Şimdi Ara

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.430
Cevap
16
Favori
58.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sainz iyi dayandı, bu saatten sonra Ferrari ve Mercedes yarışı izleriz artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarışın büyük kısmını izleyemedim. Az önce özetleri izledim ve yarışın sonunda Ferrari'nin yaptığı pit-stop sonucu ceza alıp 1 sıra kaybettiğini gördüm. Adam olmaz sizden Ferrari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 28 Ağustos 2022; 21:7:53 >
  • Ben artık leclerc için üzülmeye başladım.Eğer şampiyonluk gibi bir hedefi varsa bu sütoğlanlığını bırakıp gerektiğinde püsküyü vermesi lazım.Sainz ingiltere'de "stop inventing" deyip stratejiyi reddederek o yarışı kazandı,bu yüzden her yarışta sainz'i öne çekmeye çalışıyor ferrari,çünkü strateji geliştiremedikleri için doğru ya da yanlış bir karar verildiğinde sorumluluğun pilotta kalmasını istiyorlar. Leclerc her söylenene tamam dediği sürece şampiyon olamaz,özellikle ferrari'de.

• Dahada hedefi olmasın bence. Sanırım şu an aralarında 100 civarı puan faekı var. Ayrıca Max de aşırı hızlı şu anda. Redbull da sıkıntı çıkmaz ise Max ın şampiyonluğu garanti.

Elbette herşey olabilir tabi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mirzant kullanıcısına yanıt

Ben sadece bu sene için konuşmuyorum hocam,genel olarak konuşuyorum.Max ve ham en küçük hatada takımlarını haşlarken,leclerc hiçbir şeye sesini çıkaramıyor.Bu huyundan vazgeçmediği sürece altında ne kadar iyi bir araç olursa olsun şampiyon olamaz.

• Formula 1 bu sene erken sıkacak gibi görünüyor. Ferrari 1 pilotu nasıl yer izlemekten sıkıldım artık. Sezonda ilk kez bugun izlemedim yarışı.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Killa düzmece ondan öyle ediyolar hiç bugünkü yarış normal miydi? Hepsi duruyo red bul uçuyo onun da sadece teki uçuyo diğeri uçamıyo 😁 bana hiç normal gelmiyo

90 larda ferrari ağırlığı 2000 ortaya karışık 2010 merso 2020 li yıllarda da 10 sene red bull görünüyo.belki 2030 gene ferrariye döner.audi ve başka markalar da girecek diyolar bakalım.eğer farklı kıtadan bir takım girerse olayı renklendirirler.

8. Şampiyonluğu nası ettirmediler hamilton a max a da ettirmezler.schumi kadar efso bi adam çıkarsa o zaman 8. Yi yaptırırlar ama max falan hikaye:)) arada lecler 2 3 kere olur sonra ne olur izleyip görücez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qaan77 Q kullanıcısına yanıt
    Max hikaye kısmına kadar güzeldi Schuminin tahtına aday bana göre.

• The Megs⁹⁹ met Antonio (again!)🔺twitter
    The Megs⁹⁹ met Antonio (again!)🔺
    https://twitter.com/megslou99/status/1563923688424095744?s=21&t=gjKtByR67VmpoEVksUU8bQ

• Max ve Rb artık başka seviyede
    Ferrari yarış temposunda Mercedes ile çekişir durumda sanıyorum yıl sonuna Mercedes geçmiş olur. Mevcut haliyle ve yapısıyla Ferrari nin şansı yok gibi seneye Mercedes'in farkı kapatarak RB ile mücadele etmesini bekliyorum yoksa 2026 ya kadar Max dominasyonu izleyeceğiz

• qaan77 Q kullanıcısına yanıt
    verstappen e haksizlik ediyorsunuz.kusursuz bir yaris cikardi.tabii redbull ve adrian newey i de unutmayalim.redbull otomobili rakiplerinin fersah fersah onunde.
    sezon bitmeden 2023 şasisine odaklanirlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mick Ferrari akademiden ayrılıyor...

Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi

• SineMelawen kullanıcısına yanıt

Yerine de Giovinazzi gelecekmiş.

• SineMelawen kullanıcısına yanıt

Olması gerekeni yapmış. Binotto dahil tüm ekip takımdan gönderilmeli sıfırdan kurulmalı. Bu ekiple hiçbir şey başaramaz.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sonuna kadar katılıyorum. Bir de dalga geçer gibi bizde sorun yok diyorlar ya 🤬🤬

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Olabilir.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.