Evet arkadaşlar bugünden sonra forma koleksiyonu yapmaya karar verdim. Elimde şuan fazla forma yok fakat elime para geçtikçe forma almaya karar verdim.
Şuan için aradığım formalar Galatasaray Turuncu forma .
Yakında gelecek olan formalar ise Real Madrid yeni sezon, Dzeko Bosna Hersek, J.Hernandez ManUtd
teşekkürler hocam tanıdıktan daha ucuza ayarlayamazsam buradan alırım iyi forma fiyatı
Ribery'nin 100. yıl forması var elimde istersen satabilirim
Bende CR7 forması almayı düşünüyorum en ucuza nereden bulabilirim.
Ben de başladım koleksiyon yapmaya.Turuncu forma arıyorum fıldır fıldır fakat bulamadım.
Elimdeki formalar;Galatasarayın son 3 yıldaki turuncu-mor-mercan hariç bütün formaları, 2004-2005 siyah forma, 1998-99 füme forma, 1999-2000 çubuklu ve beyaz formalar.
Bunların haricinde elimde kırmızı Totti, çubuklu Del Piero, siyah Van Buyten(Hamburg zamanı), çubuklu Shevchenko(Milan zamanı(abimin forması bu)), çubuklu Altınordu forması(hediye olarak geldi) var.
Bir de yakın bir zamanda kısmet olursa mavi Napoli forması alacağım.
Şimdilik bu kadar.
çoğu avrupa takımının forması var elimde madrid , barcelona , arsenal , chelsea , manchester united - city , aston villa , west ham , ac milan , inter. juventus , napoli , lyon , marsilya , vs uzar gider. ama en çok chelsea formasını seviyorum
Galatasaray formlarımda var 2004-2005 sezonundan itibaren tüm formalar mevcut bi nevi koleksiyon diyelim
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
çoğu avrupa takımının forması var elimde madrid , barcelona , arsenal , chelsea , manchester united - city , aston villa , west ham , ac milan , inter. juventus , napoli , lyon , marsilya , vs uzar gider. ama en çok chelsea formasını seviyorum
Galatasaray formlarımda var 2004-2005 sezonundan itibaren tüm formalar mevcut bi nevi koleksiyon diyelim
Senin formaya verdiğin paralarla 4 kişilik bir aile bir yıl geçinir
quote:
Orijinalden alıntı: _deadmaster
quote:
Hocam aslında öyle değil bana bu formaları yurt dışından dayım yolluyor Galatasaray formalarını ben aldım ama seviyorum forma almayı
Elimde turuncu forma var lakin store'den falan almadım hani pazarlarda falan %90 orjinale benzer çakmalar varya işte onlardan :D
quote:
Orijinalden alıntı: _deadmaster
quote:
Gana da 450 kisinin yillik gecimide diyebiliriz
turuncu formayı severim. turuncu forma mor, pembe forma gibi abest bir forma değildir. sarı - kırmızı rengin karışımıdır. bence arada sırada değişik varyasyonlarda kullanmak gerekir turuncu rengi.
turuncu formayı daha ucuza bulabilirsin.
şu forma var bende evde tozlu farların arasında biryerde olması lazım