Bildirim
Forma Tasarımları By.YsrV
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çubuklu olmamış, ben 2. yi beğendim _____________________________ -
cubuklu dısında dıgerlerı guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HAyatın Anlamı SARI&LACİ...... -
hocam yapmayın demiyorum hobi olarak yapın _____________________________ wit greit pauer kams greit responsibiliti ... lel -
Keşke görmeseydim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Denemeye devam. _____________________________ -
-
Photoshop CS6 _____________________________ --Aşk-ı Semt Kasımpaşa-- -
Hepsi berbat _____________________________ -
2 formadaki arma güzel olmuş. Adidas temalı yapında takım tasarımcılarına gönderelim. Belki kabul ederler. Ama bildiğim kadarıyla söyle bi' şey var. Adidas , Nayk kendi tasarımlarını gösteriyor biz sadece renk ve beğendiğimiz tasarımı seçiyoruz. Bi' yöneticiden böyle birşey duymuştum. Mesela De Gea ile Buffon'un formalarına bakın ikiside aynı.
Bizim gönderdiğimizi beğenseler bile yapamaya bilirler maalesef.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
Kimber Kable 12tc/8vs -
Bizim bölüme de açmıştın ama buraya yazayım.
"Sade ol"
Şıklık her zaman sadeliktedir._____________________________ -
hocam formaların altına ysrv yazmanı takdir ettim allah muhafaza bu tasarımları çalarlar falan önlem alman iyi olmuş _____________________________ -
Yapıcı olmayacak ama cidden kötü hiç beğenmedim ama göreceli tabii
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
10/1 _____________________________ -
Bir müddet tasarım işinden uzak dur _____________________________ -
-
-
hocam 2. formanın adıdas amblemı orta da ve tam cubuklu yaparmısın fenerın harbı cubukusu olur ıste o zaman cok guzel tonlar sarısı sarı lacıvertı lacıvert bırde kollar cubuklu olmalı ama suankı formaları dusununce buda guzel. _____________________________ -
reklamı göremedim nerde .d _____________________________ --Aşk-ı Semt Kasımpaşa-- -
En üstteki ikinci mi? _____________________________ --Aşk-ı Semt Kasımpaşa--
Benzer içerikler
- fenerbahçe stadı oturma planı
- rezan epözdemir aziz yıldırım
- tribundergi forum
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X