1-MIKA HAKKINEN
    2-KIMI RAIKKONEN
    3-ARYTON SENNA
    4-ALAIN PROST
    5-FERNANDO ALONSO
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

1-MIKA HAKKINEN
    2-KIMI RAIKKONEN
    3-ARYTON SENNA
    4-ALAIN PROST
    5-FERNANDO ALONSO

BU NEYIN LISTESI baslıkla pek bı alaka goremedım
  • NE YAPALIM SANA KISMET DEĞİLMİŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

Yağmur yağdığında daha yavaş McLaren' iyle uçak Williams Renault' ları süt dökmüş kediye çevirdiğini unutma sakın.

+1...
    Vandosa boş ver şimdi sonra çözersin kardeş.

• gereksiz mesaj......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 28 Nisan 2006; 9:39:49 >
  • quote:

1-MIKA HAKKINEN
    2-KIMI RAIKKONEN
    3-ARYTON SENNA
    4-ALAIN PROST
    5-FERNANDO ALONSO

sen cozmussun F1 ı baksana ılahı olmussun F1 ın kı hakınen le raikonen ı en ıyı pılot olarak yazmıssın bıde alonso cuların tepkısını almıyayım dıye alonso

yu da koymussun lıste tmm lanmıs . yukarıda ıkıde bı shumı dusmanı dıılım dıye yazıyodun hadı alonso yu bı kenara bıraktık hadı mıka ( gelmıs gecmıs en ıyı pılot sıralamasında ılk 20 ye gıremez ) yı da bı kenara bıraktık raıkonen kım ya en ıyı 2. pilot olcak ne dıım ben sana gulıım barı belkı ne demek ıstedıgımı anlarsın

• bazıları ne kadar kızsada schumi 1 numara,alanso önce 7. şampiyonluğunu bir alsın sonra onunda efsane olma sırası gelir ( gerçi böyle giderse alacak gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigmaolomuc -- 28 Nisan 2006; 22:44:14 >
  • quote:

hoop sigmaolomuc bu laflarım sana değildir haa yanlış anlama ayrıca sapına kadar beşiktaş

kupa da bizim olacak inşallah

yok kardeş üstüme alınmadım ama keşke biraz daha sakin olsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sigmaolomuc

bazıları ne kadar kızsada schumi 1 numara,alanso önce 7. şampiyonluğunu bir alsın sonra onunda efsane olma sırası gelir ( gerçi böyle giderse alacak gibi )

katılmamak eldemı

belkı ılerde alonso daha buyuk basarılar yakalayabılır ama su an kımse alonso shumı den ıyı dıyemez bence derde gercekcı olmaz
  • quote:

quote:

bazıları ne kadar kızsada schumi 1 numara,alanso önce 7. şampiyonluğunu bir alsın sonra onunda efsane olma sırası gelir ( gerçi böyle giderse alacak gibi )

katılmamak eldemı

belkı ılerde alonso daha buyuk basarılar yakalayabılır ama su an kımse alonso shumı den ıyı dıyemez bence derde gercekcı olmaz

niye yaw en azından şumiden daha genç yaşta şampiyon olabilecek kadar iyi idi

n'aber haahaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FOCUS_

quote:

quote:

katılmamak eldemı

n'aber haahaaa

bak ıste bende bunu dıyorum buyuk bı pılot olmak tek sampıyonlukla olcak ıs degıl ıstıkrar ıster ama 3-4 sene sonra buunları konusabılırız

• quote:

quote:

quote:

katılmamak eldemı

n'aber haahaaa

_Focus gördüm en saçma mesajını attın yaw bir dur gözünü seveyim temelsiz ve mantıksız.1990 dan gelen ve şampiyon kurt'a bunu söylemen.

• Bnm gözümde en iyisi KIMI...Bide abdest alarak yarışmayı ögrense
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

quote:

quote:

quote:

katılmamak eldemı

n'aber haahaaa

_Focus gördüm en saçma mesajını attın yaw bir dur gözünü seveyim temelsiz ve mantıksız.1990 dan gelen ve şampiyon kurt'a bunu söylemen.

bence çok mantıklı kardeşim en genc şampiyon

yalnız en saçma demen gücüme gitti . çünkü çünkü bu mesajın en saçma olması demek saçma olan başka mesajlarımında olmasını gerektirir. en bir üstünlük bildirdiğinden daha aşağı seviyede kıyas grubu olması zorunludur. buradan da benim mesajlarım içerisinde bolca saçma mesajj olduğu ama en saçmasının mezkur mesaj olduğu anlamı çıkarki bunu sende n hiç beklemezdim

• quote:

bence çok mantıklı kardeşim en genc şampiyon

yalnız en saçma demen gücüme gitti . çünkü çünkü bu mesajın en saçma olması demek saçma olan başka mesajlarımında olmasını gerektirir. en bir üstünlük bildirdiğinden daha aşağı seviyede kıyas grubu olması zorunludur. buradan da benim mesajlarım içerisinde bolca saçma mesajj olduğu ama en saçmasının mezkur mesaj olduğu anlamı çıkarki bunu sende n hiç beklemezdim

aman üzülme öyle demk istemedim cidden birden tepki mi aldı kusura bakma
    ok. en genç şampiyon sözüm yok.
    ama bak ne diyon ''şumi'den daha genç şampiyon olabilcek kadar'' abicim mantıksız yahu hatta ben o mantıkla diyim şumi o yaşta alonso'dan daha iyi nasıı?? hee mantık yürütme mi buyur. anlamıydum az daha üff
    selam

• aleykum selam da
    bende diyorum ki çok daha genç yaşta şampiyon oldu ikinciye yakın gittiği takımda şuminin gittiği takıma gittiği zamankinden daha iyi diyorum.
    şumi kadar istatistiği yok çok daha deneyimsiiz ama onu geçmek için her şey elinde diyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.