Şimdi Ara

Format attım harddiskimi görmüyor :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 gb harddiskim var, dünkü bir sorun yüzünden format attım baştan kurdum w7 yi. sorun şu ki sadece 146 gblık bir bölümünü görüyor ve açılırken iki tane w7 seçeneği çıkıyor. Şimdi ben 2. w7 yi nasıl siler ve bu harddiski görmesini sağlarım ? Dünden beri rahatsız ediyorum kusura bakmayın, acil olmasa yazmazdım

Burda diski görüyosun unformatted vs yazıyodur. Onu formatlıyosun harf veriyosun istersen isimde verebilirsin ve formatlamayı bitirdikten sonra sorunsuz kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 9 Temmuz 2011; 11:57:25 >
  • netten detaylı araştır windows7ye nasıl format atılr diye, anlatılmayacak kadar uzun format atarken diski komple sil, üst üste kurmuşsun belliki. Önemli verilerini başka biyere yedekle tabi önce. Daha sonra dediğimi yaparsan sorun kalmaz.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.