Şimdi Ara

Formda 9 sene önceki messi yorumları :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar formda 9 sene önceki messi yorularını buldum google ön belleğinde çok fail var ama bir o kadrada bu günleri gören arkadaşlar var onları 9 sene sonra bu günkü düşünceleri için konuya bekliyorum
    Konu linki
    messi 2006
    @Batuhan Kılıç @recep41 @LioNiNaCaGe @NumberOneMercury @tayyip5 @utku84 @:mert: @Raven Shield @`ronaldinho` @misread @darking_FB @jumper @M_e_G @Volkan. @wolf1907 @Bakkal Gazi @Deccal @ax @recep41 @marquin

• Gelecek göreni de olmuş, yerden yere vuranı da olmuş. 18 yaşında Robben'le kıyaslanması zaten bugünkü seviyesini özetliyor.
    Messi'nin 18 yaşında takımı sırtlamasını bekleyip, Saviola'dan farksız görüp, Maradona seviyesine bile gelemez diyenleri Maradona'dan daha iyi olarak lafı ağızlarına tıkması iyi güldürdü.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 1 Haziran 2015; 3:45:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda ağzı olan konuşuyor zaten.Futboldan anlayan ve anlamayanı ayırt etmek için yorumlarındaki üslubuna dikkat etmeniz bile yeterli.
  • Messi'yi Aimar ve Saviola ile karşılaştırmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi o zaman da büyük sükse yapmıştı ama tabii ki kimse bu kadar büyük bir futbolcu olacağını beklemiyordu. Sonuçta Maradona gibi bir adam bir daha gelmez diye düşünüyordu herkes doğal olarak. Yalnız bir Maradona olmasa bile çok büyük futbolcu olacağı kesindi. Bunu görmeyip onu Saviola ile aynı kefeye koymak ve bu kadar kesin konuşmak sözün bittiği yer. Olamaz, edemez demek çok saçma. Sonuçta adamın inanılmaz bir yeteneği olduğu açıkça belliydi. Şımarmayıp disiplinle devam etmesi halinde niye olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 1 Haziran 2015; 13:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Messi o zaman da büyük sükse yapmıştı ama tabii ki kimse bu kadar büyük bir futbolcu olacağını beklemiyordu. Sonuçta Maradona gibi bir adam bir daha gelmez diye düşünüyordu herkes doğal olarak. Yalnız bir Maradona olmasa bile çok büyük futbolcu olacağı kesindi. Bunu görmeyip onu Saviola ile aynı kefeye koymak ve bu kadar kesin konuşmak sözün bittiği yer. Olamaz, edemez demek çok saçma. Sonuçta adamın inanılmaz bir yeteneği olduğu açıkça belliydi. Şımarmayıp disiplinle devam etmesi halinde niye olmasın?

tamam tarihi kapak olmuş bana ona katılıyorum

ama şahsen ben hala messi nin futbolunu görsel olarak brezilyalı ronaldo, ronaldinho seviyesinde izlenesi bulmuyorum, sağa sola çekip atılan çalımlar sadece hızla geçilen futbolcular barcelona nın ronaldinho sonrası futbolu iyice düzleştirmesi barcelona maçlarını ciddi manada sıkıcı hale getiriyor, senede isterse 200 gol atsın neredeyse hepsi birbirinin kopyası goller, futbol izleyicisine de sayılar değil görsel hareketler birşey ifade eder, 10 sene öncesinin şampiyonlar ligi maçları 1-2 golle bitse de maçlar çok heyecanlıydı, şimdi barcelona 5 gol atsa da maç zevksiz, ha messi şu an dünyanın tartışmasız en iyi futbolcusu

• messi ilk çıktığında ben hiçbir maçını izlememiştim henüz, herkes bunu övüyo tüm arkadaşlarım, ben dedim lan o kadar övdünüz kesin saviola gibi ilerde sönecek biridir bu. yok abi ya falan diyolar.

izlediğim ilk messi maçı CL'deki chelsea eşleşmesi idi. ağzım açık kaldı. bu ne dedim lan. arkadaşlarıma tüm söylediklerimi geri aldım, bu hakkaten farklı biri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Messi o zaman da büyük sükse yapmıştı ama tabii ki kimse bu kadar büyük bir futbolcu olacağını beklemiyordu. Sonuçta Maradona gibi bir adam bir daha gelmez diye düşünüyordu herkes doğal olarak. Yalnız bir Maradona olmasa bile çok büyük futbolcu olacağı kesindi. Bunu görmeyip onu Saviola ile aynı kefeye koymak ve bu kadar kesin konuşmak sözün bittiği yer. Olamaz, edemez demek çok saçma. Sonuçta adamın inanılmaz bir yeteneği olduğu açıkça belliydi. Şımarmayıp disiplinle devam etmesi halinde niye olmasın?

