Şimdi Ara

FORMAT ATARKEN HATA YARDIM LÜTFEN ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİLGİSAYARIMA FORMAT ATAYIM DEDİM 6 FARKLI FORMAT DVDSİ İLE DENEDİM ATMADI SORUN İSE WİNDOWS 7 Kurucam DAHA ÖNCE KURDUM DİSKLERİ BÖLÜP BİÇİMLENDİRDİKTEN SNRA YÜKLENİCEKKEN ilk yer %100 oluyor 2 cisi yüzde 34 de bilmem ne bilmem ne komut verior işte C: ... fln altında çalıştırılamadı diyordu galiba ve hemen altında chkdsk programını çalıştırın diyor ama bilgisayar açılmıyor nasıl çalıştırıcam ????

• quote:

Orijinalden alıntı: lincolilyas

SELAM ARKADAŞLAR

BİLGİSAYARIMA FORMAT ATAYIM DEDİM 6 FARKLI FORMAT DVDSİ İLE DENEDİM ATMADI SORUN İSE WİNDOWS 7 Kurucam DAHA ÖNCE KURDUM DİSKLERİ BÖLÜP BİÇİMLENDİRDİKTEN SNRA YÜKLENİCEKKEN ilk yer %100 oluyor 2 cisi yüzde 34 de bilmem ne bilmem ne komut verior işte C: ... fln altında çalıştırılamadı diyordu galiba ve hemen altında chkdsk programını çalıştırın diyor ama bilgisayar açılmıyor nasıl çalıştırıcam ????

şimdi sen tüm diskleri sil tamam mı sildikten sonra boyutlarını belirle sonra biçimlendirme çek ve sistemi kur bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman2106

quote:

SELAM ARKADAŞLAR

şimdi sen tüm diskleri sil tamam mı sildikten sonra boyutlarını belirle sonra biçimlendirme çek ve sistemi kur bu kadar

bir de cd ler sağlammı emin misin

• öyle 3 defa denedim ama sonuç vermedi tüm hepsini silip biçimlendirdim ama 1 defa daha deniyeyim bşka yolu varmı o olmıcak büyük ihtimal
  • şimdi ikinci kısımda mı donuyor makina gitmiyor mu başka
  • Makina donmuyor ama zaten o kurulum başlıyordan tutun orlar falan aşırı yavaş q klavye türkçeyi falan seçince aşırı yavaş 5 dk da ancak geliyor normalde 1 dk sürmezdi ondan snra işte silip yeniden biçimlendirdim sonra kurarken 4-5 madde çıkyorla 1 incisi hemen %100 oluyor dierine geçesiye bi 3-4 dk geçiyor snra % 0 da bklyr 2-3 dk snra 34 -35 e gelince birden windos/işte netfarame work falan diordu tam hatılamıyorum bakıp yazicam 10 dk snra onlar yaziyor altında chkdsk çalıştırın falan diyor sonrada bi hata daha geliyor onu htrlamıyorm 08x flaan uzun bi sayı var snra ona ok diorum windows tamamlanamadımı ne diyor sonra pc yeniden başlatıyor yada yeniden türkçe seçme falan yerine atıyor
  • quote:

Makina donmuyor ama zaten o kurulum başlıyordan tutun orlar falan aşırı yavaş q klavye türkçeyi falan seçince aşırı yavaş 5 dk da ancak geliyor normalde 1 dk sürmezdi ondan snra işte silip yeniden biçimlendirdim sonra kurarken 4-5 madde çıkyorla 1 incisi hemen %100 oluyor dierine geçesiye bi 3-4 dk geçiyor snra % 0 da bklyr 2-3 dk snra 34 -35 e gelince birden windos/işte netfarame work falan diordu tam hatılamıyorum bakıp yazicam 10 dk snra onlar yaziyor altında chkdsk çalıştırın falan diyor sonrada bi hata daha geliyor onu htrlamıyorm 08x flaan uzun bi sayı var snra ona ok diorum windows tamamlanamadımı ne diyor sonra pc yeniden başlatıyor yada yeniden türkçe seçme falan yerine atıyor

şimdi chkdsk işletim sisteminde herhangi bir dosya bozluduğunda veya tutarsızlık gösterdiğinde yapılması gereken bir işlemdir. hardiskin de sorun olabilir yada cd de sorun var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yha bnada Harddikden gibi gliyor Cd den olsa 3 tane Format dvdsi çektim 3 ü windows7 snra 1 tane xp çektim oda olmadı Hard diskden olması lazım ama başka pc ye takıp mı düzeltmem gerekiyor ? yada xp DVD si takıp R basınca biyer çıkıyormuş nette gördüm C: yazık chkdsk yazcakmışız falan ?
  • quote:

yha bnada Harddikden gibi gliyor Cd den olsa 3 tane Format dvdsi çektim 3 ü windows7 snra 1 tane xp çektim oda olmadı Hard diskden olması lazım ama başka pc ye takıp mı düzeltmem gerekiyor ? yada xp DVD si takıp R basınca biyer çıkıyormuş nette gördüm C: yazık chkdsk yazcakmışız falan ?

evet en iyisi öyle yapman başka bir bilgisayara tak hardiski orda ve şunlar yap;

1.Işletim sistemin xp ise, Başlat > çalıştır > cmd yaz dosa geçmiş olursun orada da chkdsk.exe yaz.
    2.Şu şeklide de yapabiliriz hangi sürücüde bu hatayı veriyorsa sağ tıklayıp özelliklerden araçlardan şimdi denetleyi seçip 2 tane click işaretini seçip pc yi yeniden başlattığımızda seçili olan diskdeki hataları bulur ve onarır.

• tm yrn deniyecegim
  • baya uğraşmışsın hdd'de bed sector oluşturma olasılığın yüksek farklı bir pc2de deneme şansın varsa hd tune programıyla bed sector taraması yapın.
  • TM bad sectör vardır bencede <yeni harddisk alıcam ztn byk ihtimal bide önere blrmsnz 80 -150 tl arası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.