Bildirim
excel dosyaları açılmıyor hata veriyo lütfen yardım...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Önce bi sistem geri yükleme dene, olmazsa Office paketini tekrar kur... -
yaşlıçocuk, evet böle bir sorunla bende karşılaşmıştım hata verdikten sonra ofis yazılımı da kapanıyor ya da kapatmak zorunda kalıyorsunuz. Sistemi Geri Yükleme deneyin;ama kesin sonuç vermeyebilir. Çünkü ben bilgisayarıma format attım sonra ofis yükledim sonra Acronis ile imaj aldım imajı 2 hafta sonra geri yüklediğimde sizin karşılaştığınız sorunu verdi . O yüzden dedim Sistemi Geri Yükleme kesin sonuç vermeyebilir birde hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum sisteminiz modifiyeli ise Sistemi Geri Yükleme aygıtı kaldırılmış olabilir çünkü modifiyeli sistemlerde özelikle XP ön plana çıkıyor sistem daha hızlı çalışsın diye Sistemi Geri Yükleme vb programları kaldırırılar. Olmazsa netten başka bir Ofis programı indir Tavsiyem Office 2007. Muhtemelen Office 2003 kulanıyorsunuz genelde ben bu hatayı Office 2003'te almıştım. -
evet 2003 kullanıyorum sistemim modifiyeli diil denicem bunları çok saolun. -
bişey daha sorcam peki office 2007 kurduğumuzda 2003 ile uyumlu oluyo mu yani 2003 ün açtığı dosyaları 2007 de açıyo mu mesela ben evde bi excel dosyası açtım onu 2003 kurulu bi pc de açabilir miyiz. biraz karışık oldu ama inş anlarsınız -
yaşlıçocuk, evet açabilirsiniz Office 2003'te hazırladığınız dosyaları Office 2007'te açabilirsiniz Birde açıklama gereği görmek istediğim bir nokta var: Office 2003 word dosyasının uzantısı doc iken Office 2007'de docx bu farkı mutlak anlayın çünkü Office 2007'de hazırladığınız bir dosyayı sadece Kaydet derseniz dosyayı kaydeder;ama Office 2003'te açamz. Bunun için Office 2007'de dosya kaydetmeden önce Farklı Kaydet seçeneğini kulanın ve oradan Office 2003 seçeneğini mutlaka seçin. Anlamadığınız bir husu olursa yazın yardımcı olabilirim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monster statik elektrik boşaltma
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- bilgisayar klavyeyi görmüyor
- lcd tv renk bozulması
- anakart dram ışığı yanıyor
- bios nasıl açılır
- video boyutu küçültme
- zyxel modem kurulumu
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X