< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 7 Aralık 2025; 18:11:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Formula 1-2025 Sezonu Şampiyon Lando Norris ve McLaren
-
-
Yeni sezon şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Perez'in orada kalacağını pek düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ imzami kaybettim, gören ya da duyan var mı? -
ferrariden şampiyonluk gelsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Scuderia Ferrari & Fernando Alonso -
Liam Lawson dedikolari dönüyor ortalikta. Ama ne rbden ne Liam dan bir aciklama yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Seni başta görmek güzel. Yerimizi alalım bakalım. Yeni sezon bize ne getirecek. Bu arada 2024 sayfasında paylaştığım haberi burada da paylaşayım. Cadillac güç ünitesi üreticisi olarak Ferrari ile anlaşmış. Yani gridde olacak güç ünitesi üreticileri yine artmadı. 2026 için Ford, Audi, Ferrari, Mercedes, Honda olacak. Alpine önümüzdeki seneden itibaren Mercedes güç ünitesi kullanacak.
_____________________________ -
Teşekkür ederim.
Pilot olarak da Ricciardo'yu dusunuyorlarmis.
Dünya kadar genç, yetenekli pilot varken neden hala eski defterleri açıyorlar ben anlamıyorum gerçekten.
Schumacher şansını çok kötü kullandı. Gönül isterdi ki en azından Williams koltuğunda olsun. Beni üzüyor.
_____________________________ -
Sorma gerçekten beni de. Ne pilotlar kendi şanslarını tepti.
-
-
Valla liste açıklandı. Hala rbde
-
Lawson, öyle diyolar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Demekki listenin bir önemi yokmuş ben üst mesajda demiştim Checo gitti gidiyor diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sarı Lacivert Şampiyon Fener 💛💙 -
Takip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Real Madrid -
Rbden açıklama gelmemişti liste yayınlandığında. Ben de gidiyor demiştim ama belki kararları değişti diye düşünmüştüm. Demek ki değişmemiş :)
Memur Valtteri. Redbull bir PR takımı. Valtteri bir PR adamı. İkisi de birbiri için biçilmiş kaftan.
|
Max sapladı... Şimdi dağılın
|
|
Şampiyonluk şansı 0 olduğu için yalandan olgun pilot numaralarına başladı şampiyonluk yarışı içinde olsa 45dk ağlamasını dinlerdik
|
|
Hocam verstapen'i olduğundan ne kadar iyi göstermeye çalışsalar da 4 kez şampiyon yapamazlar verstapen iyi olduğu için iyi gözüküyor , birde takım 2. Aracı niye yavaşlatsın takımlar şampiyonu alınca para ödülü almıyorlar mı ? |
|
Rezil bir MC izlediğimiz bir sene oldu. Pia öndeyken bir anda şampiyonluk gelince çocuğun aracı bozdular, norris ne hikmetse üst üste bir ton yarış kazandı. Baktılar vers yetişiyor hadi aracı düzeltelim moduna girdiler. Bariz bir şekilde bu senenin hakkı Oscar'inken, sırf norris kaçıncı senesinde artık 1.olsun, pia daha yeni diye yediler çocuğu.
Tebrik falan etmeyeceğim çünkü lobi ile 1. Oldu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt