İlk haber: Pembe formaya bir tanıtım filmi çekilecek. Hatta çekilmiş. Formaya işlenen temayı veya filmin konusunu bilmiyorum. Ancak sadece pembe formaya özel bir tanıtım filmi çekildiğini duyumladım.
İkinci haber: Pembe formanın sırtındaki ülker reklamı siyah renk olacakmış. Bu diğer formalarımız için de umut verici bir haber. Onların sırtındaki reklamların ne renk olacağını bilmiyorum, ancak pembe formanın ki siyahmış.
Son haber: Size pembe formanın şortunun siyah, çorabının da pembe olacağını 1 ay önceden duyurmuştuk. Evet şort siyah, ancak çorap pembe değil, o da siyah olacakmış.
Bu arada dikkat ettiyseniz formaya somon demeyi bıraktım, siz de bırakın derim.
Daha önceki forma konumda belirttiğim gibi tanıtım, lansman olmayacak. Tıpkı Avrupalı kulüpler gibi internet üzerinden formalar görülecek. Tahminen gs store'da görebiliriz. Ağustos'a kalmaz. 29 temmuz tarihine dair ortalarda gezinen söylenti var.
Ufak noktaya değinmek istiyorum. Gs store'da %25 indirim başladı. Cesaret-2288 ve beyaz formamız indirimde ama parçalı formamız ortalıkta yok. Bu durum önümüzdeki sene parçalı ile devam edeceğimiz anlamına geliyor.
Bu arada geçenlerde forumda pembe forma gördüm. Kesinlikle çakma formadır. Bu seneki pembe formanın takım logosunun etrafında iki adet aslan figürü olacak. Formalarımız için 1,5 hafta daha beklemeliyiz.
2008-2009 TURUNCU 2009-2010 MOR 2010-2011 SOMON 2011-2012 ????
1-) Eğer 3. forma olarak kalıcak ise ve kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda bu formalarla çıkmıyacaksak sorun yok... Kendi sahamızda parçalı forma ile veya sarı kırmızı hangi forma varsa onunla çıkmalıyız... En azından tüm büyük takımlar böyle yapıyorlar...
2-) ??? yerine sizde hangi enteresan rengi bulacaklar? Borussia Dortmund yeşili diye düşünüyorum...
Forma fiyatları artacak mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Çuval gibi kalıp kullanmasınlar, azcık vücudu sarsın, futbolcuların kaslarını ortaya çıkarsın. Sade ve şık bir font kullanılsın.
korkutma bizi
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
1-) Eğer 3. forma olarak kalıcak ise ve kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda bu formalarla çıkmıyacaksak sorun yok... Kendi sahamızda parçalı forma ile veya sarı kırmızı hangi forma varsa onunla çıkmalıyız... En azından tüm büyük takımlar böyle yapıyorlar...
2-) ??? yerine sizde hangi enteresan rengi bulacaklar? Borussia Dortmund yeşili diye düşünüyorum...
İçerdeki maçlarda bu somon formayla çıksak sana ne olucak şimdi?Yahu kardeşim değişime biraz ayak uydurun.Her sene parçalı forma sıkmıyo mu sizi?
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan Bu seneki pembe formanın takım logosunun etrafında iki adet aslan figürü olacak.
Biraz açar mısın, nasıl birşey olacak bu ?
quote:
Orijinalden alıntı: BilgisayARDA
quote:
İçerdeki maçlarda bu somon formayla çıksak sana ne olucak şimdi?Yahu kardeşim değişime biraz ayak uydurun.Her sene parçalı forma sıkmıyo mu sizi?
Sen merak etme ben değişime ayak uydururum
Ama ben Galatasaray gibi kendi seyircisi önüne 3. forması ile çıkan başka BÜYÜK klüp görmedim... Varsa söylede bilelim.. Bi araştır...
Büyük klüpler kendi seyircisi önüne kendi forması ile çıkarlar... Bu bu kadar basittir.
Değişimmiş. Yemişim ben 5000 tane daha fazla forma satmak için Ali Sami Yen'i sirke çevirmeyi...
Tribünde ahenk olmuyo
kimi parçalı kimi turuncu kimi mor
yazık.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BilgisayARDA
quote:
Sen merak etme ben değişime ayak uydururum
Ama ben Galatasaray gibi kendi seyircisi önüne 3. forması ile çıkan başka BÜYÜK klüp görmedim... Varsa söylede bilelim.. Bi araştır...
Büyük klüpler kendi seyircisi önüne kendi forması ile çıkarlar... Bu bu kadar basittir.
Değişimmiş. Yemişim ben 5000 tane daha fazla forma satmak için Ali Sami Yen'i sirke çevirmeyi...
Tribünde ahenk olmuyo
kimi parçalı kimi turuncu kimi mor
yazık.
Önemli olan renk değil,arma.
İş parçalı formaya dil uzatmaya kadar gitti. Yazık...
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Daha önceki forma konumda belirttiğim gibi tanıtım, lansman olmayacak. Tıpkı Avrupalı kulüpler gibi internet üzerinden formalar görülecek. Tahminen gs store'da görebiliriz. Ağustos'a kalmaz. 29 temmuz tarihine dair ortalarda gezinen söylenti var.
Ufak noktaya değinmek istiyorum. Gs store'da %25 indirim başladı. Cesaret-2288 ve beyaz formamız indirimde ama parçalı formamız ortalıkta yok. Bu durum önümüzdeki sene parçalı ile devam edeceğimiz anlamına geliyor.
Bu arada geçenlerde forumda pembe forma gördüm. Kesinlikle çakma formadır. Bu seneki pembe formanın takım logosunun etrafında iki adet aslan figürü olacak. Formalarımız için 1,5 hafta daha beklemeliyiz.
Avrupalı kulüpler dediğin de forma tanıtımı yapıyor hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Robérto
quote:
Yani sırf birşeyler yazmak için yazılmasın ya adam bi açıklama getirmiş metin aralarından inceleyipte bulamayın böyle kelimeleri.Ayrıca arkadaşa katılıyorum avrupanın önde gelen büyük kulubleri internet ortamından yayınlıyor.
Bu yazıyıda seni eleştirmek için yazmadım sadece dikkatimi çekti.
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
İş parçalı formaya dil uzatmaya kadar gitti. Yazık...
Laf atmıyorum.Değişimden rahatsız arkadaşlar var.Formanın ne önemi var.Renklerimiz Sarı-Kırmızı!
Sana yazık la
quote:
Orijinalden alıntı: Orta sahada uzun pas
quote:
Orijinalden alıntı: Robérto
quote:
Yani sırf birşeyler yazmak için yazılmasın ya adam bi açıklama getirmiş metin aralarından inceleyipte bulamayın böyle kelimeleri.Ayrıca arkadaşa katılıyorum avrupanın önde gelen büyük kulubleri internet ortamından yayınlıyor.
Bu yazıyıda seni eleştirmek için yazmadım sadece dikkatimi çekti.
Ben de Galatasaraylı'yım.
ŞL'yi alan Inter mi yada İngiltere'nin en köklü kulübü Manchester United mı bu saydığınız Avrupa kulüplerinden değil onu anlamadım ?