Şimdi Ara

Format attımda nasıl sayfaları eski haline getireceğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılar sayfalar vb çok küçük gelmeye başladı.ctrl + + yı denedim işe yaramıyor yakınlaştırıyor ama sanki daha soldaydı ekran ayarlarını denedim monitör tuşlarından oda olmadı.Nickim kazık kadar gözüküyor mesela.ctrl + yapınca

monitör yerine laptop yazmışım nereden çıktıysa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter  -- 2 Mart 2010; 21:12:29 >

• Güncel.
  • Güncel.
  • engelli modu açık olabilir
  • saçma olucak belki ama.ekran kartı driver ını kurdunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

engelli modu açık olabilir

O nasıl birşey.Nereden girip kapatabilirim.Sağol.

CCaaNN

Tam olarak format değil sistem ayarlarına geri yükledim f11 den mavi ekran hatası vermeye başlayınca.Bakındım biraz heralde sorun yok o konuda.
  • Güncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ...
  • sayfa -> metin boyutu --> orta

internet explorer için.
  • hangi çözünürlükte kullanıyordunuz, şimdi hangi çözünürlüğü kullanıyorsunuz?
  • edit: şu anda 1440x900 en sonda ne yaptığımı bilmiyorum ama 15 inch monitör kullanıyordum sonra büyük şimdiki olanı alınca birşey değiştirmedim yazılar yine süperdi.Şimdi değişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter  -- 2 Mart 2010; 21:32:31 >
  • sadece internet sayfalarındamı yoksa her yerdemi ?
  • Teknik olarak heryerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter 

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

engelli modu açık olabilir

O nasıl birşey.Nereden girip kapatabilirim.Sağol.

CCaaNN

Tam olarak format değil sistem ayarlarına geri yükledim f11 den mavi ekran hatası vermeye başlayınca.Bakındım biraz heralde sorun yok o konuda.

driverları silip tekrar yüklemekte fayda var yine.Çakışan bişeyler olabilir.Eğer donanımdan dolayı mavi ekran vermiyorsa büyük ihtimal yazılımdan kaynaklanıyordur.(bknz:Vista sxe)
    Ekran kartının driverlarını yenilenemeyi ve bir başka tarayıcıda denemenizi öneririm.
    Not: Sanki çok ciddi oldu
    Not:2

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter 

Teknik olarak heryerde.

bunu sonradan gördüm ve sorunun driver'dan olma olasılığı gayet yüksek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkston3 -- 2 Mart 2010; 21:37:14 >

• Nasıl yenileyeceğim
  • direk ekran kartının sitesinden driver'ını indir yükle.O siler ve yeni driver'ı kurar.
  • Yazı tipi sadece sayfalarda değişik heryerde değişik olan çarpı şekilleri felan kapatma düğmesi için çarpı varya mesela değişmiş.
  • Başlat/Çalıştır/Dxdiag yaz oraya/Entere bas/Ekran sekmesine gel/Ordaki yazan marka modeli internetten driverini arattır
  • Bakınıyorum Geforce 9600 GT NVIDIA sitesinde bulamadım ama şu çalıştır taktiğini deneyeyim

Oda olmadı.Ama altlarında sorun yok yazıyordu hepsinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter  -- 2 Mart 2010; 21:44:28 >
  • ilk defamı format attın ona göre yardımcı olayım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.