Şimdi Ara

Forma Koleksiyonu Yapmaya Karar Verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugünden sonra forma koleksiyonu yapmaya karar verdim. Elimde şuan fazla forma yok fakat elime para geçtikçe forma almaya karar verdim.

Şuan için aradığım formalar Galatasaray Turuncu forma .

Yakında gelecek olan formalar ise Real Madrid yeni sezon, Dzeko Bosna Hersek, J.Hernandez ManUtd

• konuya kötü bir giriş yaptım kbakmayın yönetici arkadaşlar

• kaleci forması mı aldın
  • Forumumuzda forumdaslar,

Monitor karsisina dizilmisler oturuyorlar,

Karsilarinda forumda konu acan forumdaslarin evinde formalar, puskevitler

birbirlerine su formayi al diyorlar, o formayla resim cektiriyorlar, sakalasiyorlar.

Ama bazi forumdaslar aklindan geciriyor

Benimde bir formam olsa, benimde bir puskevitim olsa diyor

Unal Aga bana niye forma almiyorsun diyor

Bizde niye yok diyor

Saka bi yana bende gecen sene 3 forma aldim GS. Pembe formaya baktikca utaniyorum. Hemen esime verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Forumumuzda forumdaslar,

Monitor karsisina dizilmisler oturuyorlar,

Karsilarinda forumda konu acan forumdaslarin evinde formalar, puskevitler

birbirlerine su formayi al diyorlar, o formayla resim cektiriyorlar, sakalasiyorlar.

Ama bazi forumdaslar aklindan geciriyor

Benimde bir formam olsa, benimde bir puskevitim olsa diyor

Unal Aga bana niye forma almiyorsun diyor

Bizde niye yok diyor

Saka bi yana bende gecen sene 3 forma aldim GS. Pembe formaya baktikca utaniyorum. Hemen esime verdim.

Diyorum valla. 2 formam var şu anda aslında ama bu arkadaş gibi Messi formamın olmasını isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

kaleci forması mı aldın

De Sanctis'i severdim hocam :D

Galatasaray turuncu forma aranıyor elinde olupta ucuza satmak isteyen varsa irtibata geçebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

quote:

kaleci forması mı aldın

Galatasaray turuncu forma aranıyor elinde olupta ucuza satmak isteyen varsa irtibata geçebiliriz

Galatasaray ın turuncu forması şu sitede var.

http://www.barcin.com/Forma

• quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

quote:

kaleci forması mı aldın

Galatasaray ın turuncu forması şu sitede var.

http://www.barcin.com/Forma

teşekkürler hocam tanıdıktan daha ucuza ayarlayamazsam buradan alırım iyi forma fiyatı

• Ribery'nin 100. yıl forması var elimde istersen satabilirim

Bende CR7 forması almayı düşünüyorum en ucuza nereden bulabilirim.
  • Ben de başladım koleksiyon yapmaya.Turuncu forma arıyorum fıldır fıldır fakat bulamadım.

Elimdeki formalar;Galatasarayın son 3 yıldaki turuncu-mor-mercan hariç bütün formaları, 2004-2005 siyah forma, 1998-99 füme forma, 1999-2000 çubuklu ve beyaz formalar.

Bunların haricinde elimde kırmızı Totti, çubuklu Del Piero, siyah Van Buyten(Hamburg zamanı), çubuklu Shevchenko(Milan zamanı(abimin forması bu)), çubuklu Altınordu forması(hediye olarak geldi) var.

Bir de yakın bir zamanda kısmet olursa mavi Napoli forması alacağım.

Şimdilik bu kadar.

• çoğu avrupa takımının forması var elimde madrid , barcelona , arsenal , chelsea , manchester united - city , aston villa , west ham , ac milan , inter. juventus , napoli , lyon , marsilya , vs uzar gider. ama en çok chelsea formasını seviyorum

Galatasaray formlarımda var 2004-2005 sezonundan itibaren tüm formalar mevcut bi nevi koleksiyon diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

çoğu avrupa takımının forması var elimde madrid , barcelona , arsenal , chelsea , manchester united - city , aston villa , west ham , ac milan , inter. juventus , napoli , lyon , marsilya , vs uzar gider. ama en çok chelsea formasını seviyorum

Galatasaray formlarımda var 2004-2005 sezonundan itibaren tüm formalar mevcut bi nevi koleksiyon diyelim

Senin formaya verdiğin paralarla 4 kişilik bir aile bir yıl geçinir

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

çoğu avrupa takımının forması var elimde madrid , barcelona , arsenal , chelsea , manchester united - city , aston villa , west ham , ac milan , inter. juventus , napoli , lyon , marsilya , vs uzar gider. ama en çok chelsea formasını seviyorum

Hocam aslında öyle değil bana bu formaları yurt dışından dayım yolluyor Galatasaray formalarını ben aldım ama seviyorum forma almayı

• Elimde turuncu forma var lakin store'den falan almadım hani pazarlarda falan %90 orjinale benzer çakmalar varya işte onlardan :D
  • quote:

quote:

Gana da 450 kisinin yillik gecimide diyebiliriz

• turuncu formayı severim. turuncu forma mor, pembe forma gibi abest bir forma değildir. sarı - kırmızı rengin karışımıdır. bence arada sırada değişik varyasyonlarda kullanmak gerekir turuncu rengi.

turuncu formayı daha ucuza bulabilirsin.
  • şu forma var bende evde tozlu farların arasında biryerde olması lazım
  • quote:

Ribery'nin 100. yıl forması var elimde istersen satabilirim

Bende CR7 forması almayı düşünüyorum en ucuza nereden bulabilirim.

Hocam Ribery formasını kaça vermeyi düşünüyorsunuz ? CR7 yeni sezon forması ayarlayabilirim isterseniz orjinal kaç lira verebilirsiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.