Şimdi Ara

Format attıktan sonra windows key ister mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bi bilgisayara format atmamız lazım. Dizüstü bilgisayar ve orjinal windows ile geldi. Format atsak windows key ister mi yoksa pc zaten key girilmiş bir şekilde geldiği için key girmeye gerek kalmaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Key biosa gömülü olduğu için formattan sonra otomatik olarak etkinleşir. Ancak istersen produkey programıyla ürün anahtarını öğrenip bi kenara yaz. Etkinleşmezese Manuel girersin. Yine olmazsa Microsoft u arayıp yönergeleri izleyerek kolayca etkinleştirirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptoplara format atmayın. Recovery bölümünden kurulum yapın. Driver kurma sorununuz da olmaz ve laptop alındığı günkü gibi olur.

Orijinalden alıntı: buffon42

Laptoplara format atmayın. Recovery bölümünden kurulum yapın. Driver kurma sorununuz da olmaz ve laptop alındığı günkü gibi olur.

Hocam bilgisayar arkadasın da dediginiz yöntemle olmuyor ayarlardan kurtarma bölümünden denedik. Recovery dosyası yok sanırım bilgisayarda. Kurtarma ortamı bulunamadı gibi bir hata veriyor.

• bilgisayarı satın aldığında orjinal olarak gelen işletim sistemi neyse aynısını kur otomatik çeker anakarttan eğer yapmazsa üstte arkadaşın dediği gibi ürün anahtarı programlarıyla bakıp direk kendin etkinleştir keyle.
    20 yıl önce açıldı
    Windows 10 direk açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum format atarsan tekrardan key isteyecektir. Bunu lisanslama programları ile halledebilirsin.

Dikkat etmen gereken nokta şu eğer pc garantiliyse hiç dokunmadan garantiye göndermen gerekir. Aksi taktirde garanti kapsamı dışına çıkabilir bilgin olsun.

İşletim sistemin nedir?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.