Şimdi Ara

formül lazım (üniversite matematiği içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar salı günü matematikten finalim var. integral ünitesindeyiz fakat bir derse girmemiştim kaçırdığım bazı şeyler var. içlerinden biriside fonksiyonların yay uzunluğunu integral ile bulma. yani belirli aralıklardaki fonksiyon çizgisinin uzunluğunu veren bir formül vardı. hem fonksiyonlar için hem de parametrik denklemler için. birisi bu formülleri yazarsa çok sevineceğim. vikipedia da buldum ama bi mok anlamadım. şu kardeşinize yardım ediverin hadi

özeliikle parametrik denklemler için olan formülü istiyorum arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: prince1907

arkadaşlar salı günü matematikten finalim var. integral ünitesindeyiz fakat bir derse girmemiştim kaçırdığım bazı şeyler var. içlerinden biriside fonksiyonların yay uzunluğunu integral ile bulma. yani belirli aralıklardaki fonksiyon çizgisinin uzunluğunu veren bir formül vardı. hem fonksiyonlar için hem de parametrik denklemler için. birisi bu formülleri yazarsa çok sevineceğim. vikipedia da buldum ama bi mok anlamadım. şu kardeşinize yardım ediverin hadi

http://www.mathandlife.co/members_area/dersler/integralHesap.aspx işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: prince1907

arkadaşlar salı günü matematikten finalim var. integral ünitesindeyiz fakat bir derse girmemiştim kaçırdığım bazı şeyler var. içlerinden biriside fonksiyonların yay uzunluğunu integral ile bulma. yani belirli aralıklardaki fonksiyon çizgisinin uzunluğunu veren bir formül vardı. hem fonksiyonlar için hem de parametrik denklemler için. birisi bu formülleri yazarsa çok sevineceğim. vikipedia da buldum ama bi mok anlamadım. şu kardeşinize yardım ediverin hadi

http://www.mathandlife.co/members_area/dersler/integralHesap.aspx işini görür.

eyv aga saolasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.