Hocam Motorsport Manager oyunu da var hiç baktınız mı? Baktıysanız F1 Manager 2022 ile kıyaslayabilir misiniz? Motorsport Manager'i yıllardır oynuyorum. Ona göre nasıl olduğuna göre F1 Manager'i de deneyebilirim. |
Formula 1 - 2022 sezonu - Son Yarış - 20 Kasım - Abu Dhabi (91. sayfa)

-
-
Motorsport Manager'ı oynamamıştım, Ekşi'de birileri ayrıntı vermeden karşılaştırmış ve F1 Manager'ı daha başarılı bulmuş
https://eksisozluk.com/entry/141822649
Bugün bayağı oynadım.
Alakasız oyunlar olsalar da CM/FM oynamış birinin arayüze ve oynanışa alışması kolay diyebilirim.
Normalde antrenman seanslarını ilgiyle izlerdim ama bugün oyunu oynarken kenarda açtım, pek de ilgimi çekmedi
Yani oyun gayet keyifli olmuş.
Red Bull ile başladım kariyerime. 2 yarışta Ver ile 1 ve 4, Perez'le 4 ve 3 oldum. Ferrariler'le kapışıyoruz. Bu sezon durumlar belli olduğu için tutarlı diyebilirim. Birkaç sezon oynamak lazım hem oyuna hakim olmak hem de farklı takımların yükselişi/düşüşüyle heyecan yaşamak için.
Arkaplanda neler oluyor anlamak ya da Binotto olsam ne yapardım
denemek istiyorsanız alın oynayın derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 26 Ağustos 2022; 19:24:25 >
-
FM oynamaya hala devam ediyoruz zaten. Denemeye değer görünüyor ilk fırsatta bir bakarım. Yalnız Binotto olma kısmını es geçmek istiyorum açıkçası.
Takımın önündeki engel olmak istemem.
-
Verstappen, Leclerc, Norris, Ocon, Bottas, Schumi grid cezası almış. Hamilton, Russell, Perez araçtan memnun değilmiş. O zaman geriye Sainz kalıyor sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Leclerc bildiğimiz gibi yine spin attı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 27 Ağustos 2022; 15:2:54 > -
Ferrari yine şov yapıyor, Leclerc'e yanlış lastik takmışlar
-
Ferrari harikalar yaratıyor yine
-
Sprint yarışı yokmuydu bugün benmi yanlış gördüm, saat 19 da sprint yarışı var diye görmüştüm biyerde.
-
F2 o hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Herkes max kazanacak diyor ama sainz(çakılı havuza girmezse) ya da perez fark açabilirse ikisinden biri kazanabilir.
-
Yanlışlık yok, kasten yapıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış lastik derken sanırım kullanılmış lastik takıp tow verecekken, sıfır set lastik takıp hem tow verip hem de tur attırdılar. Sonuç olarak sıralamayı etkileyecek leclerc’in aleyhine bir karar almamış oldula. Yarışta bir set yumuşak hamur eksik olacak. Şu anda ellerinde yarış için kaç tane yumuşak hamur var bilmiyorum ama tek olumsuz yanı sıfır set yumuşak hamuru kullanmaları olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senenin en güzel yarışlarından biri olacak gibi. Çok çılgın bir sıralamayla başlayacak. Çarşı pazar karışabilir daha yarışın başında, hiç umulmadık isimler podyum görebilir.
-
Verstqppen ordan kazanırsa helal olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Verstappen dnf olacak rüyamda gördüm
-
-
GOATIFI yaptı gene yapacağını
-
Hamilton'ın hatası. Alonso 1.5 araçlık boş yer bırakmış resmen.
-
Mal Hamilton klasik mallıgini yapti üstüne cikti Alonsonun. Aynisini Max a yapip ceza almamisti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X