Şimdi Ara

Format Atamıyorum Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen günlerde bilgisayarıma bi virüs girdi hiç bir program çalışmıyor
    bilgisayar kendi kendine hata veriyordu.Artık face şifremi girip enter dediğimde gerisi gelmiyordu sayfa yenileniyordu.

Bende win 7 ultimate cd si vardı her zaman attığım cd 1 aydır atıyorum 10 kere falan hiç bir problem yok cd de

Ondan sonra taktım cdyi bilgisayardan açmaya çalıştım. İlerledi ilerledi windows dosyaları genişletiliyorda yine hep olan hata verdi
    5 dakka sonra setupu bile açmamaya başladı

Bunun üzerine araştırdım donanım haberde biostan cd üzerinden açın dedi tamam güzel açtım

Sonra ben bi yerde izlemiştim Formatlamak istediğiniz yeri silin diye bende 2 tane yer vardı 2 side windows7 vardı 2 sinide sildim C ve D birleşti

sonra yüklemeye başlatım cd üzerinden başlatıp windowsu yine hata windows dosyaları genişletiliyor %0 Kopyalanamadı gibi hatalar baya uzun lütfen yardım çok acil Allah aşkına :(

Konum kilitlenmiş bir bilgi verilmedi o yüzden tekrar açıyorum lütfen yardım edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: barissev

Arkadaşlar geçen günlerde bilgisayarıma bi virüs girdi hiç bir program çalışmıyor
    bilgisayar kendi kendine hata veriyordu.Artık face şifremi girip enter dediğimde gerisi gelmiyordu sayfa yenileniyordu.

Bende win 7 ultimate cd si vardı her zaman attığım cd 1 aydır atıyorum 10 kere falan hiç bir problem yok cd de

Ondan sonra taktım cdyi bilgisayardan açmaya çalıştım. İlerledi ilerledi windows dosyaları genişletiliyorda yine hep olan hata verdi
    5 dakka sonra setupu bile açmamaya başladı

Bunun üzerine araştırdım donanım haberde biostan cd üzerinden açın dedi tamam güzel açtım

Sonra ben bi yerde izlemiştim Formatlamak istediğiniz yeri silin diye bende 2 tane yer vardı 2 side windows7 vardı 2 sinide sildim C ve D birleşti

sonra yüklemeye başlatım cd üzerinden başlatıp windowsu yine hata windows dosyaları genişletiliyor %0 Kopyalanamadı gibi hatalar baya uzun lütfen yardım çok acil Allah aşkına :(

Konum kilitlenmiş bir bilgi verilmedi o yüzden tekrar açıyorum lütfen yardım edin.

Başlık alakasız olduysa killitlenmiştir.

Format DVD'niz bozulmuştur belki. Başka DVD ile deneyin. Önceden çalıştığına bakmayın, bozulmuştur belki. Belli olmaz.

Birleşen C ve D bölümlerini istediğiniz boyutta tekrar ayırabilirsiniz. Birisine de sisteminizi kurarsınız.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@

• yüksek ihtimalle dvd'niz orjinal değil. yeniden iso dosyalı indirin ve dvd ye yazdırın. baştan kurun. çünkü orjinal olmayanlar ilerde sorun çıkartabiliyor.
    mesela benim elimde 2002 versiyon bir xp home edition var ve hala takır takır yüklüyor.
  • bir başka dvd den deneyin veya elinizdeki mevcut dvd yi temizleyin. genellikle dvd yi okuyamadığında yapar o hatayı... dvd bir başka bilgisayarda çalışsada senin bilgisayarında optik sürücü okuyamayabilir...
  • Peki orjinal ultimate linki atabilirmisinz yasak değilse burdan yasaksa özelden rica etsem aradım biraz ama bulamadım sağlam bi tane

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.