profesyonellik bakımından ve istikrar bakımından şumi.. sürüş stili ve cesaretinden dolayı efsane ayrton senna..
quote:
Orjinalden alıntı: sankapan
profesyonellik bakımından ve istikrar bakımından şumi.. sürüş stili ve cesaretinden dolayı efsane ayrton senna..
aslına bakarsanız bu çok yanlış bir yaklaşım
profesyonellik bakımından nasıl şumi oluyor mesela... senna neden şumi kadar profesyonel değilmiş. bu iki pilotu gerçek anlamda kıyaslamak imkansız farklı jenerasyonlar. ama eğer illede karşılaştıracak olursak pistte ölen adamın adını üste yazardım. belkide seçme şansı olsa annesine kendisini garjda pit ekibinin oturduğu yerde doğurmasını söyleyecekti. ( belkide F1 e hiç yaklaşmak istemeyecekti.)
etusch kardes haklısında .. benim sölemek istediğim sennanın yeterince profesyonel olmadığıydı..bunu biliyorum ve o zaman ki arkları pilotlar falan hepside aynı şeyleri sölüyolar...senna herzman duygularınla hareket eden biri oldu , belkide ölüm sebebi de buydu bilemeyis :( istikrara gelirsek şuminin şuan yaşaması bile istikrar :) ayrıca senna her zaman en üsttedir onda bi yanlışlık yok :) dikkatimi çeken şey öldüğü sene hiç çnde götürdüğü bi yarışı yoktu sennanı williams a geçtikten sonra yani..öldüğü zaman en öndeydi ve arkasında şumi vardı.. ve bu bana bir ipucu verdi :) her zaman senna en öndeydi aslında...ve en önde olarak öldü...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme