L

Yüzbaşı
19 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 103 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkşdlr bizim interneti 3 kişi kullanıyoruz modemden bende internet var dayımda var teyzemde yok modem den engelli gellide deil sorun ne ola bilir benim internet kablomu teyzeme takıyoruz internet var gösteriyor ama bağlanmıyor
Arkadaşlar İnternnetten lost dizisini izlemek istiryorum hd birtane buldum ama film kasıyor onu bi programla izleme şanşım fln varmı link vericem program açacak çok sinir oldum yha ltfn yardım edin
arkadaslar bn bu işlemciye 230 e çıkarttım hızını voltj vermeden 3d mark da hata vermedi evereset ile yapıyorum test 20 dk olda 1 saat snra sonuçları verecem 2,4 oldu işlemci ve +4600 sayılıyormuş sizce stabilmidir işlemicim şuan başka ne test yapayım 100 de 100 de max 65 boşta 45 derece sizce nasıl stock fan ile birde 10 gün snra 450 w psu ve fan alıcam ozaman 2.8 denicem şuan sizce stabilmi voltaj vermeden
ARkadaşlar en baştan başlıyayım ben bilgisayarım masadan düştü pc yi açınca fana bişey deyer gibi ses geldi kapagı açıktı bnde her şeyi tek tek denedim ekran kartından deil işlemciden deil ram dan deil neyse snra biosa gireyim dedim del tuşuna bastıgımda dondu artdındn reset attım windosw düzgün başlat fln tıklyrsn ya orası geldi bnde tıkladım yine dondu ondn snra bnde bios pilini çıkartıtm bi 2 dk snra tktm ve pc açılırken F1 yada del tıklyn diyor aşşada yani devam için F1 bios ayarları için Del bn tıklyorum bişey olmyor cpu sıcaklıgı ve fan hızı fln gsteriyor üsttünde şu yazıyor harddisklerin fln nereye takılı oldugunu söylüyor dvd ve harddskn altnda
Floppy disk(s) fail (40)
cmos checksun error defults loaded diyor lütfen yardım edin arkadaşlar yha pc açılmıyor internet kafedeyim resim koya mıyorum
ARkdşlar Sapphire pe-am2rs690mv anakartımdaki amd athlon x2 64 +4000 şlemcime o.c yapmak istiyorum stabil ayar nedir ve stoc fan ile en fazla ne yapayım voltaj wermeden 300 w psum war onun için çok fazla yapmak istemiyorum
ARkdşlr Sistemim

Amd Athlon x2 4000 işlemci

2 gb ram

zotac gts 250 eco 1 gb 256 bit ekran kartı

Oyunu Medium ayarda kasmadan oynaya blrmym w7 32 bit klnıcysym
1
ARKADAŞLAR MERHABA BENİM SİSTEMİM AŞAGIDAKİ BEN SİSTEMİMİN ANAKART RAM İŞLEMCİ PSU DEGİSTİRMEK İSTİYORUM

BÜTÇE OLARAK 650-750 TL ARASI ACABA NASIL SİSTEM TAVSİYE EDERSİNİZ
ÖNCELİKLE SLM ARKDAŞLAR BEN İLK DEFA OC YAPMAK İSTİYORUM SİSTEMİM İMZAMDA VARDİ PSU DAN SORUN OLURMU

YAPACAGIM OC İSE ÖLE DEİL İŞLEMCİYE YAPMAK İSTİYORUM ODA 2.4 GHZ OLURMU ADAMLAR 3.00 olur diolar ama psudan korkuyorum normalde 2.1 sizce kotu olurmu

pcde kapaklar açık ısı da korkutuyor işlemcim boşta 39-43 arası doluda yani oyun oynarken 50-53 arası ekrankartım boşta 46 dolduda 52 derece ama ben işlemci yapmak istiyorum

sizce olurmu
ARKADAŞLAR BEN AŞAGIDAKİ SİSTEMLE GTA IV LİBERT CİTY MEDİUM AYARDA OYNAYA BLİRMİYİM
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 491
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 51.454 (Bu ay: 287)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.