Şimdi Ara

formattan sonra bilgisayarımda ve internetimdeki belirgin yavaşlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceleri formatları bilgisayarcıma attırırdım ve son derece hızlı gelirdi ilk defa kendim atmayı denedim sonradan anladığım kadarıyla tek bir yerde hata yapmışım önceden c sürücüsü 90gb civarı d 300 gb civarıyken şimdi c 300 d 90 oldu ama windows cnin içerisinde bu kısımda bir hata yapmışım tüm driverleri yükleyip surfe abşladım fakat internetimin ve dosyalar arası geçişlerde vb. programlarımın yavaş oldugunu gördüm ağ bağdaştırıcılarımın sürümlerini kontrol ettiğimde güncel çıktı sizce sorun nerede olabilir

• aynı sorun bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeeeer54

aynı sorun bendede var

Cozumu bulursan atarmisin kardes ben baya arastirdim pek birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzr00t

quote:

Orijinalden alıntı: omeeeer54

aynı sorun bendede var

Cozumu bulursan atarmisin kardes ben baya arastirdim pek birsey yok

benim araştırmamda birkaç ayar yapmıştım çok az da olsa düzelmişti sanki google'a sor bi sende bulursun
  • İlk olarak, Driverler güncel olmayabilir.Tek tek Ses,Anakart veyahut Ethernet gibi Driverleri güncellemekle uğraşma."Driver Pack Solution programını indirip en güncel driveri yükleyebilirsin.

İkinci olarak, Kullandığın Ethernet kablosunda sorun olabilir.Kabloyu değiştirip yada Farklı bir Ethernet girişli kabloyu taktığında sorun aynımı bir bak.

Üçüncü olarak,TTNET HIZ TESTİ yap bakalım bi Hızın kaç. Benim hız 8.8.8.8 8.8.4.4 DNS'sinde iken en fazla 2 MBPS oluyordu aradım arıza kaydı verdim 2 gün sonra döndüler Yeni DNS'mi 192.175.39.39 - 192.175.39.40 yaptırdı hız 8 MBPS oldu.Sendede böyle birşey olabilir mi acaba? DNS'ni değiştirip bir dener misin?

Birde Aygıt Yöneticisine girdiğinde herhangi bir sorun varmı? yani herhangi bir bileşende ünlem olan falan.Neyse sen bi dediklerimi yap bakalım düzelecek mi.
    Düzelmez ise, Formatı tekrar at bu sefer C'yi 90, D'yi 300 Yap eskisi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quArex -- 20 Ocak 2014; 20:02:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.