ama şahsen ben hala messi nin futbolunu görsel olarak brezilyalı ronaldo, ronaldinho seviyesinde izlenesi bulmuyorum, sağa sola çekip atılan çalımlar sadece hızla geçilen futbolcular barcelona nın ronaldinho sonrası futbolu iyice düzleştirmesi barcelona maçlarını ciddi manada sıkıcı hale getiriyor, senede isterse 200 gol atsın neredeyse hepsi birbirinin kopyası goller, futbol izleyicisine de sayılar değil görsel hareketler birşey ifade eder, 10 sene öncesinin şampiyonlar ligi maçları 1-2 golle bitse de maçlar çok heyecanlıydı, şimdi barcelona 5 gol atsa da maç zevksiz, ha messi şu an dünyanın tartışmasız en iyi futbolcusu

Futboldan anlayan izleyiciye görsellik değil başarılar,kupalar birşey ifade eder.
    Ronaldinho döneminde barca kaç kupa almış neler başarmış bi bak .Sonra bi de Ronaldo Luiz döneminde neler kazanılmış bak. En son olarak da messiye bak .

Messiyi düz oyuncu diyen ,görsellik yok diyen insanlar var hala komedi gibi .Adam şiir gibi paslar atıyor her maç apış arası şov yapıyor fakat düz oyuncu oluyor.

Yukarıda jeasme nin de dediği gibi futboldan anlayan anlamayan konuşuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Ya arkdaşım barca maçları zefksizmi kardeş sizde bir anormallik var ve sanrım 9 sene sonrada devam ediyor çünkü dünyanın en güzel futbolunu oynayan barca şu an güzel futbol tek top oynayabilmekdir verkaç yapabilmek üst üste tek paslar yapabilmekdir ve barcanın golleri bir şaheserdir öyle boş kaleye karambolden kafa golü atmakmı güzel futbol messi'ye gelince arkadaşım siz nasıl maç izliyorsunuz göze hoş gelen futbol dar alanda 3-4 kişiyi geçebilmek öldürücü paslar atmak mükemmel top kontrolü yapabilmek deilmi hiç bir şey bilmiyorsan aç dün akşamki bilbao maçını izle ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Nemesis. -- 1 Haziran 2015; 23:00:39 >

• Messi'nin geçen gün Bilbao'ya attığı golden zevk almayana diyecek bir şey bulamıyorum. Bu sene birçok maçta böyle anlar yaşattı. Onun 1 maçta yaptığını diğer oyuncular 1 sezonda yapamıyor.
  • Ben fail olmamışım hala aynı şeyleri düşünüyorum.Messi konusuna girmemişim robben>kaka>ronaldinho demişim ki hala aynı fikirdeyim...
  • akhenaton naber la

@bogota
  • spesifik olark. vızzz

@bogota
  • Schweinsteiger7 S kullanıcısına yanıt
  • diğer hesaptn niye giriş yapmıyon 'PARALEL' hesaptan giriş yapmışsın

@bogota
  • Schweinsteiger7 S kullanıcısına yanıt
    Paralel hesabdan kimin giriş yaptığı ortada
  • milli irade gereken cevabi vericek.her kimki paralel allah onun cezasini versn
    @bogota

ey bogota,eyyyyy bogota

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tanede benden

quote:

Orijinalden alıntı: judith

Xavi 1-2

iniesta 2-3 sene daha iyi oynar

sonra Barcelona filan kalmaz ortada, demedi demeyin.

2 si olmasa Messi ne yapabilir ki ? Arjantin de herkes izLEDi. Messiye top gelmedikçe, 1 şey olmaz.

Konu zaten efsane;
    http://forum.donanimhaber.com/m_44400181/mpage_11/tm.htm
  • Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Barça 2014-2015 şampiyonluğunu ilan ettiği an
    @Vaudeville

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Nemesis. -- 2 Haziran 2015; 0:46:06 >
  • Ayrıca 5 sene önce uA_emir07 arkadaşımızın güzel yorumu gecenin winneri
    NOT bu resimdeki insan ise ben hayvanım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.