Şimdi Ara

Format atarken biçimlendirme seçeneği yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler.Benim sıkıtıntım masaüstümdeki iso formatındaki win7 dosyasıyla formata basladıgımda disk seçeneklerini goremiyorum.biçimlendir , sil gibi..bu yüzden yeni bir windows kuruyor ve eski windows c'de kalıyor windows old adı altında.format atarken biimlendirme seçeneğini nasıl aktif edebilirim?

• ***Mrb diskinin muhtemel önbellek mbr kesimi sıkıntılı hiren's boot cd ile açıp diskini active kill disk ile sil fabrika ayarlarına dönmüş olcak tabi tüm veriler silinir bida geri gelmemek üzere sildikten sonra yine aynı cd den hdat harddisk bad onarma proğramı var onla bi tarayıp varsa arızalı kesimleri kendi otomatik düzeltir daha sonra tertemiz bi format atabilirsin***
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

***Mrb diskinin muhtemel önbellek mbr kesimi sıkıntılı hiren's boot cd ile açıp diskini active kill disk ile sil fabrika ayarlarına dönmüş olcak tabi tüm veriler silinir bida geri gelmemek üzere sildikten sonra yine aynı cd den hdat harddisk bad onarma proğramı var onla bi tarayıp varsa arızalı kesimleri kendi otomatik düzeltir daha sonra tertemiz bi format atabilirsin***

çok tesekkür ederim ancak anlattıklarını yapabiilecek bilgiye sahip değilim bir dökümanı veya bana yardımcı olacak sekilde acıklaması varmıdır:)
  • Hay Hay kardeşim Hirens 13 Veya 15 iso dosyasını internetten indir cd ye yaz bilgisayarını kapat, windows kurar gibi cd den boot et(aç) çıkan menüden dos proğram / harddisk tools / More / Active kill disk proğramını çalıştır mavi alandaki diskinin üzerine gel F10 tuşuna bas enter la diskinin kutusundan çıktığı güne geri döncek low level format gibi bişey olcak kolay gelsin :)

Hiren's boot cd iso dosyası
    http://uploaded.net/file/mfqbk34c/HBCD15.1TR.rar

Active kill disk Proğramın resmi
    http://4sysops.com/wp-content/uploads/2008/12/active-killdisk-dos.png

daha sonrasında bad taraması için yine aynı cd den
    http://blog-visite.com/images/captureimage/IMAG0054.jpg

• kardeşim şimdi iso dosyası indirdim yüklerken biçimlendir seçeneği gelmedi bende direk yükledim masaüstünde program falan kalmadı sonrada eski windows c dosyasında kaldı ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerbozdi

kardeşim şimdi iso dosyası indirdim yüklerken biçimlendir seçeneği gelmedi bende direk yükledim masaüstünde program falan kalmadı sonrada eski windows c dosyasında kaldı ne yapabilirim

hiren cd ile boot ettiğinde windows yükleme ekranı gelmez dostum. sen low format atacaksın. bi araştır google dan ona göre. içindeki herşeyin gideceğini unutma. ayrıyetten de çok uzun süreceğini de hatırlatayım. kolay gelsin.
  • arkadaşlar bi yardım !!! biçimlendirme şeçeneği çıkmıyor yardım edermisiniz..
     Format atarken biçimlendirme seçeneği yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format atarken aldığım hata
    10 yıl önce açıldı
    Usbden format atarken boot seçimi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1213614004 1 kullanıcısına yanıt
    Kurulum diski hazirlayip bilgisayari o diskten baslatman gerek.Resimde de yaziyor zaten alt kisimda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    C d ekranı çıktığında IrDA gelişmiş var tıkla çıkar seçenekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pardon şimdi gördüm cd takmadın mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.